sunnuntai 25. elokuuta 2013

Uutta korua ja vaatetta (..taas)!


Lähdettiin eilen työkavereiden kanssa syömään. Syötiinkin maailman parhaat alkupalat,pääruoka ja jälkiruoka tuolla Soul Kitchenissä. Yam! Yam! Oli sen verran kiva henkilökunta ja viihtyisä mesta että pakko kai piipahtaa toistamiseenkin :) 

Juoksentelin tauolla henkkamaukkaan ihan paniikissa, koska en ollutkaan tyytyväinen kauluspaitaani jonka olin valinnut aamulla ylleni. 


Päädyin sitten tälläiseen. Vedin tämän ylleni töissä ja jotenkin musta vaan tuntu että mä oon liian täplikäs & tää ei ollutkaan sitten yhtään "munlainen". Valtuutin seuraavaksi T:n ja T:n hakemaan mulle uutta paitaa. Annoin ohjeet että joku hihaton, mutta tytöt päätti hieman soveltaa.. 


No lopulta mä sitten kiskoinkin ylleni tätä t-paitaa.


Ja sen päälle tätä neuletta jonka ostin ensimmäisellä reissullani. 

Lopulta mulla oli kassissa jo niin paljon tavaraa että tytöt nauroikin että mä näytän ihan kodittomalta. Musta otettiin eilen muutama kuva mun puhelimella, mutta pakko sanoa että ei ollut mun päivä kameran edessä. Näytin kodittomalta ja turvonneelta sellaiselta. 


Onneksi instagramissa on niin hyvät muokkaukset että tää kuva pääty sinne alkuillasta. 

PS. Kuusitoistatuhattaseitsemänsataakolme seuraajaa instagramissa. WOU! 

@nikosaarinen tuolla nimellä palloilen siellä. 


Ne ruuat <3! 


Koruissa luotin jälleen Glitterin helmiin. Toi kello on melkein syöpynyt mun käteen ja en muista että milloin viimeksi olisin innostunut kellosta yhtä paljon. Seuraksi valitsin hieman ristiä, pääkalloa ja niittiä. Toimiva nelikko! 


Valkailin muutaman korun taas bloggajan roolissa itselleni kun aikaisemmin oli se VIP-ilta jonne sain arpoa myös muutaman lukijan mukaan. Tää koru on ollut jo pidempään yksi meidän myymälän lemppareista, mutta vasta nytten sain aikaiseksi kotiuttaa sen:)


Oon nyt sen verran paljon käyttänyt koruja, mutta kaulassa tai käsissä ei ole mitään sellaista korua joka olisi siinä aina. Päätinkin kaivaa kaapista tuon nimikorun esiin ja kokeilla että miten se toimisi tuon timantin kanssa jonka nappasin mukaani meidän aitohopeasta. Ja hemmetti että toimii! Tää kaksikko voisikin olla nyt sellainen joka kulkisi aina mukana. Pidennettiin työkaverin kanssa tuota timanttia meidän myymälässä jatkopaloilla ja nyt se on just täydellisen pituinen kaulalla. 

Nimikorun sain valkata joskus aikoja sitten nimesi.fi -sivustolta itselleni. Nopeasti vilkaisin sivustolta ja taitaa tuo nimikorukin olla hopeeta mikä tarkoittaa sitä että sen voisi käydä kiillottamassa työpaikalla että se palautuisi entiseen loistoonsa.

Nyt mä jatkan krapulaani. Se on melkein jo voitettu ja heitetty ulos tästä asunnosta. 

20 kommenttia:

  1. Susta ei saa muitaku hyvii kuvii ♥ :))

    -Aada

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania koruja ! Ja viel ihanampi sinä!:)<3 Saan aina energiaa tän sun blogin lukemisesta, ja samalla kattelen millasia koruja voisin hankkia ittellenikin :D! Kiitos tästäki postauksesta :* <3

    VastaaPoista
  3. Ihania koruja! Ja oot muutenki iha huippu:)

    VastaaPoista
  4. Oiiii kauan on pitänyt käydä tuolla syömässä, aina ollut niin kiire ettei ole aikaa ollut. Oot ihana niko :'3 Maailmassa vois olla useempia edes vähän sinunlaisias <3

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi mää haluun Glitteriin töihin kun etujakin näyttää noin paljon olevan! Kiitti Ny vaan Niko!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitter tekee aika paljon yhteistyötä bloggaajien kanssa ja joitakin juttuja me ollaan tehty heidän kanssa ihan siis tällä asetelmalla :)

      Toki pakko sanoa että kannattaa ihmeessä hakea Glitteriin töihin, koska työpaikkana ihan uskomaton! :)

      Poista
  6. Teijän glitteristä löytää paljo helpommin upeita koruja, tai sit en vaa osaa pitää silmiä auki muualla. Nää sun korut on vaa upeita, sullon liian hyvä maku ;)
    Koita päästä krapulasta lopullisesti eroon, puspus! Oot mahtis!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania noi kaikki korut! Sulla on ihan hemmetin hyvä maku c: mä rakastan ite kaikkia isoja koruja mut en vaan oikeen osaa yhdistää niitä mihinkään ja ne jää sitte aina käyttämättä D: mutta ihuna olet, pus! <3

    VastaaPoista
  8. Voi ei oot niin ihana !:3 puspus sun tyyli on paras !

    VastaaPoista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Se kauluspaita näytti hyvältä ! Kävelin eilen glitterin ohi ja näin sinut siellä. En viitsinyt tulla häiritsemään kun kuitenki töissä olit (: loppupäivä olinkin vain pelkkää hymyä, olet aivan ihana ihminen ja pelkkä ohi käveleminen saa hyvälle tuulelle ! <3
    Tämä sun blogi on myös täyttä rakkautta ! Postaukset ihania ja mielenkiintoisia (; !
    Odotan innolla sitä livillä alkavaa hää ohjelmaa ! Pakko katsoa jakso missä sinä olet !
    Olet käsittämättömän upea persoona ! <3

    VastaaPoista
  11. Ihania koruja! Ja toi nimi koru on upee:) Sun blogi on ihana ja niin olet myös sinäkin<33

    VastaaPoista
  12. Kiillottaako glitter myös ei-työntekijöiden hopeakoruja? Sun blogi on hyvä, kun siinä vaihtelee aiheet: ei kyllästy!:)

    VastaaPoista
  13. Omfg niin ihania koruja!! Kyllå kelpaisi!:)

    VastaaPoista
  14. Hahah.... muut kattelee koruja, mutta mä kuolaan noit ruokia :D Ainii jos et oo huomannut niin tällä on uus blogi :p

    VastaaPoista
  15. Sä oot aina niin ihana ja sun blogi oikeesti piristää tylsiä päiviä :)

    tikruish.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Ihania ruokakuvia ja toi toisiksi alin koru on todella hieno!

    VastaaPoista
  17. et haluais antaa mulle kaikki sun pääkallo kauakorut:)

    VastaaPoista
  18. Siis miten kaikki kuvat, missä sä esiinnyt, on noin onnistuneita? D: Ää oot ehkä vaan niin ihana.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com