maanantai 5. elokuuta 2013

Tässä asussa mä juhlin häitä lauantaina!


Viikkojen.. tai no kuukausien uurastus saatiin vihdoinkin pakettiin launtaina. Minun ja Susanna Penttilän tehtävänä oli siis suunnitella häät ventovieraalle pariskunnalle. Ainoa mitä saimme tietää hääparista ennen häitä oli heidän 10 sekunnin video jonka näimme pariskunnan kotona (..heidän ollessaan sieltä pois). Paniikki ja tressi kyllä astui kuvioihin muutamaa päivää ennen h-hetkeä, mutta lopulta päivä meni mallikkaasti muutamaa juttua lukuunottamatta. En kuitenkaan spoilaa sen enempää että katsojilla säilyy jännitys aina syksyyn asti kun sarja alkaa liv-kanavalta. Kiitos tuotannolle, kiitos Susannalle ja ennen kaikkea meidän upealle hääparille joka oli ihan mahtava. Ei oltais parempaa ja kauniimpaa paria voitu edes itsellemme haaveilla. 

Ja häävieraat.. ihan outoa että olin ventovieraiden ihmisten kanssa näinkin suurena päivänä ja mulla oli kokoajan selainen olo että mä kuulun sinne ja että oisin tuntenut nää ihmiset aina. Ihan loistavia persoonia ja oli ihana jutella kaikkien kanssa. Tietenkään ihan kaikkien kanssa ei kerjetty vaihtamaan kuulumisia vaikka yritin. Mun tuleva morsian (..älkää kysykö) piti mut kiireisenä juhlissa. Haha! Osa vieraista puhui ruotsia ja mä kuuntelin sujuvasti ja sönkötin suomeksi takaisin. Hauskaa oli ja saatiin Susannan kanssa kutsut sulhasen isältä heidän asunnolleen Porvooseen. Toivottavasti ei ollut läppä, koska mä niin nappaan Susannan joku päivä mun mukaan ja lähdetään viettämään iltaa Porvooseen. Päivä oli rankka ja hauskempaa on aina kun kamerat ei käy ja mikään ei päädy telkkariin ;D haha. 


Meidän morsian oli ihan prinsessan näköinen ja sulhanenkin näytti äärettömän hyvältä puvussaan. Vaikka mä en saanut olla näiden juhlien tähti niin mut puettiin juhla-asun puolesta ihan prinssiksi ja olo oli kuin kuninkaallisella kun saatoin meidän upean morsiammen alttarille satojen kameroiden välkkyessä kampissa. 

Kiitos siis Päiville Juhla-Asuun. Teit mahtavaa työtä ja meinaan jatkossakin tulla piipahtamaan liikkeessä. Tiedä vaikka alkaisin työkseni suunnittelemaan häitä, haha. Tää ei ole läppä, mutta inboxiin on jo tullut yksi viesti jossa kyseltiin mikä mun hinta olisi jos suunnittelisin häät. Pakko sanoa että mä sulattelen hetken tämän urakan jälkeen ja totean että porvoo jäätyy ennen kuin minä otan haastetta vastaan seuraavien häiden suhteen. Eli tästä voitte päätellä että ihan pienellä rahalla en persettäni tästä sohvalta ylös nosta kenenkään häiden puolesta. Paitsi.. meidän ihanan kaason joka me meinataan viedä alttarille vaikka väkisin Susannan kanssa ;) 

Pieni Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki 


Mua hieman aluksi jännitti ottaa näinkin juhlava asu tuonne häihin, koska tää ei ole yhtään mua & taisi olla ensimmäisiä kertoja kun mulla oli puku päällä. Ja ei mikä tahansa puku vaan tämän setin hinta oli hieman yli tuhat euroa.. Mutta tää oli just loistava valinta ja lukuunottamatta kuumuutta tää oli ihan kymppi! 


Kiitos että sain olla osa tätä mahtavaa kokonaisuutta. Tästä jäi paljon kivoja muistoja ja jotenkin outoa että sunnuntaina kun heräsin niin oli hieman haikea fiilis.. Isojen projektien jälkeen on aina muutaman päivän ihan hukassa että mitä seuraavaksi?! Mä tiedän mitä mä teen seuraavaksi, mutta pidetään teitä vielä hetki jännityksessä ;)

xoxo !

