keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Oikeesti aika cool!


HUPS! Päädyttiin eilen töiden jälkeen duuniporukan kanssa hieman viihteelle. "Muutamat" vaihtu Milliklubiin ja Saarinen laahusti kotiinsa tuossa 04.00 aikoihin. Että oli hauska ja erinlainen ilta! Kiitos tytöt. 


Mähän hurahdin näihin eshisheihin jo kesän alussa kun sain näitä aikamoisen kasan itselleni! Nyt on tullut uusia makuja ja mulle postitettiin tuo vesimeloni-minttu ja banaani-minttu. Jos edelliset oli hyviä..niin nää on hemmetin paljon parempia. 

Eilen esim. oltiin työkaverin luona jolla ei ole parveketta niin pakko sanoa että tää vesimeloni kiersi siellä rinkiä ja korvasi kyllä kivasti sen ettei tarvinnut rampata kolmea kerrosta alempana tupakalla. 

Eshish Nordicilla on menossa facebookissa skaba jossa kaikkien kuvasta tykänneiden kesken arvotaan mm. näitä uutuuksia. Voitte käydä tykkäilemässä täällä. Tai suoraan nettisivuille tästä.

Ps. Olen saanut tuotteet ilmaiseksi, mutta minua ei ole pyydetty aiheesta tekemään postausta blogini puolelle. Halusin vaan buffaa tätä, koska tää on oikeesti aika cool! Ja varsinkin nää uudet vei mun sydämmen. 

AH! 

Illaksi koitan saada teille videopostausta kyhättyä kasaan.. josko tää kanuuna-krapula-krappe-darra lähtis meneen tästä asunnosta. 

13 kommenttia:

  1. tekeekö sulla yhtään mieli enään röökiä jos vedät pelkästään noita esim muutaman tunnin? mulla itellä ei edes sähkörööki tehoa kun oon koittanut keksiä keinoja lopettaa.. :-D ja mikäs näissä oli hintana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sähkörööki ei auttanut, niin pahoin pelkään että olet tapapolttaja, etkä nikotiinin takia tupakkaa polta ...

      Poista
    2. tai sitten et ole käyttänyt nikotiiniä sisältävää nestettä..

      Poista
    3. oon kyllä käyttänyt nikotiiniä sisältävää, varmaan tosiaan johtuu tavasta, vaikka ei tuu paljon päivässä poltettuakaan..

      Poista
  2. nikoooo sydämeen mahtuu yksi ämmä! xD

    VastaaPoista
  3. Laitettiin sulle sitä fanipostia sillon torstaina silleen että se lähti sinä päivänä kakkos luokan postimerkillä, niin se olis varmastikki tänään perillä :)
    Sori ku laitan tätä kokoajan mutta en oo varma et ootko nähny niitä mun viestejä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :)

      Mä oon nyt kerran käyny hakemassa postin sieltä mun osoitteesta. Ajattelin että varmana tänään meen käymään kattomaan onko tullut lisää. Meinasin esitellä hieman teidän posteja ym videon muodossa. Eli varmana sitten bongaat sieltä myös sun lähettämän jutun (jos et oo erikseen maininnut siinä että sitä ei saa esitellä).

      Ja en mä siis kenenkään kirjeitä ym lue missään julkisesti eli sitä ei tarvi pelätä kenenkään:) Pus :*

      Poista
  4. oiiiiii videota ! katoin just sun aikasempii videoita, ihana oot c: ikävä täällä Jyväskylässä painaa ku lähit !

    VastaaPoista
  5. Hei Niko! Mikkä on sun lempibaarit Helsingissä? Ois itellä kiva käyä testaan ku oon 20 pv tulossa sinne täältä kylmästä Lapista :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Noita samoja tikkuja saa kyl muualtakin ja pirunpaljon halvemmalla ku tuolta nikon tyrkyttämältä sivulta.. järkikäteen tähän hommaan... Aivan normi 510kertakäyttö esavuke shisha maulla.. näitä shisha liemiä ja tikkuja saa halvemmalla esim finnvapelta.

    VastaaPoista
  8. Laitoin itte nyt tilaukseen kun luin tän postauksen. Oon pari kertaa harkinnu, mutta nyt sitten päätin, kiitos vinkistä! Oottelen innolla :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com