torstai 12. joulukuuta 2013

BLACK FRIDAYBLACK FRIDAY 13.12


DJ NINA CRISTAL  soittaa perjantaina (13.12) livenä levyjä meidän myymälässä! 

KELLO 18-21

Ja myös meikäläinen on hulinoissa mukana ihan myyjän roolissa. Tulkaa piipahtamaan meidän myymälässä heti 14 jälkeen. Ja tietenkin ihan mahtavia tarjouksia meillä. mm. Ota 3 maksa 2!

Nyt viimeistään on se aika kun kandee alkaa hankkimaan niitä viimeisiä joululahjoja sinne kuusen alle:)

Nähdään siispä Forumin Glitterissä huomenna! 


13 kommenttia:

 1. Voi itku, kerranki oon tulossa käymään Helsingissä ja sit aattelin pitkän kaavan mukaa shoppilla Glitteris ni sit siellä kuitenki on yyberist ihmisii ja me jäädän mun pikkusiskon kanssa vaan alle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh! Pöh! :) Sekaan vaan. Myymälä on auki kuitenkin 09-21 joten se hajonta asiakkaiden suhteen on aika hyvä eli meillä koskaan mitään kamalaa ryysistä siellä ole. Nähdään huomenna!

   Poista
 2. Voihh:( oisin niin halunnu päästä, mut lähtö maalle viettää viikonloppua! Toivottavasti siel on kuitenki hyvä meno! ;)<3

  VastaaPoista
 3. Saako sun kanssa ottaa siellä yhteiskuvia vai häiritseekö se liikaa sun työtä? (: Mietin tässä vähän, että vois tulla moikkaa sua !

  VastaaPoista
 4. Voi eii duuni menee just tohon päälle ku Nina soittaa.... >:( olisin niiiin halunnu tulla :(!
  Mut pitäkäähän munki puolest hauskaa :*

  VastaaPoista
 5. Ärsyttää ku asun vaan niin kaukana.. etten ikinä pääse käymään helsingissä. Se on se 1-2 kertaa vuodessa yleensä ja päivän reissu:/ olis kiva nähä suakin, vaikka vasta olitki täällä Oulussa :)
  -Sanna

  VastaaPoista
 6. ootko sä töissä glitterissä? ihanaa! :)

  VastaaPoista
 7. Niko oot niiiin ihana! Ilman sua en jaksais päivääkään. Piristät aina niin paljo ku kirjotat blogii tai julkaset kuvii instagramis tai mitä vaan 😍 keep going, rakastan sua :* ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vielä joskus nään sut jossain, hauskaa päivää ❤️

   Poista
 8. Niko oot ihana! :*
  Mä en tajua miks en sillon viikolla 49 ottanu sun kaa yhteiskuvaa, ehkä kun ajattelin etä pilaan sen kuvan ilmeellä tai näin ;)

  LOVE U! <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com