keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Niko VS Armeija


Teen teille varmana tänään illalla tai viimeistään huomenna sen videon johon vastailen teidän kysymyksiin. Vielä voitte laitella viimeisiä kysymyksiä tänne.

Tää on asia joka ihmisiä kiinnostaa (..ja josta on puhuttu), mutta tehdään siitä nyt vielä postaus erikseen kun menin senkin kerran lupaamaan.Asuimme Klaukkala/Espoo rajalla äitini silloisen miesystävän luona. Heidän suhteensa päättyi eroon. Otimme vastaan ensimmäisen asunnon jonka vain saimme, koska tilanne tuossa edellisessä kodissa oli ihan helvettiä. Mies oli sekaisin kuin seinäkello ja tuo aika oli elämäni vaikeinta. Olimme muuttaneet Uudestakaupungista tänne vain muutamaa kuukautta aikaisemmin. Minulla ei juurikaan ollut ystäviä. Jätin kouluni kesken vain ja ainoastaan elääkseni "unelmaa" joka minulla oli aina ollut. Halusin kuollakseni asua Helsingissä. 

Mies oli menestyvä liikemies jonka omaisuutta tuskin edes pystyn pienessä päässäni käsittämään. Asuimme talossa jonka neliöt hipoivat varmana kolmeasataa neliötä. Voin sanoa että pojalle joka oli tottunut asumaan 60 neliön kolmiossa koko lapsuutensa, tämä todellakin oli kuin iso hemmetin satu joka vain kävi toteen ja vieläpä niin hurjan lähellä sitä "maagista" Helsinkiä joka oli nyt vain yhden bussimatkan päässä. 

Näihin aikoihin olin 17 vuotias. Se oli äärettömän rankkaa aikaa, koska kotona asiat alkoivat menemään ihan puskiin. Mies jonka äitini oli tuntenut vuosikausia alkoi muuttumaan hirviöksi. Ihmisen pää sekoaa alkoholista ja varsinkin jos se on kuvioissa seitsemänä päivänä viikossa. Kun on rahaa ja valtaa, ihminen kuvittelee voivansa sen turvin tehdä mitä tahansa. Aamuisin heräsin siihen kuinka mies huusi minulle että olin varastanut hänen rahansa lompakosta (..todellisuudessa hän oli edellisenä iltana tilannut taxilla keskustan alkosta kalleimpia konjakkeja jotka hänelle toimitettiin kotiin ja jotka hän jo ennen puoltayötä oli nauttinut & sammunut). 

Välillä minut lähetettiin viikoksi Uuteenkaupunkiin ja kun tilanne kotona rauhottui sain taas palata kotiin. Todellisuudessa en oikeastaan edes tiennyt mikä on koti ja mikä ei. Molemmissa kaupungeissa oli viehätyksensä. Uudessakaupungissa minulla oli ystävät, sukulaiset ja tuttu ympäristö. Toisaltaan 260 km päässä minulla oli unelma jonka eteen olin valmis tekemään mitä tahansa. Isäni koitti houkutella minua jäämään Uuteenkaupunkiin ja käymään kouluni loppuun. Olin kuitenkin päättänyt että paluuta tuohon kaupunkiin ei ollut kun sieltä kerta olin koko elämäni ajan halunnut pois. 

Purin hampaita yhteen, kirjoittelin kavereiden kanssa mesessä ja kerroin heille kuinka siistiä elämämme oli. Vaikka todellisuudessa se oli raastavaa ja äärettömän epävarmaa. Nukahdin varmana kuukauden ajan joka ilta itkien omaan sänkyyni ja hoin itselleni että kaikki on väliaikaista & kyllä tämä tästä. 

Tämä pohjustus siksi että tähän aikaan päässäni ei todellakaan ollut armeija tai edes tieto siitä miten tämä kyseinen tapahtuma tulee tapahtumaan. 


Muutimme äitini kanssa vihdoin uuteen asuntoon. Tottakai postit tulevat pienellä viiveellä uuteen osoitteeseen. Äidin mies (josta lopulta tuli ex-mies, onneksi) ei tietenkään nähnyt tarpeelliseksi lähettää postejamme uuteen osoitteeseemme. Niimpä jotku kirjeet joutuivat varmana suoraan takkatuleen, josko hän edes humalaltaan pystyi käymään postilaatikolla. Kuka tietää? Mutta fakta on se että mitään kirjettä tulevista kutsunnoista ei tavoittanut minua koskaan. 

Eräänä aamuna minä sitten herään siihen että puhelimeni soi. Toisessa päässä on poliisi. Poliisi kysyi ystävällisestä että mitä suunnitelmia minulla on tälle päivälle? Olin aivan hämilläni ja keksin nopean hätävalheen että minulla oli tarkoitus mennä töihin. Poliisi totesi kylmän viileästi että heillä olisi parempi ehdotus ja että olenko kotona? 

Muistan juokseeni aamukahvin kanssa parvekkeelle tupakille kamalassa paniikissa. Mistä helvetistä on kyse? Mitä mä olen tehnyt? Miksi poliisit soittavat minulle? 

Ei mennyt montakaan minuuttia kun ovikellomme soi. Siellä seisoi kaksi poliisia jotka paukkasivat kotiimme ja kohtelivat minua kuin rikollista. Kertoivat kutsunnoista jotka olivat muutamaa tuntia aikaisemmin alkaneet Nurmijärvellä ja jonne en koskaan ollut saapunut. Koitin selittää tilannetta heille, mutta aivan turhaan. Eiväthän he minua uskoneet. Siinä he sitten seisoivat huoneessani ja katsoivat kun pukeuduin. Muutaman minuutin kuluttua olimme matkalla Nurmijärvelle. Istuin pakun takapenkillä kuin pahamainen rikollinen. Käsirautoja minulle ei sentään laitettu.


En ollut koskaan aiemmin käynyt Nurmijärvellä joten en oikein edes tiennyt kauanko matka kestäisi.. Lopulta saavuimme jonnekkin rakennukseen jonne poliisit saattoivat minut. Minä kävelin keskellä ja he molemmilla sivuillani. Voitte vain kuvitella miten muut ihmiset katsoivat minua. "Karkulainen on saapunut" -tokaisi joku mies. Joka passitti minut täyttämään jotain lappuja, minulle tehtiin lääkärintarkastus narikalta muistuttavassa paikassa siinä käytävällä muiden ollessa vieressä. Se oli alentavaa ja äärettömän kiusallista. 

