torstai 19. syyskuuta 2013

Hullua! Eikö?


Hei, muistan lukeeni muutaman kommentin jossa olette toivoneet mua Big Brother taloon. Eikö? No tänään uutinen tuli vihdoinkin julkiseksi ja loppuu tämän asian tiimoilta supattelu ja salailu. 

Netissä pyörii äänestys jossa juuri sinä voit antaa äänesi ilmaiseksi minulle ja vaikuttaa siihen tullaanko minut näkemään talossa. Te ihanat lukijat teitte minusta heittämällä kesällä kesäkyllikin ja mä luotan teissä myös tämän asian suhteen ;) 


Mene osoitteeseen  facebook.com/stenatechnoworld  ja tykkää sivustosta! 


Klikkaa sen jälkeen auki "kierrätä taloon -kuvaketta"! Ja klikkaa minun kuvani alla olevaa "tykkää" -nappia. Tai vaihtoehtoisesti Joukon jos haluatte hänet taloon :) 


Mutta mites te? Antakaa mulle hieman virtaa ja ideoita, koska oon vähän kohmeessa ollu koko päivän! 

209 kommenttia:

 1. Hyvä johtoasema jo sulla muru ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta ku kamoja pakkailemaan jo! Kolmas kerta toden sanoo ;)

   Poista
  2. menehän Leotta syömään välillä ettet vaan pääse laihtumaan,vitun läskiläjä.

   Poista
  3. Niko taloon taas #1 <3 olis niin mahtavaa !

   Poista
  4. melina koittaa nikon avulla päästä julkisuuteen mutta ulkoiset avut ei taida riittää. joten syö vielä vähän

   Poista
  5. hyvä on johto asema kamat kasaan ja taloon... i like... <3

   Poista
  6. Kommentoimalla nikon blogiinko mä koitan päästä julkisuuteen? :D hahahaha te ootte ihania <3 <3

   Poista
  7. Ei vaan olemalla tyrkky.

   Poista
  8. Perustele! Ja kuka ootkin, niin ilmeisesti aika tuttu kun ymmärrät vastata kahden minuutin päästä tänne mun kommentin jälkeen. BUSTED!

   Poista
  9. Keksi jotain uutta nyt herranisä =)

   Poista
  10. Miten tuttuus tai tuntemattomuus vaikuttaa vastausnopeuteen?????
   Taidat olla aika sherlokki tai vainoharhainen.

   Poista
  11. Ihmettelen vaan,että kuka tätä blogia jaksaa päivittää minuutin välein ja osaa vastata heti mun kysymykseen..tästä kun ei tule ilmoitusta meille kommentoijille. Että siinä sulle sherlokkia!

   Poista
  12. Oletko harkinnut tulla raskaaksi? Siitä kakarasta tulisi varmasti älykäs, kaunis ja sopusuhtainen pikku kusipää.

   Poista
  13. Miksi ihmettelet kun itse päivittelet tätä blogia minuutin välein?

   Poista
  14. Mutta vaikka tätä keskustelua olisi mukava jatkaa loputtomiin niin joudun valitettavasti hoitaa näitä mielisairaita täällä sairaalassa. En ehdi niihin nyt täällä blogin puolella enempää keskittyä. Mä oon mikä mä oon ja mulle riittää että mun kaverit hyväksyy mut, en tarvitse kateellisten ihmisten hyväksyntää. Hauskaa illan jatkoa ja älkää dokatko tänää liikaa! Mä meen nyt sinne iltapalalle !

   Poista
  15. Älä huoli, ei oo vauvasuunnitelmia vielä! :D:D

   Poista
  16. Aika paksua tekstiä että joku kadehtisi sinua lol

   Poista
  17. Miksi haluat hyväksyä kommentit blogissasi ennen julkaisua,pelkäätkö kannustavaa ja rehellistä keskustelua.

   Poista
  18. Eiköhän jokainen tee blogilleen mitä haluaa. Kannustavaa ja rehellistä keskustelua saa laittaa ja ne julkaisen, mutta jos jutut on aina samanlaisia niinkun sinulla niin ei niitä jaksa kukaan lukea.

   Poista
  19. Olis ihan mukava tietää miks sä joku anonyymi kiusaat nikon kaveria täällä? :D Onks se tehny jotain pahaa sulle? Säälittävää!

   Poista
  20. HUUTONAURUUU hyvin oot jaksanut lukea ja jopa vastannut minun juttuihin.

   Poista
  21. Säälittävää kun joku anonyymi puolustaa täällä nikon kaveria. Onko se tehnyt sulle jotain hyvää??

