perjantai 2. elokuuta 2013

Pika-Moi!


Tää poika kotiutui eilen töistä hieman vailla 02.. vasta kotiin. Voin sanoa että ihan hieman väsytti aamulla kun kello soi, mutta ei auta. Duunasin yhden sähköpostihaastiksen ja nyt odottelen että kuski hakee mut kuvauksiin. Miksei mulla muuten voi aina olla tälläinen palvelu? Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmassa viedään viimeisiä kuvauksia ja rutistetaan seuraavan kahden vuorokauden aikana kaikki mehut Susannan kanssa toisistamme ja huomenna se meidän hääpari vihdoin sanoo toisilleen tahdon. Jännää! 

Kuski soitti.. nyt pitää rientää.. FUCK! 

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaista palvelua varmasti rahalla saa. Aloin heti ideoimaan, että oma kuski voisi olla yhdistetty sihteeri/kuski. Eli se pitäisi huolta myös sun aikatauluista, mahdollisesti sopisi sun puolesta tapaamisia yms. ja luonnollisesti veisi sut tapaamisiin jne... Tällaisesta palvelustahan saisi tehtyä juuri sellaisen kuin itse haluaa, koska kuitenkin itse on se maksava osapuoli. Isommissa firmoissa on toimitusjohtajilla sihteerit just tuosta syystä, niillä on liikaa hommia, että he pystyisivät pitämään aikatauluistaan itse huolta.

  VastaaPoista
 2. Voi paskaaaakwne.... jotenki niin mun tuuria ettet oo ikinä sielä töissä paikalla ku vihdoin pääsisin sua kattoo... no yritön sit sunnuntaita. Koska mun on PAKKO nähä sut xd mut onnea kuvauksiin !

  VastaaPoista
 3. Pidä kulta hauskaa kuvauksissa! :) "Kaksi julkkista ja yhdet häät" -ohjelman mainos missä sä oot on ehkä ihan maailman paras (siis se sun osuus). :D Nauran sille aina, oot niin huippusulonen kuten aina. :3 Ihanaa että teit pikasen postauksen, vaikka sulla ei paljoa aikaa ollukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. katoin vähän aikaa niitä kuvia missä olit Nestori-fretin kanssa, sun hiukset on kasvanu hirveesti! :)

   Poista
  2. Jep se mainos, ihan mahtava!! :D

   Poista
  3. Niin on :D Sulan aina ku nään sen. <3

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com