Pian istuinkin muutaman ihmisen edessä jotka esittivät minulle kysymyksiä siitä minne armeijaan haluaisin mennä. Muistan että minulla ei ollut hajuakaan että missä näitä paikkoja edes sijaitsee, enkä mä tiedä vieläkään. He sitten johdattelivat minua ja valitsivat paikakseni Kouvolan. Ok, selvä. Muutaman tunnin päästä olin vapaa ja seuraavana kesänä kutsuisi armeija. 


Päivä sitten lopulta koitti että minulla alkaisi armeija. Olimme muuttaneet Keravalle ja sainkin tällä kertaa postissa ihan oikeaan osoitteeseen liput joilla voin matkustaa ilmaiseksi Kouvolaan. Jee. Tressasin tätä päivää kauan. En puhunut tästä työpaikallani. En kotona. Koitin vain unohtaa ja jatkaa elämääni. Googletin että miten armeijan voin välttää ja mitä hemmettiä tässä nyt seuraavaksi tulisi tapahtumaan? 

Lopulta istuin bussissa muiden poikien kanssa matkalla armeijaan. Pidättelin itkua kurkussa, koska tilanne oli äärettömän perseestä. En tuntenut ketään, en haluaisi tuntea näistä ketään. Olin kuin alieni joka istui sotahullujen kanssa samassa bussissa. Ihmiset olivat suorastaan onnellisia että olivat aloittamassa armeijan. Kun minä taas olin valmis vaikka hyppäämään bussin ikkunasta ulos kunhan pääsisin tästä tilanteesta helvetin kauas ja äkkiä. 

Meidät jaettiin joihinkin ryhmiin ja ryhmistä taas pienempiin ryhmiin. Omassa ryhmässäni oli muistaakseni kuusi poikaa. Vaikuttivat harmittomilta ja uskon että olisin saattanut tulla heidän kanssaan ihan toimeenkin, mutta tässä vaiheessa odotin vain hetkeä missä vaiheessa uskaltaisin avata suuni. Meille jaettiin vaatteita, pussilakanoita ja meininki oli minusta jotenkin turhankin koominen. Isot miehet kiljuvat ja kutsuvat toisiaan hassuilla nimillä. Jonku ihmisen edessä ollaan suorina kuin tikut ja kädet otsalla. 

Istuimme jossain kellarin tapaisessa paikassa niiden kuuden pojan kanssa. Menimme yksitellen jonku miehen juttusille jota piti puhutella "luutnantiksi" tai mikä ikinä hän olikaan. Kun pääsin kolmantena hänen juttusilleen "Alokas Saarinen" ilmoitti että haluaa sivariin. Asia otettiin suhteellisen rutiinilla. Yksi puhelu, yksi allekirjoitus ja minun armeijassa käyminen oli kestänyt kokonaiset kaksi tuntia. Minua talutettiin nyt pihan poikki jonnekkin pisteelle josta pojat heittäisivät minut juna-asemalle. Tilanne oli jälleen kerran nolo, mutta laskin vain tunteja että pääsisin kotiin ja tämä painajainen olisi ohitse. 

Illalla saavuin sitten Keravalle ja menin ystäväni luokse dokaamaan. Naurettiin koko ilta tätä ja muutaman päivän päästä mulla jatkui normaalisti työt. Enhän siis ollut ilmoittanut aiheesta edes työnantajalleni, koska tiesin että armeijaan en tulisi jäämään. 


Kun sitten tuli se päivä että minulla olisi pitänyt alkaa siviilipalvelus. Olin yhtä kauhuissani. En todellakaan ollut valmis jättämään hyvin alkanutta elämääni ja työtä, ystäviäni siksi aikaa että olisin lähtenyt jonnekkin keskukseen muiden ihmisen kanssa. Jotenkin tuntui että sinne menevät "B-luokan kansalaiset" ja tilanteet siellä olisivat varmana aiheuttaneet yhtä pahoja ahdistuksia minulle kuin tuolla armeijassa. 

Niimpä sinä päivänä kun minulla oli alkamassa siviilipalvelus soitin sinne keskukseen ja ilmoitin että haluan armeijaan. Yksi faksi jonka kävin faksaamasta työpaikaltani heille ja asia oli taas hoidettu hetkellisesti. 

Ja kun taas oli sen päivän aika että minulla piti alkaa armeija, soitin sinne ja ilmoitin että olenkin tullut siihen tulokseen että siviilipalvelus on se minun juttuni. Jälleen kerran tarvittiin yksi faksi ja allekirjoitus. 

Sen jälkeen en enää koskaan saanut ainuttakaan kirjettä kummastakaan paikasta ja minut unohdettiin. En mä siis ole hullunpaperita saanut, mutta nyt jos haastattelu tulisi niin varmana niin kävisi että ne paperit minulle kirjoitettaisiin. Olen toki tässä pyöritellyt ajastusta että voisiko minusta olla armeijaan? Ei, mutta olisihan se hauska kokemus ja varmana ihan mielenkiintoista. Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä että sinne tulisi saada kameraryhmä minun tueksini ja turvakseni  & siitä pitäisi kuvata reality. Muussa tapauksessa en sinne suostu.


Sen pituinen tarina se. Kerrottakoon että mies josta kirjoitin kuoli lopulta viime vuonna ilmeisesti alkoholiin. Äitini löysi lopulta miehen joka on hänen arvoisensa. Minä pääsin Helsinkiin & ne yöt kun itkin sekavana omassa huoneessani olivat kaikki tämän arvoisia. Menetin monta ystävää ja joihinkin yhteydenpito loppui. He kuitenkin aina säilyvät sydämmessäni ja uskon että vielä joskus me nähdään.

Minä kuitenkin olen edelleen sitä mieltä että synnyin väärään kaupunkiin, mutta ilman tätä kaupunkia minusta ei olisi tullut tälläistä taistelijaa. Minulla oli unelma ja halusin saavuttaa sen hinnalla millä hyvänsä. Se kannatti. Olen onnellinen.