   Poista
  22. Juu niin oon, tää on ollut ihan viihdyttävää! Voin sun mieliks laittaa blogin julkiseks niin pääset sinne turisemaan, jätetään Niko rauhaan :D

   Poista
  23. Anonyymi jätä melina rauhaan! Se on mukava ihminen, jaksaa aina intsassakin vastailla nikon faneille. Lopettakaa toi turha riitely!

   Poista
  24. Oksettava tyyppi olet, kirjota omalla nimelläsi jos pystyt mitä kylläkin epäilen. Kyttäätkö nikon ja melinan blogeja jotta voit sinne jotain idioottimaista kirjottaa heti kun voit. Mene vaikka pesemään kattiloita välillä.

   Poista
  25. Voi jessus mitä aivokääpiöitä tämä maailma päällään kantaa. viittaan nyt tähän ihan off topic-keskusteluun nikon kaverista ja tästä idioottimaisesta kommentoijasta. jos ei aivokapasiteetti riitä viiltämään sanallisesti muuta kun ylipainoon viittaamalla, kannattaa jättää sanomatta. se on aika vanha aihe noin niinkun jo yhteiskunnallisellakin tasolla.

   back to topic, niko taloon, vaikka oletkin jo vähän kulunut naama, mutta toi jouko nyt ei tonne missään nimessä kuulu :)

   Poista
  26. Haista vittu yhteiskunnallisellakin tasolla.

   Poista
  27. Ihan tottahan toi anonyymi puhuu Melinalle ja jokainen tietää sen, esitätte vaan tykkkäävänne melinasta ihmisenä tai ettei teitä oksettais se, hyi s.... Ja ihan vaan siks et se tuntee Nikon. Ja Niko onkin tyyliin ainut sen kaveri kenestä sillä on kuvia missään. Pari kuvaa muita ja Nikosta monta kymmentä fbssä. Pikkusen vissiin valinnut ketä kaveria mielistelee ja nuolee persettä että ihan vaan siks ku se on ns julkkis ja tunnettu. Jos Nikoa ei tuntis kukaan ei melina siitä muuten jauhais kokovitun aikaa joka ikisellä nettisivulla ja blogissa kuinka Hänen kaveri Niko nyt sitä tätä ja tuota ja me Nikon kans sitä ja tätä ja Niko TULI IKÄVÄ JO oltu erossa 1min ja näät sen kokoajan vittu telkkarista. Ne ihmiset ketkä suttuntee ni kyllä huomaa ton homman ja toivottvasti Nikokin tajuaa millanen hyväksikäyttäjä oot, ilman sitä sä oot pelkkä perseenreijän muotonen NOLLA ilman yhtää oikiaa ystävää, eikä ketään kiinnosta muutenkaa sun elämä yhtään, ainut asia miks ihmiset ees puhuu sulle on se, että ne tykkää Nikosta, ja esittää sulle haha luuletko pikkusen liikoja itestäs.. XD

   Poista
  28. Ihan tottahan toi anonyymi puhuu Melinalle ja jokainen tietää sen, esitätte vaan tykkkäävänne melinasta ihmisenä tai ettei teitä oksettais se, hyi s.... Ja ihan vaan siks et se tuntee Nikon. Ja Niko onkin tyyliin ainut sen kaveri kenestä sillä on kuvia missään. Pari kuvaa muita ja Nikosta monta kymmentä fbssä. Pikkusen vissiin valinnut ketä kaveria mielistelee ja nuolee persettä että ihan vaan siks ku se on ns julkkis ja tunnettu. Jos Nikoa ei tuntis kukaan ei melina siitä muuten jauhais kokovitun aikaa joka ikisellä nettisivulla ja blogissa kuinka Hänen kaveri Niko nyt sitä tätä ja tuota ja me Nikon kans sitä ja tätä ja Niko TULI IKÄVÄ JO oltu erossa 1min ja näät sen kokoajan vittu telkkarista. Ne ihmiset ketkä suttuntee ni kyllä huomaa ton homman ja toivottvasti Nikokin tajuaa millanen hyväksikäyttäjä oot, ilman sitä sä oot pelkkä perseenreijän muotonen NOLLA ilman yhtää oikiaa ystävää, eikä ketään kiinnosta muutenkaa sun elämä yhtään, ainut asia miks ihmiset ees puhuu sulle on se, että ne tykkää Nikosta, ja esittää sulle haha luuletko pikkusen liikoja itestäs.. XD

