maanantai 2. syyskuuta 2013

Hengissä ollaan!


Hengissä ollaan! 

Takana on yllättävän rankka viikonloppu ja varmana vielä rankempi tuleva viikko, mutta koitetaan löytää jostain taas hieman puhtia koitoksiin. Mieli on nyt muutaman päivän ollut hieman maassa erään tapahtuneen vuoksi, muta ei mitään kovin kummoista (..tai ainakaan mitään sellaista mitä haluaisin jakaa blogissani). 

Minusta levisi eilen hieman virheellistä tietoa mediassa, mutta päätin heti tänään ottaa asiaan kantaa seiskalivessä. Otin asian kuitenkin suhteellisen huumorilla, koska tälläistä aina sattuu ja tapahtuu. En kuitenkaan halua että minua leimataan valheellisesti kun on vielä kyse työkeikasta eikä vapaa-ajastani. 

Koitan päästä vielä illemmalla hieman fiilistelemään tulevaa viikkoa ja kertomaan aikatauluja mistä voitte mut viikolla bongata:) 

33 kommenttia:

 1. nikoooo oot paras <3 tiiätkö muuten kauan yves rocherilla kestää toimittaa ne tilaukset? tilasin sieltä viime perjantaina (lähetin sillon sen tilauskirjeen joka tuli postissa) ja mulle pitäis tulla sieltä pari tuotetta + tilaajalahjat. Niin että kauanko sillä kestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia arkipäiviä :) varmana riippuu paljon siitäkin että mihin aikaan tilauksen tekee että kerkeävätkö he käsittelemään tilauksen vielä samana päivänä ja jopa mahdollisesti postittamaan tilauksesi :)

   Poista
 2. Voi sitä meijä Nikoo ;( oot kyl nii ihana ku aina vastailet kaikille:) ei oo noussu julkisuus kyllä sulla päähän ja se on tosi jees :) ja jutut sulla vaa paranee :D vastaa mulle jotai jookos ihana ????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kivasta kommentista :) Mä oon vuosien saatossa oppinut kulkemaan aika jalat maassa.. Elämä opettaa ja kaikesta oppii. Pus :*

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Niko oot niin ihana <3 rakastan sua :) mun illasta tulis täydellinen jos vastaisit! Oon nähny sut pari kertaa sun työpaikalla mut en oo uskaltanu tulla puhuu ku en tiiä häiritseekse sua :(

  VastaaPoista
 4. voi niko,oot ihana!!<3 Sun postaukset piristää aina päivää ja nä on nii hauskoi aina:D toivottavasti nähää torstai tääl turus ja ois ihanaa saada sun kans yhteiskuva<3 :*

  VastaaPoista
 5. Haha, kaikkea sitä jaksetaan vääntää :D Tiiän omasta kokemuksesta, vaikka en mikään julkkis olekaan, että esillä olo lehdissä/telkkarissa saa joidenkin ihmisten sapen kiehumaan aikalailla, ja vielä ihan mitättömistä asioista :D Itse pienessä kaupungissa paljon esillä olleena harrastelija näyttelijänä olen myös saanut kokea osani :) Nimettömät huutelee ja tekstaripalstoilla piiloudutaan numeron taakse, se on sitä itsetunnon puutetta ;)

  VastaaPoista
 6. Ootko julkkis BB:ssä mukana? :o jossain huhuttiin niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän se voi siä olla kun se on tarkotettu julkkiksille eikä toi ole julkkis vaan kiukutteleva juoppo tyrkky aurinkorannan jäte.

   Poista
  2. Mun mielestä aineki Niko on moneen kertaan sanonu, ettei mee julkkis BB:hen... (:

   Poista
 7. voiii olisi ihana nähdä sut huomenna tallustamassa BB-taloon!! :) vaikka juorut on juoruja, niin innolla ootan huomista että näkisin sut siellä :>
  ihanaa syksyä sulle!♥

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Voi niko, sä oot niin ihana !!(: Sulla on ihana blogi, ihanat koirat ja kaikki !! Rakastan sun blogia, seuraan tätä joka päivä <33 Love it !!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com