30 kommenttia:

  1. Komia puku ja komeampi mies :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavaa kun saa suunnitella ventovieraiden ihmisten häät! Toivottavasti nään sen jakson ;)

      Poista
    2. Etköhän sä nää ja mä muistuttelen aiheesta heti kun saan tietää milloin meidän jakso tulee ulos. Plus odotan innolla muiden häitä :D Kymmenen jaksoa näitä siis kaikkiaan tulee syksyllä!

      Poista
  2. Oi ihan mahtava tuo sinun puku. Sopii sulle todella hyvin :) Innolla odotellen sarjaa alkavaksi.
    Hihi, pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toki jännityksellä ootetaan sitäkin mitä sie teet seuraavaks :) Jänniä nää sun kaikki projektit aina ;)

      Poista
  3. Siis aivan järjettömän ihana puku! Ja mä niiiiin odotan tota jaksoo... :3

    VastaaPoista
  4. ooooi kiva puku ja oot hyvännäkönen:) kommaa/liity?:)

    http://emmiiilovesyou.blogspot.fi/2013/08/3-my-home-is-where-your-heart-is.html

    VastaaPoista
  5. Ooot aivan sairaan söpö:* ja toi sun puku on ihan uniikki sulle:) ootan tota jaksoo/kaikkia noit jaksoja:) xoxo oot ihana:*

    VastaaPoista
  6. Voi ihana Niko! Näytät nii upeelta noissa kuvissa !!:* <3

    VastaaPoista
  7. Sulle sopii puku kyl tosi hyvin :) Oli varmaa pikkusen vaikeeta järjestää ne häät, kun miettii, että aikaa tosiaan vaan se kymmenen sekuntia.. Eivät varmaan saaneet ihan kaikkia toiveitaan siinä ajassa kerrottua :D

    VastaaPoista
  8. toi puku sopii sulle tosi hyvin(: vähän varmaan oli vaikee suunnitelle häitä täysin vieraille ihmisille:D
    http://belieberblogfinland.blogspot.fi/:)

    VastaaPoista
  9. Wauuu. Kyl puku tekee miehen! :)

    VastaaPoista
  10. Niko ootpa komee<3:) ja toi puku sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista
  11. Vautsi olet ollut komeana! :) Odotan innolla, että nään jakson! :D

    VastaaPoista
  12. Niko oot niin komee ja ihana !<3:*

    VastaaPoista
  13. Tulokohan liviltä joku pv just mainos jostai ohjelmasta jossa sä taisit vilahtaa myös? :)

    VastaaPoista
  14. Sitten kun tiedät millon tuo ohjelma alkaa livillä, viittisitkö mainita siitä ihan yleisesti jossain sun postauksessa?:) itse todellakin haluisin kattoa tuota ohjelmaa, mutta sen verran hajamielinen olen, että unohdan kuitenkin päivän ja kellonajan jolloin tuo sitten tulee.

    VastaaPoista
  15. Voi jösses NIKO <3 et oot komee.Ei malttais oottaa et ohjelma alkaa.

    VastaaPoista
  16. Oi ei, näytät niin komeelta tossa puvussa! :) En jaksa odottaa, että toi hääohjelma alkaa liviltä, ja tietenkin ootan innolla myös sitä, mistä et vielä kertonut, sitä jotain sun uutta juttua. On aina ihanaa kun sulla on näitä uusia "projekteja" viritteillä. :D

    VastaaPoista
  17. 'hetki jännityksessä ;)' hehehehe ei kai vaan julkkis-BB ;)?

    VastaaPoista
  18. ounou mikä komistus;)) ja pakko nähä toi jakso jossa oot :D

    VastaaPoista
  19. No eihän toi takki istu ollenkaan, ottakaa nyt se silmä käteen!

    VastaaPoista
  20. Sähän näytät ihan Jude Lawelta! T: Anette L http://no.my-walls.net/jude-law/

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com