   Poista
 2. Jes <3 saadanpa eloa tonne taloon <3 -Patrik

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti sut taloon! Saisit vaikka voittaa koko potin :) <3

  VastaaPoista
 4. ahahaha, JES!! Ehkä pääsemmekin näkemään Nikon kipeetä huumoria :D Nyt jumankauta ihmiset äänestämään Nikoa. Tuol talossa on niin hiton harmaata ja tylsää ja Niko ei taatusti jättäis kylmäks"

  VastaaPoista
 5. vitsi mä haluun nähä sut ja aleksin yhessä talossa!!!:3

  VastaaPoista
 6. Kiitos nimmarista ja kuvasta <3 Tultiin ihan sun takii käymään eilen Glitterissä, mut samalla löyty sit asusteet konserttiin. Oot ihana!

  VastaaPoista
 7. miks tykkäsit ittestäs tos screenshotis näkyy :D paitsi jos et sä ottanu sitä XD ? mut jee!! alan kyl kattoo BBt ku sä tuut sinne :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska "älä koskaan aliarvioi vastustasi". Että harmittaisi kun jäisi yhdestä äänestä kiinni koko homma ja tietäisi että se oli se omalta koneelta antamattomaksi jäänyt ääni. ;)

   Poista
 8. Ei toimi enää linkki??

  VastaaPoista
 9. Hienosti tykkkäsin heti! Ja olihan se pakko facessa jakaa, et muutkin käy kivasti tykkäämässä, toivottavasti myös susta ;)
  Täälä on ollut tänään niin hullu päivä, että huhhuh. Latasin juuri youtubeen videon itsestäni, jossa tanssin keksin kanssa..... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG, kuulostaa pelottavalta:DD

   Poista
  2. SE on hyvin pelottava, facepalmaan ja nauran itelleni. Jaoin sen muuten juur facebookkiin :P

   Poista
 10. älä työnnä sitä rumaa hintin turpaas joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sullakaan vissiin elämässä kauheesti sisältöö ole, jos käyt kyttäämässä ja kirjottelemas ihmisen blogiin jota noin kauheesti vihaat. Säälisin sua, mutta sääli on sairautta ja mielenheikkoutta. Toivon kumminkin, että löytäisit elämässäs jonkun mieleisen harrastuksen tai asian, niin ei tarvis olla asioiden parissa joista et pidä. Tsemppiä sinulle ja kauniille turvallesi :)

   Poista
 11. Apua! Nyt tuli liian vaikee :'( molemmat on niin hyviä, taidan sit jättää vastaamatta ettei kellekkää tuu pahamieli :*

  VastaaPoista
 12. Nyt on kyllä pakko alkaa seurailee BB:tä ku tuut!!<3

  VastaaPoista
 13. ei toimi vissiin kännykällä tuo..:s

  VastaaPoista
 14. oiii kyllä se oot niko sää kumpi nähään talossa <3 :)

  VastaaPoista
 15. Toivon että Niko pääsee taloon. Ja ootko sit ihan pysyvästi kisassa? Voitko voittaa? Vai käymässäkö vain oot? Voiko joku kertoo kumpi johtaa ja monellako äänellä?

  VastaaPoista
 16. Jos sä pääsisit nii millon se taloon meneminen tapahtuisi? :)

  VastaaPoista
 17. kerro muistoja BB talosta ja tunnelmia kun näiltä näkymin joudut sinne takaisin.. ;) Kenet tapaamista talon asukeista eniten odotat?

  VastaaPoista
 18. Jes! Jos sä pääset sinne, on mullakin syy ruveta seuraamaan BB:tä. :) Muru!

  VastaaPoista
 19. Oot aika seksikäs tossa kuvassa <3__<3

  VastaaPoista
 20. käytsä vaa talos vai meetsä asukkaaksi?:)

  VastaaPoista
 21. Voivittu homo sinne .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohan sielä jo yksi ennestään vittu. eikö niillä olekkaan reality homokiintiötä?
   toivottavasti tuotanto ei näytä miten homot lisääntyy

   Poista
 22. odotan innolla sun näkemistä taas talossa! Ääni annettu!

  http://bitchitsrawr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Koita tällä kertaa osua paremmin niillä viinilaseilla ja tölkeillä joita sulla on siellä tapana kännissä heitellä ihmisiä kohti.
  Kuumottaakohan sen yhden hinurin peräsuolta talossa jo?

  Ootko muuten ollut kännissä töissä?

