maanantai 4. marraskuuta 2013

King's Crown kannattaa tsekkaa!


Kun kävin kuopiossa (..apua, siitä on ikuisuus!). En tainnut koskaan kertoa teille että söin siellä yhden elämäni parhaimmista hampurilaisista ja siihen päälle vielä yhdet parhaimmista ranskalaisista. Jos matka olisi lyhempi mä saattaisin jopa käydä siellä useamminkin syömässä. Ja paikan omistaja.. no ei voi ees sanoin kuvailla kuinka mahtava persoona! 

King's Crown onko tuttu mesta muille? 


Siellä oikeesti oli niin loistava ruoka perjantai iltana kun sinne istahdin että mun oli ihan pakko käydä siellä vielä lauantaina nopee tsekkaamassa Jazz-Brunssi jota mulle suositeltiin. Ja onneksi menin, koska myöskään se ei pettänyt. Harmi että tätä settiä en kerjennyt kuvaamaan, koska oli sen verran kiire että kerkesi maistamaan kaikki herkut joita brunssi piti sisällään. 

Joskus vielä uudestaan :*

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos. Tämä on oikea mielipide siitä että kun joku mesta kolahtaa ruuan ja tunnelman suhteen niin mä mielelläni kirjoitan siitä & jaan fiilikseni sen suhteen. Jos siis liikutte lähistöllä niin kokeilkaa ja ihastukaa. Yamiiiii. 

3 kommenttia:

  1. Oi ku näyttää hyvältä :3 nyt tuli kauhee nälkä!

    VastaaPoista
  2. On tuttu paikka, sillä rafla sijaitsee entisellä kotipaikkakunnallani, joten pariin kertaan on tullut käytyä syömässä, juomassa ja ihan vaan kuuntelemassa musiikki :) En muista kyllä kokeneeni safkojen suhteen mitään kovin hekumallisia kokemuksia (ainakaan eri salaattien suhteen), mutta sen sijaan Kuopion ravintola Intro on ehdoton lemppari, jota Helsingissä asuessa välillä kaipaa! Suosittelen siis käymään ensi kerralla siellä, jos siellä päin vierailet ja hyvä safka sekä musiikki nappaavat! :) Introssa on jokunen vuosi sitten ollut mm. maan paras drinkki/baarimikkokin ;)
    Olisi muuten kiva lukea joskus sun lempi ravintoloistasi yms. täällä Helsingissä ja lähteä joskus vaikka testaamaankin! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com