Halusin kertoa tarinan teille siksi että törmään päivittäin siihen että varsinkin nuoremmat ihmiset kadehtivat minua tai kertovat kuinka "siistä elämäni on". Fakta on kuitenkin että se elämä alkoi paljon ennen sitä kun minusta tuli koko kansan "BB-Niko". Teille synnyin ilmiönä vuonna 2008, mutta todellisuudessa sain alkuni jo vuonna 1986 ja se on ollut pitkä ja kivinen tie siihen pisteeseen missä olen nyt. Mikään ei ole tullut ilmaiseksi ja olen kokenut sellaisen vuoristoradan että heikkohermoisimmat olisivat hypänneet kyydistä jo ennen kuin pahimmat mutkat edes tulivat eteen. 

Älkää antako kenenkään koskaan, ikinä, milloinkaan lannistaa teitä. Jos meillä on vain yksi elämä, eläkää se itsellenne ja tehkää kuten parhaaksi siinä tilanteessa näette. Kun haluaa kokea kaiken, tulee joskus turpaan ja lujaa, mutta se on sen arvoista. 


/EDIT: Tarinana tämä ei ollut siis uusi vaan tästä puhuttiin jo vuonna 2008 kun olin Big Brotherissa. Selitin aiheesta tiivistelmän ja se tietenkin nousi otsikoihin. Kun lopulta palasin talosta takaisin ulkomaailmaan muistan kuinka luin teksitv:n etusivulta otisikon: "BB-Niko vankilaan?". Itkin ja huusin. Soitin tuotantoryhmälle ja kysyin paniikissa neuvoja. Tämä oli kuitenkin vain median tapa nostaa asia esiin ja erään toimittajan joka ei onneksi enää ole näissä piireissä. Hänellä oli jotain minua vastaan ja hän kirjoittikin minusta usean kuukauden ajan ihan kamlia uutisia ja ilmoitti tämän ihan minullekkin kasvotusten. Hienoa! Se oli siis ensimmäisiä kosketuksiani mediaan. Tämä lisäys siis tänne ihan vain siksi että jos tästä nyt tulee mieleen kirjoittaa kommenttia: "Vitun idiootti miks paljastit tän! Nyt joudut vankilaan!" Niin ihan tiedoksi että minua ei ole vielä viisi vuotta tämän asian julkitulemisen jälkeen pidätetty joten tuskin se on vieläkään listalla sijalla yksi :) 

315 kommenttia:

 1. Ootpa ollu vahva ihmine! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varaudu: sinun BB-Niko vahvuus mitataan ennen 30 v- päivääsi. Vasta tuon päivän jälkeen olet vapaa, eikä sinun sitten tarvitse avata uutta kutsuntakirjetta SAIntistä. ;=)

   Poista
  2. Jep, jep. Kyllä ne kohta innostuu taas. Vähän ennen 30-vuotissynttäreitä on haettu poikia palvelukseen ulkomaita myöten. Jos ei ota palveluspaikkaa vastaan, niin vankila kutsuu.

   Poista
  3. Hitto kun kuvottaaa tuolaiset nyhveröt, jotka pakoilevat velvollisuuksiaan. Olkoot vaikka kuinka hittejä tahansa mutta velvollisuudet täytyy kohdata eikä rehennellä niiden kiertämisellä. Mutta veikkaanpa etteiköhän se noutaja tule tässäkin tapauksessa lopulta hakemaan jos ei muuten niin väkisin. Eli älä edes luuulekkaan että sinut olisi unohdettu, etenkään nyt tämän jälken.

   Poista
  4. tälläset luuseritko on nykyteinien idoleita. Hyi saatana.

   Poista
  5. Joo mene sinne mamman helmojesi alle piiloon!!!!

   Poista
  6. Hei Niko, emme ole suinkaan sinua unohtanut. Laitamme sinulle kirjeen jotta pääset suorittamaan armeijan.

   Poista
 2. No huhhuh:o Melkone tarina sulla! Sun pitää ehdottomasti mennä armeijaa ja ottaa ilo irti ja tietty kameraryhmä mukaan;-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon samaa mieltä kun sä mut en usko et niko jaksaa noita kameroita

   Poista
 3. Niko..tuli ihan tippa linssiin lukiessa! *haliruttu* Sä oot kyllä ihan helmi jäbä. "Kovimmissa paineissa syntyy timatteja" Mukavaa päivää sulle ja kiitos, kun olet olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis missä ihmeen paineissa, kun jätkä on nimenomaan lusmuillut ja välttänyt niitä paineita?

   Poista
  2. no juuri näin, käpykaartilainen eli pelkuri tosipaikassa. Kyllä Nikostakin ehkä joskus mies kasvaa mutta hyvin hyvin hitaasti. Puheet on pojalla isot mutta teot jääneet 5v. naperon tasolle. Ehkä onkin parempi että armeijan käykin ne joista on ees johonkin tosipaikassa sillä sielläkään ei kaikista klopeista kasva miehiä.

   Poista
  3. Toi oli kai ihan vitsinä sanottu...helmi jäbä?!? ja paineissa syntynyt timantiksi...missä paineissa?!?!? viidakon tähtösissä vai!?

   Poista
 4. Tää oli mahtava postaus! Tosi tsemppaava tekemään töitä oman unelman eteen, ja aukas todella hyvin sun "entistä" raskasta elämää. Oot hyvä esimerkki mitä voi saavuttaa jos vaan jaksaa pysyä haaveissa eikä anna kenenkään lannistaa, pus :*♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista :) Toivottavasti joku voi saada tästä edes pienen kipinän ja fiiliksen, vaikka omaa elämäänsä ajatellen :)

   Poista
  2. Itse ainakin sain taas voimaa jatkaa unelman toteutusta. Viimepäivinä on meinannut usko jo loppua, mutta nyt on pakko vielä pitää toivoa yllä sekä tehdä enemmän unelman eteen, kiitos tästä. ♥

   Poista
 5. Nicolas Voutilainen?! Menee lujaa nykyisin,ikuinen lumisade hänen yllään

  VastaaPoista
 6. Huh mikä tarina! :D millon kuvaat sen kysymys videon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini alkaa tekstillä:

   "Teen teille varmana tänään illalla tai viimeistään huomenna sen videon johon vastailen teidän kysymyksiin. Vielä voitte laitella viimeisiä kysymyksiä tänne."

   Toivottavasti tämä vastaa kysymykseesi.

   Poista
 7. Itselleni tulee kutsut kahden vuoden päästä, mutta en halua mennä! Teenkö itsemurhan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopeta. Itsemurha ei koskaan ole ratkaisu!