  VastaaPoista
 24. Onko noi kummatkin ehdokaat hinttareita?
  Minä olen hetero ja tämä on eka kerta kun tuon sen esiin. Olenko tavallaan astunut kaapista ulos?
  Vaadin heteroille samoja oikeuksia kun hinteillä on!

  http://hommaforum.org/index.php?topic=86282.0

  VastaaPoista
 25. Nyt kaikki äänestetään meidän Nikoli taloon ♥

  VastaaPoista
 26. jos pääset taloon, monesko päivä? Toivottavasti pääset :3

  VastaaPoista
 27. Ihana jos meet taas bb! :3 Mutta millon saadaan tietää se et millon tuut Ouluun, vai tuletko ollenkaan jos pääset bb?:o
  Olipa sekava kysymys.. :D

  VastaaPoista
 28. Mukavaa kun anot taas pääsee trollaamaan.

  VastaaPoista
 29. nikooooo!!! johat 1,5 tuhannella !! :3 Millon se selvii et kumpi menee?? :D

  VastaaPoista
 30. sinä taloon! en voi tykätä kun ei oo fb

  VastaaPoista
 31. mitä ihmettä!?!sähän oot ollu jo kahesti.sit siellä on kaks gayy!:))

  VastaaPoista
 32. Onneks sä Niko meet näyttään niille never heardeille nevahöödeille et miten siellä talossa toimitaan. Luvassa on paljasta pintaa, paljon draamaa ja suuria tunteita. Ja onneks juuri sinä menet taloon. Se talon hinuri on ihan kuin joku nainen. Mutta sä oot enemmänkin poika joka tykkää pojista. Eli siis homo. Mutta tosiaan ihanaa että meet taloon! Voin jopa jatkaa sen ohjelman katsomista, kun lopetin Andyn ja Mariannen lähdön jälkeen. Nyt siellä on taas kunnon julkkis!

  VastaaPoista
 33. Kauanko toi äänestys kestää? Haluun että se lopetetaan jo niin oot voittanut! Ja koska oot siis menossa sinne? Toivottavasti viimeistään talk showssa Niko astelee taloon. :)

  VastaaPoista
 34. Niko luin just sen lehtijutun jossa sanoit et susta tuntuu et homot vihaa sua kun oot niin stereotypinen homo. Niin jos totta puhutaan, oot varmaan ihan kiva ihminen. Ja jos vähän pintaa syvemmälle katsoo, niin oot oikeesti paljon muutakin kuin homo. Ja älä huoli. Sä oot sentään kuitenkin edellee ihan omaa sukupuoltasi. Ja tykkäät pojista. Ja siis näytät edelleen pojalta, et sentään niin naiselta kuin jotkut homot. Pahempia neitihomoja on tullut nähtyä jopa ihan "heteroissakin". Mutta tärkeintä on just se että oot rehellisesti mitä oot! Eli pojista tykkäävä poika, eli siis homo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi se homous pitää tuoda noin vahvasti esille, niin käytöksessä, eleissä ja yleisessä (bimbo)hapituksessa.

   Poista
  2. No sehän on just läppä. Ainakin Nikon tapauksessa :D

   Poista
 35. äänestin ! haluun nähä sut sielä, tekis kyllä hyvää tolle ohjelmalle :)

  VastaaPoista
 36. käyppä hinttari lukemasa iltasanomis juttua sua ei saatana kukaan kaipaa....homo paska

  VastaaPoista
 37. veteraaneja haukkuvat hintit kuuluu saunan taakse. löisin kirveellä kyrvän juureen että tommoset luonnon oikut ei sikiä. oksettavaa vitun sakkia. hintti kaatuis kyllä jo pierusta. opi saatana paneen naisia saatanan pelle hinttari

  VastaaPoista
 38. tajuaksää hintti että aikuset heteromiehet nauraa sulle. sulla ei ole kun noita 12v saatanan pissa liisoja kaverina. vitun säälittävä kun oot 21v! vitun spede!

  VastaaPoista
 39. Niko on just hyvä, tuo draamaa ja vauhtia taloon. Tollaset sairaat homofobit ^ on oikeesti kaapissa olevia homoja. (Haukkuu muka homoja piilotellakseen homouttaan). Tai sitten on muuten vaan ihan vitun sairaita. Mutta lopulta kyllä aika asettaa tollaiset ansaitsemalleen paikalle.

  VastaaPoista
 40. Voi luoja että nauroin tuolle katkeralle vitun-homo-luonnonoikku -kommentoijalle. Pienen (seksuaalisuutensa kanssa painivan) ihmislapsen kateellinen puheenvuoro.

