perjantai 13. syyskuuta 2013

#WHATEVER


#WHATEVER 


Just rento ilta. Hoitelen hieman sähköposteja, tressaan huomista aamua, suussa upouusi eshishi (hehkutinkin tätä jo edellisessä postauksessa) & päässä uusi rakkaus-pakkaus-pipo. 


Aamulla pitää olla lentokentällä about 09 aikaan. Siitä sitten lähtee lento kohti Kuopiota! Lennän vielä saman illan aikana takaisin Helsinkiin. Tämä tieto ihan vain siksi että oon saanut facebookkiin kyselyitä että onko mua mahdollista bongata seuraavanakin päivänä sieltä. Valitettavasti ei. 


Mun pitäisi varmana olla jo nukkumassa, mutta jotenkin huomaan aina iltaisin jumahtavani tähän koneelle. Lisäksi ehkä mä saan lentokoneessa jatkaa uniani sen tunnin verran. Niissähän ei enää nykyisin tarjoilla edes lämmintä kättä ilman lisämaksua joten ei tarvi edes ilmaisen kahvin vuoksi koittaa pysyä hereillä. 

Perjantai 13. päivä! Apuuva. Mä oon sen verran höpsö tapaus että tämmöset laittaa aina mun pään ihan tokkuraan. Viimeksi kun matkustin viime viikolla junassa niin mulla oli paikkanumerona 13 ja 47. Miellän myös numeron 47 epäonnennumeroksi, koska kun siihen lisää luvun 13, tulee siitä 60. Ja noin monta minuuttia on tunnissa. Jos mä esim. sattumalta katson kelloa 12.47 niin meen shokkiin ja sen jälkeen lasken päässäni tiettyyn numeroon asti ja katson kelloa uudestaan & toivon että se näyttää 12.48 siinä vaiheessa kun katson siihen. Se ei kuitenkaan saa mennä lukuun 12.49 asti, koska silloin musta tuntuu että mä koitan ohjailla kohtaloa. 

Sekavaa?

Se oon vaan mä. 


Niin ja hei. Tänään tupsahti lentoliput sähköpostiin & meikäläinen tekee täsmäiskun myös Ouluun ;) Sitä on kanssa toivottu aika paljon.. Sen ajankohta me laitetaan julkisesti hieman myöhemmin. Ja sitä ennen teille taitaa olla luvassa jokin muukin yllätys.

Kuvaan huomenna videon teille mun päivästä. Mä kuljetan tota kameraa vaikka otsaan teipattuna ellei muuta. Ja menossa mukana kulkee tietenkin meitsin #instagram josta löydät mut nimellä nikosaarinen. Siellä menee pian 20 000 seuraajan raja rikki. Se on taas sellainen luku että meinasin tuoda ensimmäistä kertaa myös jotain kivaa arvontaa instan puolelle. Että yritykset köhöm-köhöm. 

Nyt oon hetken ollut aika huono hoiteleen mun blogiin liittyviä juttuja. Mä tarvisin assarin. Tai ainakin kerran vuodessa jonku tettiläisen joka hoitaisi mun hommia. Oon meinaan maailman paras ihminen siirtämään asioita "huomiselle". Te tunnette mut.. joten tää ei tullut yllätyksenä. 

Öitä :*

23 kommenttia:

 1. nikooo <3 eikää ihanaa jos tuut Ouluun! Pus*

  VastaaPoista
 2. Uu, yllätyksen on aina jänniä :D Varsinkin jos ne liittyy suhun ;)
  Mä voin olla sun blogiassari, haha :P Omat asiat on muuten yllättävän helppo siirtää vaan eteenpäin, huomattu on kans. Perjantai 13. jänskätttää minnuuki vähän.
  ps. Kirppu lähettää terkkuja

  PUS!

  VastaaPoista
 3. Ouluun :O ihanaa! Luin tän postauksen n. 4:30 yöllä ku heräsin välissä nii en meinannu saada enää unta ku mietin vaan tätä.. :D Oot ihana ♥

  VastaaPoista
 4. Hei onnea vaan Kuopion reissulle, meikäläisen kotikaupunki ja kröhmn, viimeksi kun kävin, niin hyvin hyvin hiljaista ja rauhallista siellä kyllä on. Esim. perjantaina iltapäivästä keskusta ihan tyhjä, vaikka juuri silloin luulisi olevan kaupungissa vähän vilinää :) Ja Helsingissä nyt on kokoajan musiikkia, ihmisiä ja vaikka mitä mennossa, mikä on ihanaa! Mutta hei, suosittelen käymään kauppahallin salaatti- ja patonkimestassa, se on legendaarinen! :)
  Ilmoittaudun myös vapaaehtoiseksi assariksesi, todellakin! Multa kyllä hoituu asioiden järkkäily eikä paljon jää jutut venymään ;) Eli hommat kyllä hoituisi, eli viestiä vaan tulemaan ;)
  Ihanaa Kuopio - päivää sulle! Olisi hauska nähdä just joku video sieltä päin, jos ehdit kuvailemaan :)

  VastaaPoista
 5. Tuun kattoo sua tänää Kuopiooo!!! :*

  VastaaPoista
 6. Millon solariumlahjakortti arvonnan tulos?:)

  VastaaPoista
 7. Awww ihana sinä! Yllätystä ootellessa ;) ♥

  VastaaPoista
 8. Ihan pakko kysyy mist toi pipo on? : )

  VastaaPoista
 9. Olet ihana, ja Oulussa nähdään sit! :)

  VastaaPoista
 10. Näin tänää sut ja niin ihana oor(:<3 kuvaa video kuopiosta!

  VastaaPoista
 11. Ihan hulluu ku aloin seuraa sua sul oli vaa jtn 1900 lukijaa ja ihan muutamas kuukaudes tullu tuplat lisää :) Sul on kyl hauskoi juttuja, olis kiva kuulla sun mielipide nykysestä BB-tuotannosta myös!

  VastaaPoista
 12. Hei! Kun otat kuvia, niin voisitko yrittää hymyillä niissä vähän aidon tuntuisesti, sillä minusta tuollainen feikkiposehymyily rumentaa ja tekee ihmisestä typerän näköisen.. Ja kun olen nähnyt sinun aidon hymyn niissä videoissa, se on niin söpö, että sitä lisää kiitos näihin blogikuviin thänkke!!

  VastaaPoista
 13. Millon se kaksi julkkista yhdet häät jakso tulee missä sä oot? :))

  http://www.oone-two-three.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Oulun Glitteri on ihan tosi pieni ja ahdas, että voi tulla pikkasen tungosta! :D

  VastaaPoista
 15. Poltatko sä sisällä vaik on koiria :o

  VastaaPoista
 16. Poltatko sä sisällä vaik on koiria :o

  VastaaPoista
 17. Onko sulla tumma vai vaalea lattia?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com