   Poista
  2. Kahessa vuodessa ehtii tapahtua ihan helvetisti ja elämä muuttuu!

   Poista
  3. kahessa vuodessa ehit kasvattaa itelles selkärangan ja käyä armeijan niinku normaali suomalainen mies.

   Poista
  4. Ei siellä välttämättä niin kauheaa ole. Itse kävin eka kerran -95, mutta polvi hajos ja pistivät kotiin. Silloin oli kyllä ihan paska reissu. Sitten parin lykkäyksen jälkeen, vähän vanhempana v-02, oli tosi hauskaa! Tupaan sattui pari muutakin "vanhempaa lusmua" jotka eivät olleet aikanaan käyneet loppuun. Ei helvetti sitä källien ja vempan määrää :D :D Muutenkin osattiin kieroilla ittemme helppoihin hommiin, esim kun muut olivat talvipakkasessa rovajärvellä teltassa hytisemässä me oltiin vapaaehtoisina huollossa... tässä pitää tietää että huollon väki majoittuu mökeissä joissa kunnon sängyt ja puulämmitys!

   Poista
  5. JOS MAMMANPOJAT PELKÄÄ NOIN PALJON INTTIÄ NIIN-JOO TEHKÄÄ ITSARIT-KAIKKI!!

   Poista
 8. Mun mielestä intti oli ihan paskaa enkä halunnut mennä, mutta ei se sitten ollutkaan niin paha. Suuri osa on ihan samalla mielellä liikkeellä, mutta kaikki siellä on ihan vaan ihmisiä.

  VastaaPoista
 9. Voi sua :'( Mut ihanaa et sul on kaikki nyt ainaki hyvin ja oot tyytyväinen elämääs! :) :*

  VastaaPoista
 10. Olet kyllä kaikin puolin rohkea ja arvostuksen ansainnut ihminen :). Rohkeutta vaatii myös tuollaisen kokemuksen jakaminen. Kaikkea hyvää elämääsi <3!

  VastaaPoista
 11. Oi, ihana <3 näistä sun blogiteksteistä saa aina itelleen voimaa jatkaa eteenpäin, vaikk meniskin tosi huonosti (niinkuin just nyt menee). Suuri kiitos sulle Niko kun annat paljon voimaa mulle jopa näinkin pienellä asialla kun blogipostaukset! :)

  VastaaPoista
 12. Pisti kyllä huvittamaan toi su tarinas kun lähit armeijasta :D ja suuri kunnioitus kuinka paljon oot kokenut ja kuinka upea ihminen susta on kasvanut <3 Oot kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 13. Tämä oli ehdottomasti yksi sun parhaimmista teksteistä. Tajuttoman rohkeaa puhua vanhoista ja hankalistakin asioista. Tämä on juuri se syy, miksi mä ihailen Sinua sinuna itsenäsi: Kuten sanoit itsekin, niin "Mikään ei ole tullut ilmaiseksi ja olen kokenut sellaisen vuoristoradan että heikkohermoisimmat olisivat hypänneet kyydistä jo ennen kuin pahimmat mutkat edes tulivat eteen." Voi kun jokainen uskaltaisi olla yhtä vahva ja taistella unelmiensa eteen..

  VastaaPoista
 14. Ohhoh, kyllä sun tekstis avas paljon ajatuksia! Oon meinaan varmaan ollu yks niistä jotka ajatteli "sun elämän alkaneen vasta BB:ssä" :D mutta aivan mieletöntä et oot selvinny kaikesta tollasesta ja oot nyt aivan super-tyyppi! Harvoin sitä perustallaajana alkaa miettiin että "niin, julkkiksillakin tosiaan on ollut elämä ennen parrasvaloja..." :D Just hyvä silmiä avaava teksti!

  VastaaPoista
 15. Vahva ihminen olet :) <3 Ja hyvä esikuva kaikille :)

  VastaaPoista
 16. Vähän oot vahva ihminen! Ainaku oon kuullu sun nimen ni mulle on tullu mieleen hemmoteltu kermaperse! Mutta ei! Tämä vailaisi minua paljon! Ymmärrän tuon tuskan mitä sinulla on ollut! Koen sitä itse parhaillaan tosin en noin pahaa! Mutta tämähän on vain elämää(: mutta olet ihana ja vahva ihminen<3

  VastaaPoista
 17. Ilmoitin esikuntaan ja kutsunta-asiain lautakuntaan että hoitavat keskeneräiset asiat kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Ilmoitatko itsesi seuraavaksi "hommataan oma elämä" -kurssille vaikka lähimpään kansalaisopistoon? :)

   Sinunlaistesi työttömien ja syrjäytyneiden junttien vuoksi en alunperinkään halua suorittaa armeijaa. Olette häpeä tälle maalle ja en usko että yksikään veteraani soti tätä maata mielenterveyspotilaiden hyväksi.

   Ihanaa joulun odotusta <3

   Poista
  2. Heh, kohta alokas Saarista taas viedään.
   Tukka pois, herätys klo 5:45 ja vartioon -20 asteen pakkaseen. ;)

   Poista
  3. Saapumisera S44rinen ei kotiudu koskaan :)

   Poista
  4. vässykkä heti pakkaseen tetsaahan ja se neitimäinen ulina ei auta yhtään

   Poista
  5. Törkeä kommentti tuo mielenterveyspotilaisiin liittyvä. Minä olen täysin varma, että veteraanit taistelivat meidän kaikkien hyväksi, oltiin sitten millaisia tahansa.

   Kannattaa valita sanat melko tarkkaan..

   Poista
  6. Joo pitää yhtyä aikasempaan kommenttiin. Muutenkin tuntuu ihan käsittämättömältä, että joku pakoilee velvollisuuksiaan, mitkä moni muu kumminkin käynyt suorittamassa. Mutta toivottavasti tästä "uutisesta" on jotain hyötyä ja virkavalta taas muistais sut ja tulis uudestaan koputtelemaan ovelle.

   Poista
 18. "mielenterveyspotilaiden" lol Kuka täällä on ollut psykiatrisessa hoidossa, hei haloo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit viittaa jälleen Hymyn porukkaan.. :)

   Oi että kun mun blogi toimisi ennakkotapauksena ja saisin käsiini jokaisen näistä anonyymeistä jotka ovat kiusanneet minua blogini alkuajoista lähtien. Voisi siinä muutamalla suut loksahtaa auki :) Onneksi joukossa on aina yksi joka tietää totuuden.