  VastaaPoista
 41. äänestetty. kyllä sut siellä varmasti nähään, tarvii taloonki jotain meininkiä.. ;)

  VastaaPoista
 42. En kyllä ymmärrä näiden homopuolustajien kateuskortin jatkuvaa käyttöä

  VastaaPoista
 43. Oot ihan kivassa johdossa jo! Äänestin sua :) koita jaksaa vaik jotkut yrittääki painaa sun itsetuntoo alas. Kaikki on erilaisii ja se tekee elämästä elämää. Oot ihana, pus :*

  VastaaPoista
 44. Ännestin sua, toiv sä meet taloon! :)tulis mielenkiintosempi bb, oot ihana!

  VastaaPoista
 45. Noniin, nyt sit tuli annettua ääni. Toista julkkista en tienny niin vaihtoehto oli aikas helppo. Vitsikö sitä itekki olis tyyliin legenda, julkkis tai kuuluisa. Kyl sitä itekki vois kaydä pyörähtämässä muitten nevahöödien kanssa. Julkkis big brother mukamas ja alkuun en tienny kuin Andy Mccoyn, Frederikin ja sen Kai Merilän. Tää Meriläki siitä vain koska eikös hän ole sen Nykäsen luottotoimittaja vai mikä lie?

  VastaaPoista
 46. millon tää päättyyy?

  VastaaPoista
 47. Muistakaa kaikki käydä äänestämässä Niko taloon!

  VastaaPoista
 48. Niko menee taloon jo tänään! Eli muistakaa kaikki katsoa Talk Show Subilla tai Katsomossa tänään 21:00! :)

  VastaaPoista
 49. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 50. Jeee Niko tulee huomenna BB taloon!;) Vuhuu:) Vihdoinki joku hyvä tyyppi sinne:) Niko oot vaan nii paras ja ihana:) I LOVE YoU NiKo So MUcH:)

  VastaaPoista
 51. Onnea matkaan ;) tulee ikävä sun postauksia, mutta pakko kai alkaa katsomaan taas bb-tä... Oot ihana <3 :*

  VastaaPoista
 52. Ihanaaa Niko tuut taloon<3 Nyt voin alkaa seuraamaan BB:tä kun siellä on jotain mielenkiintoista:P Tuntuu vaan oudolta kattoo ku oot talos nyt ku oon itekki nähny sut sillo Kuopios:D Oot aivan ihana <3

  VastaaPoista
 53. Ihanaa niko kun pääsit taloon vihdoinki jotai silmänruokaa siellä talossa :** <3
  -fan nro #1-

  VastaaPoista
 54. Lähteekö koirat mukaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei lähde,mut mutsi lähtee kun mulle täytyy noi vaipat viä vaihtaa enkä mä ite osaa.

   Poista
 55. ONNEEEE NIKO IHANAA KU PÄÄSIT OOT IHANIN <3 :)

  VastaaPoista
 56. Toivottavasti tänä vuonna onni potkii talossa! :) Nyt voi taas hyvällä sydämmellä seurata BB:tä. :) <3llä: kati

  VastaaPoista
 57. Onneks pääsit taloon 8)

  VastaaPoista
 58. Vihdoin voin jatkaa bb tölläämistä iltaisin

  VastaaPoista
 59. Niko on varsinainen asukas, eli kilpailee voitosta. Ei ole vain käymässä talossa eli voi jopa voittaa! :=)

  VastaaPoista
 60. jeee niko tsemppii sinne taloo!! <3 pus

  VastaaPoista
 61. Jes, onneks meet sinne nii sitä voi kattoo taas :D

  VastaaPoista
 62. voi ihana niko pääsit sinne, nyt viitsii taas kyseistä ohjelmaa seurata(:

  VastaaPoista
 63. oiihh sä pääsit, onneks meille on tilattu bb!;) loveyou muru!❤

  VastaaPoista
 64. NIKO ON ULOSTETTU TALOSTA!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 65. nyt on taas hyvä syy kattoo bb:t :D ! tsemppii taloon ❤

  VastaaPoista
 66. Oisin halunnu niin nähä Londonin talossa.. :-D

  VastaaPoista
 67. voi ei, aa Niko ihanaa ♥ yks kunnon julkkis ees bb taloon, mut siis hei, kiva et sut äänestettii sinne;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei toi homppeli mikään JULKKIS ole vaan kehityksessä jälkeenjääny tyrkky,jätti paskavaippansakkin lattialle ja syytti siittä koiraa,taitaa pojulla olla pinna tiukalla kun ei oo saanu Mylleriltä persettä.

   Poista
  2. Anteeks anonyymi, mutta millanen ihminen kirjottaa tuollasta tekstiä nimettömänä nettiin? Huh huh. Niko on ihminen siinä missä muutkin, koita ymmärtää. Kiitos. :-)

   Poista
 68. kaykää kattoo ja liittykää lukijaks jos tykkäätte
  thisismylifebyoona.blogspot.com

  VastaaPoista
 69. Taidat olla vammanen

  VastaaPoista
 70. Minkälainen on perseeseen puhkinussitun homo pieru?

  VastaaPoista
 71. sä voitat viel koko julkkis bb 2013:D

  VastaaPoista
 72. äänestin suaa <333

  VastaaPoista
 73. Hyvää syntymäpäivää Niko! (: Vaikka näätkin tän vasta myöhemmin niin halusin toivottaa silti. ((:

  VastaaPoista
 74. Isältä myös onnittelut.

  VastaaPoista
 75. Ei vitsi en ollu kotona eilen, enkä päässy onnittelee sua (vaikka ethän sä sitä näkis :c) Onneeee nyt myöhäs kumminki! oot ihana ihminen♥

  VastaaPoista
 76. Onnee ihana! Päivän oon myöhäs, mut yritin kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 77. Nyt kaikki sitten äänestää tänään ihan sikana Nikoa! Niko niko niko niko niko ! Ja muistakaa sitten siin ihan loppumetreillä vielä turboääniä sikana! Vaikka Niko näyttäisi olevan ykkösenä siin tilanteessa. Lopussa tulee nimittäin turbosateet mm. Jorille! Mutta kaikki laittaa Nikolle niin paljon ettei se putoo! Mieluiten Jori sais pudota. Joten jos tarve ja mahdollista, myös ääniä Anulle että Jori tai Esko putoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äänestäkää ne kaks sairasta pikkuhomoo pois sieltä böbi ladosta,ei sinne tarvi jäädä kun ne normaali-ihmiset ja HOMOT HOITOON ÄKKIÄ.

   Poista
  2. Laitto naurattaa tää jälkimmäinen ihan helvetisti :DD Tuut homon blogiin kommentoimaan, että homot hoitoon :D Et oo tosissas..? Mitä sä sitten edes teet täällä? En myöskään tajua sun suurta homovihaas, ihan normaaleja ihmisiähän nekin on...

   Poista
  3. No ei kai nyt saatana heteroiden blogeihin tarvitse kirjoittaa että homot hoitoon, homollehan se on hyvä kertoa kun ei ne sitä muuten tajuu.
   Vai viellä normaaleja, lue lisää biologiankirjoja mitä normaalia siinä on.

   Poista
  4. eihän tommonen alaikänen pikkupillu voi vielä mistään aikuisten asioista mitään tajutakkaan,koitahan kasvaa aikuseks.

   Poista
  5. homot saunan taa!

   Poista
  6. lopettakaa vaan jo hei

   Poista
  7. VOI VITTU MUA ÄRSYTTÄÄ KU TULLAAN ANONYYMINA TÄNNE KIRJOITTELEMAAN HOMOVIHA KOMMENTTEJA!!! siis oikeesti kuka on noin sairas ihminen!!!?? Sanokaa hemmetti päin naamaa toi on niin noloo!!!!!!! Voi että mua ärsyttää

   Poista
  8. Voi voi kun pikkupilluu ärsyttää.

   Poista
 78. Nikon kommentti suoran lähetyksen päätyttyä: " ...ja vittu mun teini (piip) käytti jo saldorajansa tähän, mä niin tipun seuraavax...". Voi elämä, että voikin 27-vee mies olla ääliö joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no olikoha läppä? :DDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. pikku pillut ei tajua että tuo hintti nauraa teille

   Poista
 79. hbd niko!, myöhässä mut ajatus on tärkein;)

  VastaaPoista
 80. Missä ovat kaikki botox huorat?

  VastaaPoista
 81. Oisin tulossa lauantaina helsinkii päi ja ois nii kiva saaha yhteiskuvaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mua voi ny kuvata kun mun pikku pili seisoo koko ajan,mun täytyy ensin saada Mylleriltä persettä.