   Jatkakaa ihmeessä!

   Poista
 19. Mahtava idea tuo reality armeija ;)

  VastaaPoista
 20. "Ilmoitin esikuntaan ja kutsunta-asiain lautakuntaan että hoitavat keskeneräiset asiat kuntoon."

  Eihän tämä ole mitään kiusausta, keskeneräiset asiat pitää vaan hoitaa kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikella kunnioituksella. Niin kauan kuin teille ei makseta palkkaa "keskeneräisistä" asioista niiden hoitamisesta. Voitte huoletta jättää mun asiat mun hoidettavaksi :) Äläkkä jatka keskustelua enempää, koska se ei johda mihinkään.

   Poista
  2. ja tätä maatako puolustettiin sinunlaisille henkilöille jotka täällä netissä oikein ylpeilevät sillä että eivät ole palvelusta käyneet. Oksettaa asentees, narun jatkoks tollaset

   Poista
  3. Täysi neito se on, pahempi kuin totaalikieltäytyjät

   Poista
  4. Valtio on kustantanut koulutuksesi, terveydenhuoltosi ja maksanut vanhemmillesi lapsitukea mutta silti koet että on epäreilua jos valtio antaa joitain velvotteita? Kasvata selkäranka ja katso itseäsi peliin luuseri.

   Poista
 21. Mitä lehdistä (hymy/seiska) lukenut tuntuu että sinä et osaa tai viitsi hoitaa kaikkia asioitasi, ajattelin vain pyyteettömästi auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos sä seiskan tai hymyn sijasta lukisit tämän postauksen niin ymmärrät varmana että sinun tai kenenkään muunkaan ei tarvitse huolehtia mun armeijaan menosta, koska tätä ei ole tapahtumassa :) Kiitos ystävällisyydestäsi ja josko nyt vaikka jatkaisit joulun odotusta. Jos sä haluat auttaa niin osta mulle kahvikone tai uusi tietokone. Nää on myös hankintalistalla ja menevät armeijan edelle. Harmi vaan että olen maailman huonoin hoitamaan asioitani. Ps. Jos minua ei 5 vuotta sitten saatu sinne armeijaan laajasta uutisoinnista huolimatta niin en usko että nytkään tapahtuu sun ansiosta niin yhtikäs mitään.

   Poista
  2. Älä huoli Niko. Tämän blogin jälkeen varmana sinut muistetaan myös kutsuntatoimistossa. Sinulla on vielä monta vuotta 30 vuoden ikään. Jos armeija ei nappaa, niin siviilipalvelus voisi olla sinun juttu. Vuoden päivät kun peset vanhuksia, niin huomaat, että se voitta skumpan juonnin namussa. Voit myös oikeasti tehdä jotain hyvää esimerkiksi sotaveteraanien eteen. Totesithan itsekkin tehneesi vähintään yhtä paljon Suomen eteen olemalla BB-talossa. Joskus mietin että millainen ihminen tuollaisen sammakon päästää suusta.

   Poista
 22. Ihana tää! Oon ihan sanaton.. oot ihana ja rakastuin suhun vielä lisää!♥oot paras idoli ikinä!

  VastaaPoista
 23. Ok, ei jaksa nyt vääntää

  VastaaPoista
 24. Voi tsiisus. Loistavaa esimerkkiä lukijoilles.

  VastaaPoista
 25. No huh kun sun elämä on rankkaa! <3 Miten sä jaksat? Armeija ja kaikki.

  VastaaPoista
 26. Muutti ihan hirveesti käsitystä suhun, aattelin ihan tosi että sun elämä on aina ollut tosi siistiä. oot tosi vahva ihminen. enkä enää ihmettele että miten uskalsit mennä viidakon tähtösiin.

  VastaaPoista
 27. Voi Niko rakas mitä kaikkea olet kokenu. Mullakin ollu vaikeuksia lapsuuteni ja 15vuotiaana. Lapsuudesta isäni oli suurinpiirtein saman lailen,mutta hän löi äitiäni. 15vuotiaanan menetin sitten rakkaimman ihmisen eli oman äiti hän oli vain 45 vuotias kun kuoli. Välillä on niitä oloja että haluan tappaa itseni. Oli mukava nähä sut Niko maanantaina kun suostuit siihen yhteis kuvaan. Haleja ja pusuja murunen <3<3;)
  T. Annina

  VastaaPoista
 28. Saanko kysyä kuka toi Outi on joka kirjotti kommentin faceen siihen tilapäivitykseen? :) Ja onko sulla muuten sisaruksia?? :D

  VastaaPoista
 29. Voiei. Aivan hemmetin koskettava kirjoitus. Luin tätä kyyneleet silmissä. Kyllä tää taaas anto paljon arvostusta ja muistan miks susta on tullu mun esikuva. <3 pus!
  Kyllä tää auttaa itseekin jaksaan, tsemppaava kirjoitus, oot ihana. Tähän yhteyteen voin sanoo et vuodesta 2008 vuotee 2010 jaksoin sua aeuraamalla paljon, vaikka moni asia meni huonosti kotona. Kiitos että oot olemassa. Se on yksi syy miksi haluun susta pysyvän muiston :)

  VastaaPoista
 30. aivan upee postaus! tosi liikuttavaa luettavaa ja on hienoa et pystyit kirjotaamaan ton kaiken. sä oot niin paras! ja sillaki on oikeesti pokkaa krijottatakii :DD (minäa sulle tollasia kommentteja! niillä ei oo elämää muista et on paljon ihmisiä jotka ihailee ja tukee sua aina<3

  VastaaPoista
 31. Oot vahva ja upee ihminen Niko! :)
  Mahtavaa että teit tälläsen postauksen ja kirjotit noin hyvin tän koko pitkän jutun. :)

  VastaaPoista
 32. voi, ihana että kirjotit tän! avas varmasti kaikille uutta puolta susta positiivisesti. itsekkin muutin just espooseen klaukkalan ja espoon rajalta, koska näen täällä enemmän mahdollisuuksia työmielessä ja koulutusmielessä (eihän sieltä siis oo ku yks lyhyt bussimatka keskustaan) mutta täällä kaikki on paremmin ja pääsee liikkumaan helpommin. hyvä että pidät unelmistas kiinni ja ansaitset todellakin kaiken sen mitä oot saanut :) kaikki fanit kokemukset ja ystävät :)

  VastaaPoista
 33. Anteeks nyt vaan mutta oonko jotenkin poikkeava ihminen kun mun käsitys Nikosta muuttui ainoastaan negatiiviseen suuntaan. Huoh. Moni muukin on joutunu kokea kovia ja menee silti armeijaan. Säälittävää mun mielestä vältellä armeijaa noin, vaikka kuitenkin olet terve ja hyväkuntoinen. Asevelvollisuus on kuitenkin Suomessa pakollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole poikkeava vaan ennemminkin nämä kommentoijat on poikkeuksellisen tyhmiä ja todellisuudesta vieraantuneita kuten blogin kirjoittajakin.Surullista että nykypäivän esikuvat ovat tälläisiä tyhjäntoimittajia.

   Intin sluibaamisesti pakko antaa kuitenkin rispektit näin sivarina mutta huomaa kyllä että pakko on olla pumpulissa kasvanut jos nuo asiat ovat noin ylitsepääsemättömiä.Tekstistä kumpuaa kokoajan kuinka Niko pitää itseään muita ylempiarvoisena puhumalla b luokan kansalaisista.Kuvottavaa paskaa

   Poista
 34. Niko oot mun oma taistelija ♥ hyvää joulunaikaa sulle :*

  VastaaPoista
 35. huh huh oot vahva jäbä niko!! <3 ihana että kirjotit tän, tää oli hirmu koskettava. :3 pus xx

  VastaaPoista
 36. Huh huh... Jatka samaa rataa vaan Niko! Hienoo, että uskalsit puhua vaikeistakin asioista, vaikka tiedät saavasi lokaa niskaan... Älä edes alennu vastaamaan näille "ilmiantaja" idiooteille mitään. Mä jopa vähän salaa toivon uutta reality ohjelmaa "Niko armeijan lievissä", siitä tulis huippu!! Edes muutamaksi viikoksi sinne ja siitä saisi varmasti hauskan ohjelman.:D Jatka kuitenki oman elämäsi taistelua, älä luovuta sunlaisia persoonia tarvitaan Suomessakin!!

  VastaaPoista
 37. oot nii ihana ja täydellinen<3 kysymys: miksi poltat,mikset,voi olla erossa siitä? tiiätkö ees ,että siihen vi kuolla? :D

  VastaaPoista
 38. Voi niko, et uskokkaan kuinka paljon voin ymmärtää kuinka pahalta tuntuu kun äidin uusi onkin ihan täysi sekopää.. Oon sun kanssa ihan samaa mieltä, että tollasissa tilanteissa sitä kasvaa ja tulee taistelijaksi :) ymmärrän hyvin miksi et halua armeijaan vaikka nainen oonkin, eikä ihmistä pidä tuomita jonkun armeijan tai sivarin perusteella :) tärkeintä on se, että on hyvä olla :) kaikki ansaitsee olla just sellasia kun haluaa ja uskon että monet jotka on nyt samassa tilanteessa kun sä oot ollu ja mä oon ollut niin saa tästä paljon voimaa jatkaa :*

  VastaaPoista
 39. Njoo. Enemmän tuo kuulostaa pikkulapsen toiminnalta joka välttelee aikuistumista ja pakoilee vastuitaan. Ja tottakai kaikki on muitten syytä kun omassa pääkopassa tarpeeksi pyörittelee.

  VastaaPoista
 40. yhteiskunnan jätettä.

  VastaaPoista
 41. Ei siellä intissä loppujen lopuksi ole niin paha olla, ellei joudu joidenkin täysien idioottejen kanssa samaan tupaan. Mietin vain, että jos joku katkera ihmisläjä nettivinkkaa sun Niko poliisille, niin saatat joutua sinne inttiin tai pahempaa, linnaan vielä?

  VastaaPoista
 42. Mjoo, enpä itekkään mikään sotahullu ole tai aina hoida asioitani määräajassa, tunnollisesti, tai välillä ollenkaan. Kuitenkin se, että olet miettinyt näin suuren taustatarinan omalle lusmuilullesi, on jo aika surullista itsessään. Tiedätkö, että Suomessa on monia ihmisiä jotka ovat kokeneet monia, sinun draamaasi kauheampia asioita, mutta silti menevät eteenpäin ja hoitavat velvollisuutensa, tai edes soittavat pari puhelua, hoitavat vapautuksen ja jättävät menemättä. Kerjäät huomiota "vahvuudellasi", mutta et ole millään tavalla vahva, jos et osaa edes luuriin tarttua ja hoitaa asioitasi, vaan välttelet kaikkia epämiellyttäviä asioita ja perustelet sen itsellesi sillä, että on ollut rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tarina tämän armeija jutun alussa EI missään nimessä ollut syy miksen mennyt armeijaan :) Se oli vain värittämässä tätä tarinaa että miksi en tuohon aikaan edes miettinyt armeijaan menoa. Ei ja se että asuin hetken hullun alkoholistin kanssa ei missään nimessä ole "rankinta" mitä elämässäni on tapahtunut. Tämä tapaus vaan sattui tapahtumaan siihen aikaan kun tää armeija juttu oli tulossa. Eli siksi kerroin tästä :) En KOSKAAN IKINÄ MILLOINKAAN tule kertomaan meidän perheessä tapahtuneita asioita julkisuuteen jotka on "oikeasti aika hc-kamaa" :) Jokainen saa olla minusta mitä mieltä haluaa, mutta älkää kiltit koskaan lukeko mun asioita rivien välistä kun teillä ei ole helvetti pienintäkään käsitystä mitä siellä rivien välissä on :) Pus!