   Poista
 82. Vedä itsesi kiikkuun . Mailma olisi hyvä paikka ilman Stenaakin silloin =)

  VastaaPoista
 83. http://nyt.fi/20130920-16-vuotiaalla-suomalaispojalla-on-yli-80-000-fanityttoeae-netissae-kui-oot-nui-taeydellinen/

  "Äiti kuulee, että Helsingissä Benjaminia vastaan käveli Niko Saarinen, BB-Niko. Kun faneilta kysyttiin, kumpi heidän mielestään on isompi julkkis, vastaus tuli välittömästi: Benjamin tietenkin!" Tuntuu varmaa tosi hyvältä ku 16-vuotiasta nulikkaa pidetää isompana starana ku sua ja toi 16-vuotias ei oo ees tehny mitää suosionsa eteen toisin kuin sinä ku tunget naamasi jatkuvasti telkkariin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko ei sentään oo turha julkkis, on suosionsa takia tehnyki jotain, eikä oo vaan perustavis, toisin ku toi nevahööd-Benjamin. :)

   Poista
  2. joo onhan se esim: heittänyt lasilla ja tölkillä kanssakilpailijaa, haukkunut pissisfanit ,haukkunut sotaveteraanit, hylännyt isänsä, kehunut kuinka monelle jakanut persettä ym. et ei ihan turha julkkis, tai.............

   Poista
  3. Luettelit vaan Nikon "negatiiviset" puolet? Se on tehny myös vaikka mitä hyvää, muun muassa viihdyttää suomalaisia esiintymällä telkkarissa ja naurattamalla, se on vaan niin ihana. :3 Muistan muutenkin kuulleeni Nikolta, että hän ei hylännyt isäänsä vaan toisin päin. Älä siis tule pätemään, ennenku oot ottanu asioista selvää. ++ aurinkorannan tähtösissä Nipsu pyys kansalta anteeks veteraanikommenttiaan. Ja turha tulla puhumaan Nikon seksiasioista, ne ei kuulu sulle. :)

   Poista
  4. Jos julkisuuden henkilä sanoo telkkarissa että on jakanut persettä tuhannelle (1000) homolle saan toki sitä kommentoida.

   Poista
 84. Hyvä niko oot huippu tykkään susta just semmoisena kuin oot älä koskaan muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei siin neitipojussa oo mitään huippua,kiukutteleva ja vittua hokeva kakara,eipä oo äiti osannu kersaansa kasvattaa.

   Poista
  2. Onneksi isä saa olla "pojastaan" ylpeä. lol

   Poista
  3. haista 10v pikku paska vitttu

   Poista
 85. onneks hinttari pääsee pois talosta niin joku natsi hakkaa sen

  VastaaPoista
 86. inhoan hinttareita, ne pitäs kaikki listiä.

  VastaaPoista
 87. se on hienoa kun nnuo kaks hintttaria ja myllerin hinntari on samaa aikaa niin

  VastaaPoista
 88. niko mul on ikävä suaaaa toivottavasti voitat oot ihana <3 tiiän et luet tän vast ku oot kotona jolloin bb on jo loppunu mut ihan sama i love you no matter what ♥

  VastaaPoista
 89. ihana kun pääsit bb :) <3

  VastaaPoista
 90. Nikolle nyt ääniä!!!!

  VastaaPoista
 91. NIKO VOITTOOOON! NYT ÄÄNESTÄMÄÄÄÄÄÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLKÄÄ VAAN ÄÄNESTÄKÖ TOTA HOMOO!!!! ONHAN SIÄ NORMAALI-IHMISIÄKIN.

   Poista
  2. sori vaan mut niko voittaa ;)

   Poista
 92. paljon ääniä :))))) ettei se jori tylsä, ylimielinen kummajainen voita..

  VastaaPoista
 93. miettikää millanen bb ois tullu jos niko ei ois siel? ois niiin tylsää ja kuollutta... sielt ois varmaan luovuttanu monet!! nyt äääniä!!!

  VastaaPoista
 94. Niko Voitoon, Älkää Antako Äänii Jorille, Nikon Täytyy Voittaa!:D

  VastaaPoista
 95. antakaa turbojaaaaaaaa!!!

  VastaaPoista
 96. TURBOJA VITTU KEHIIN

  VastaaPoista
 97. KYLLÄ!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 98. Iiiiik onnea hirveesti<3 oot rakas ja olisit ansainnu voiton:'(:'( pus

  VastaaPoista
 99. NIKO EI VOITTANUT !!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  VastaaPoista
 100. Petyitkö kun jäit kakkoseks?
  Minne sun voitto rahat olisi mennyt?
  Kuka oli tärkein sulle bb-talossa?

  Oisin halunnut sut voittoon, olit paras.