   Poista
 43. Ei se sivari ees paha ole, oot siel keskuksella jotain kuukauden ja sit palaat kotipaikkakunnallesi sovittuun työpaikkaan tekemään töitä vajaan vuoden verran. That's it. :)

  "Siviilipalvelus koostuu noin kuukauden pituisesta koulutusjaksosta sekä noin 11 kuukauden mittaisesta työpalvelusta. Koulutusjakso suoritetaan siviilipalveluskeskuksessa, joka tällä hetkellä sijaitsee Lapinjärvellä. Koulutusjaksolla on neljä vaihtoehtoista suuntautumisvaihtoehtoa: kansalaisvalmiudet; palo, pelastus ja väestönsuojelu; ympäristön ja kulttuuriomaisuuden suojelu sekä väkivaltaongelmien konkreettinen torjunta. Työpalvelu suoritetaan valtion tai kunnan laitoksessa tai toimielimessä, evankelis-luterilaisessa tai ortodoksisessa kirkossa tai yleishyödyllisessä säätiössä, yhteisössä tai yhdistyksessä. Työpalveluspaikaksi ei siis kelpaa voittoa tavoitteleva yritys, mutta ei myöskään puolue tai ammattiliitto. Työpalveluspaikan tulee solmia sopimus työministeriön kanssa. Siviilipalvelusmies ei myöskään saa olla palveluksen aikana työ- tai virkasuhteessa palveluspaikkaansa."
  - http://fi.wikipedia.org/wiki/Siviilipalvelus_Suomessa -

  VastaaPoista
 44. "Se oli alentavaa ja äärettömän kiusallista." Kannatais varmaan hoitaa asiat ajoissa ja normaalisti niinkuin muukin väestö niin ei tarvitsisi itkeä.

  VastaaPoista
 45. Ei se armeija niin kamala ole, etteikö siitä selviäisi.
  Kyllä siellä susta pidetään huolta, ketään ei jätetä yksin ja omia aivoja ei tarvitse käyttää.

  VastaaPoista
 46. Hmm.. ok ehkä sopii sulle jne. En tuomitse, mutta siis oikeasti. Armeija ei ollut paha paikka tai jos olisit mennyt sivariin, en usko että sekään mitään rääkkiä olis ollut. Harmi, että monet ajattelee, että elämän pitää olla vaan kivaa ja bileitä.. No niinkuin sanoin, mikä minä tuomitsemaan..

  VastaaPoista
 47. Tämmöset säälittävät retkut ois pitäny viedä saunan taakse jo aikoja sitten!!

  VastaaPoista
 48. Totaalikieltäytyjänä ei nykyään joudu enää linnaan, panta jalkaan ja baanalle.

  VastaaPoista
 49. Koskettava tarina! <3 mä kadehdin sua puhtaasti sen takia et oot oikeesti oma ittes, siihen pitäs kaikkien pyrkiä mut harva onnistuu.. sus on vaan joku ihmeellinen voima, joka auttaa kaikkia muitakin jaksamaan ja uskomaan itteensä! Pus ihuna <3

  VastaaPoista
 50. Asevelvollisuus tulee suorittaa 30-ikävuoteen mennessä. Ai niin, ei ne "unohda"....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtavat ihan samalla tavalla kuin kaverini jotka ovat asuneet muutaman vuoden ulkomailla. Kerran ovat hekin lähteneet kentältä sotilaspoliisin kyytiin. Sitten vaa ilmoittaa että menee sivariin ja lykkäilee sitä.

   Poista
 51. Voi Niko parkaa!

  Meinaatko tehdä reality ohjelman inttiin menosta? Epäilen, että viimeistään tämän postauksen myötä saaman mediahuomion jälkeen poliisi tulee hakemaan seuraaviin kutsuntoihin uudestaan.

  Wikipediasta "Kutsuntojen kautta henkilökohtaisten syiden vuoksi varusmies- tai siviilipalveluksen suorittamisen lykkäystä voi hakea aina sen vuoden loppuun asti, jona täyttää kaksikymmentäkahdeksan vuotta. Lykkäystä ei tämän jälkeen myönnetä, ja asevelvollisen on astuttava palvelukseen ellei häntä vapauteta palveluksesta. Velvollisuus ase- ja siviilipalveluksen suorittamiseen päättyy sen vuoden lopussa jolloin henkilö täyttää 30 vuotta."

  Tsemppiä! Intti tuntui siellä ollessa perseeltä, mutta onneksi aika kultaa muistot. 10 vuoden jälkeen ei ole enää kuin positiivisia muistoja. Mitä pahemmat muistot sitä paremmat naurut niistä saa nykyisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa se tulee tuntumaan ko. hlöltä nimenomaan "p....ssä" terveisin Kers. Kivi

   Poista
 52. Ole ylpeä itsestäsi. Ei muuta kuin jatkat yhteiskunnan hyödyntämistä samalla kun vältät velvollisuudet. Sulla on ollu rankkaa niin pitäähän sinua ymmärtää. Todella säälittävää. Toivottavasti vastaat joskus teoistasi ja pystyt kantamaan vastuun muustakin kuin omasta hyvinvoinnistasi. Tärkeintä on "naureskelu ja dokaaminen".

  VastaaPoista
 53. Mikä oikeus sulla on jättää perustuslailliset velvollisuudet suorittamatta? Onko se mahdollisesti tämä "hc-kama"?
  Vaikka ovathan nämä sinut blogisi parempi asia Suomelle kuin ne ihmiset, jotka ovat valmiita puollustamaan isänmaataan hengellään.... :)

  VastaaPoista
 54. Huvittavaa miten joku edes kehtaa "leijua", ettei suorita kansallisvelvollisuutta. Joko armeijaa tai siviilipalvelusta. Melko naurettavaa. :) Sinuna ehkä miettisin hieman.Ja toivon, että saisit osasi tehdä yhteiskunnan hyväksi. Ja näyttää ehkä hieman parempaa esimerkkiä nuoremmille. :) T. opiskelijatyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta yhteiskuntaa tipan tippaa intin käyminen. Ainoastaan haittaa, menee rahaa muonitukseen, vaatettamiseen jne.

   Käpyjen kerääminenkin on hyödyllisempää kun intin käyminen.
   Nyt jos kysyttäisiin niin en menisi. Ennemmin töissä sekin aika. Se on kaikkein parasta yhteiskunnalle, tulee verorahoja.

   Sinuna "opiskelijatyttö" olisin hiljaa. Tuhlaat valtion rahoja turhalla koulutuksella ja anot varmaan kaikkia tukia samalla. Mene töihin ja etene kovalla työllä.

   Poista
 55. Säälittävä tapaus, säälittävä sepostus, säälittävää julkisuushakuisuutta. Mutta kun riittävän moni täyttää velvollisuutensa, niin jokusen vapaamatkustajankin systeemimme kestää.