  VastaaPoista
 101. MAHTAVAA KUN TOI HOMPPELI EI VOITTANU, HAHHAHHAAAAAAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan! Haukku toisen pikku hintin kans Joria loppuun asti. Haistakoot pitkän vitun koko Niko, se on niin nähty. Älä enää ikinä mee mihinkään ohjelmaan, tee se palvelus meille pliis

   Poista
  2. Tehkää te se palvelus ettette tuu tänne haukkuun Nikoo niinkun jokkut 10 vuotiaat kakarat... Jos ei kiinnosta niin kukaan ei pakota kattoon mitään missä Niko on tai tuleen selaan tänne sen blogii.

   Poista
 102. Hyvä kakkossija, onnea Niko! Oot ihana!!!

  VastaaPoista
 103. Kiitos kun olit talossa meitä viihdyttämässä! <3

  VastaaPoista
 104. Olit Niko ihan paras;*

  VastaaPoista
 105. Kakkossija ei oo huono, mutta harmi ettet voittanu, kovasta äänestyksestä huolimatta. :/Onnea kuitenkin että selvisit finaaliin ja kiitos kun olit mukana, oli ihan mahtava katsoa sua talossa! ♡
  -Sanna :) ~blogger ei pelitä ja päästä sisään

  VastaaPoista
 106. Onnee Niko kakkossijasta, yritettiin kyl äänestää sut voittoon, mut sit loppu rahat kesken. Kakkossija ei oo huono kuitenkaan. Ihanaa oli nähdä sua taas talossa, Niko sä oot koko suomen paras reality-tähti! <3

  VastaaPoista
 107. Ihana herätä ja huomata ettei hinuri voittanut.

  VastaaPoista
 108. Rehellisesti sun ansiosta katsojakunta ja mielenkiintoisuus tossa kaudessa nousi huomattavasti. Kiitos :)

  VastaaPoista
 109. Onnea Niko kakkosijasta!
  Olisit ansainnut voiton, mutta ihmiset näköjään oli toista mieltä :( Itse olisin äänestänyt, mutta puhelimessa on estot, niin en voinut. Pysyin kuitenkin hengessä mukana <3
  Olit suosikkini Eskon, Andyn ja Reetun lisäksi! Ihanaa, että pääset takaisin sun koirien luokse

  VastaaPoista
 110. NIKO olisit ehdottomasti ansainnu voiton <3

  .. enemmän ku jori :--D

  VastaaPoista
 111. oot ihana niko! tervetuloa takas (: (: <3

  VastaaPoista
 112. Hei! Kiitos sinulle siitä, että saimme seurata sinua BB-talossa. Nostatit hymyn huulille monta kertaa ja nauraa kikatettuakin tuli. Kivaa oli myös kuunnella vakavampaa jutustelua. Olisit niin ansainnut voiton. Ansiostasi BB tuli seurattua loppuun. Nyt uusia tuulia sinulle ja kaikka hyvää. Varmaan löytyy paljon haasteita ja mukavia juttuja.

  Tuhannesti kiittäen ja halaten:) Tapsukka kera miehensä Oulusta
  ps:Tämä tuli laitettua tuonne toisaallekkin, mutta täällähän tälläinen ketju olikin. Tähän vielä lisäten ONNITTELUT!!!

  VastaaPoista
 113. Mun silmissä oot aina voittaja. <3

  VastaaPoista
 114. HOPEE ON HÄPEE,nyt myllerille tummelia perseeseen niin saarinen pääsee rassaan peräsuolta,vitun HOMOT.

  VastaaPoista
 115. Oi onnee muru toisest sijast <3 sun ois pitäny voittaa, mut kiitti ku piristit mu iltaa aina olemal siel. Oot rakas puspus :3

  VastaaPoista
 116. ihanaa et olit talossa:-) en ois todellakaa kattonu bb:tä jos et ois ollu. harmi kun et voittanu:-( olet ihana<3

  VastaaPoista
 117. Harmittaa ettet voittanu, olisit ansainnu sen eniten kaikista. Mutta oon niin ilonen, että olit talossa loppuun asti. Sait mut nauramaan, hymyilemään ja liikuttumaan. Oot upea ja ihana Niko. :) Kaikkea hyvää. Pus!

  VastaaPoista
 118. Harmi ettet voittanu mut pääsit kyllä tosi lähelle ! (:
  Oot ihana ja ylistystä sun hiuksille ne on ihana t ;)

  VastaaPoista
 119. Asutko sä yksin, vai onko sulla joku kämppis :)?

  VastaaPoista
 120. Ex se asu botox ja silikoni huor... kanssa

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com