  VastaaPoista
 56. Yksi kysymys teille, ulisevat anonyymit: onko se teiltä pois, jos Niko ei ole käynyt armeijaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kun paska iskee tuulettimeen se on meidän kaikkien ongelma, silloin ei paljon reality-sarjoissa opitut temput auta. Ja armeijahan ei ole mikään vapaehtoinen asia vaan se on jokaisen suomalaisen miehen suoritettava joko varusmiehenä, siviilipalvelusmiehenä tai sitten täytyy hankkia ne paperit joilla ei armeijaan joudu. Kyseinen henkilöhän ei mitään näistä ole suorittanut ja on edelleen ikänsä puolesta velvollinen palveluksen suorittamaan.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 57. Se joka sanoo että armeijasta on hyötyä tai muuta on pipi päästään. Pelkkää ajan tuhlaamista. Oikeesti mitä olette siellä oppineet? Jos olette niin teillä on ollut ankea lapsuus. Itse olen palveluksen suorittanut. 8 viikkoa pelleilyä mahtavilla kesä keleillä. Sen jälkeen loppu armeija pleikkaria, pingistä ja ruokailua odottamista. Joka päivä himaan iltalomille. Enkä ollut edes b-mies. Fiksuna poikana vaan kysyin että pääseekö P-kauden jälkeen varastolle hommiin. No pääsihän sinne, kukaan ei vaan valvonut että kävinkö siellä. Eikä kyllä kassullakaan tieneet että olen A-mies.

  Voitte varmaan tehä vaikka tuhat ilmoitusta mutta ette te Nikoa palvelukseen saa. Jos joku edes ottaisi asian käsittelyyn niin tajuaa hetkessä että voi aloittaa taas saman vekslaamisen ja niitä papereita se päättäjä ei halua olla täyttämässä.

  Ja vielä yksi karu fakta skapparit eivät halua inttiin, sori puolustusvoimiin naisia eikä homoseksuaaleja. Jos nainen sattuu olemaan erittäin kaunis niin silloin joku voi olla mielissään mutta harvoin ovat. Näin heille on opetettu, samoin kuin papeille ettei naispappeutta pidä hyväksyä.

  Ja kohtahan Nikolla menee umpeen palveluun astumiskelpoisuus.

  Sota ei yhtä miestä kaipaa.

  VastaaPoista
 58. Kiitos tiedosta, laitamme kutsuntapaperit huomenna postiin niin neiti pääsee tänne parhain terveisin Karjalan jääkäriprikaati Kapteeni K. Anki Kovanen

  VastaaPoista
 59. itse lähdössä inttiin tammikuussa, onhan se perseestä mutta pakko mikä pakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne pakko ole mennä. Mene töihin.

   Poista
 60. Eiku armeijaan! Vaikka kädestä pitäen, tai niskasta.

  VastaaPoista
 61. hienoa niko kiitos panostuksestasi suomen puolesta. olisit sä sivarin edes voinu käydä kun siihen kerta tarjotaan mahdollisuus normaalin asepalveluksen sijasta... Ja kannattaaki näin julistaa täällä netistä, kutsuntapaperit voi kolahtaa postiluukusta niin kauan ku oot alle 30-vuotias !

  VastaaPoista
 62. Varmasti veteraanit arvostaa myös tuommosta armeijaa välttelevää lusmua yhtä paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ne veteraanitkaan ei olleet siellä vapaaehtoisesti.

   Ne ketkä olivat sodassa vapaaehtoisesti ovat päästäänvialla. Kuka haluaa tappaa toisia ihmisiä? Mitä pahaa venäläinen talonisäntä oli tehnyt vaikka vaasalaiselle kauppiaalle? Myös hänet pakotettiin. Syyttömät siellä kärsi. Päättäjät ne vaan dokas ja veti pihviä.

   Poista
  2. hahhhhaaaaaaaaaaaa....venäläinen talonisäntä? Sallikaa nauraa, kaikki oli pakotettuja kolhooseihn maaorjiksi ja samaa ilosanomaa olisi tullut suomeen; kannattaisi opiskella ensin historia ja olla iloinen ettei sitä tartte tehdä Venäjäksi :-)

   Poista
 63. Onhan sulla viel kolme vuotta aikaa saada noi paprut. Voipi olla että näiden kirjotusten jälkeen voi kutsua odotella jompaankumpaan paikkaan. Ku aika hyvin tästä taas uutisoitiin.

  VastaaPoista
 64. :) no niin, sirkus saapui kaupunkiin!

  VastaaPoista
 65. kah huomionkipee pikku hinttari päässyt taas iltalehteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pelle tuli kommentoimaan

   Poista
 66. Just joo!
  Nää on taas näitä täysiä vellihousuja, jotka eivät uskalla ottaa vastuuta mistään, eivätkä kestää inttiä kuten miehet!! Saati sitten sivaria...
  Naisille kunnia, osa heistä haluaa käydä intin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli intti tekee miehestä miehen hahahahhahahah just joo

   Poista
  2. Naisen paikka ei ole puolustusvoimissa.

   Puolustusvoimat on paikka jossa miehet kenellä on heikko itsetunto pääsevät pätemään ja tuntevat siten itsensä tärkeäksi.

   Poista
  3. "Naisen paikka ei ole puolustusvoimissa."

   sanoo ihminen, joka lokeroi naiset intin ulkopuolelle. Tämä se on varsin avarakatseista.

   Poista
  4. Sodan syttyessä naisen paikka ei ole rintamalla. Ehkä sairaalassa, ehkä lapsien luona turvassa. Jokaiselle on paikkansa sodassa. Eihän VR:n miehetkään sotaan joudu vaan hoitavat valtion hommia rautateillä.

   Poista
 67. Kajaalia silmäkulmiin ja uikuttamaan seiskapäivä -lehteen ja keikuttamaan lanteita sanaristikkotv-tsättiin...siinä sitä miestä tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajaali ei oo koskaan ollut mun juttu :) Joskus jossain kuvauksissa laitettu ja aina on kyynelet valuneet silmistä. Lähdin chatist vuosi sitten ja kyselyistä huolimatta en ole sinne palannut. Aikansa kutakin. Kiitos mielenkiinnosta ja kommentista! Öitä :*

   Poista
  2. Enemmän siintä on hyötyä kansalle. Jos vähääkään ymmärrät niin viihteen myynnistä tulee verotuloa. Niitä sa varmaan haet sossusta.

   Poista
  3. Öitä vaan ja parrua B-Rappuun...

   Poista
 68. Ei ole kyllä hyväksi kenenkään kuvalle suomitytöistä näiden feiminnälkäistä lusmua (olipa sitten gay tai ei) palvovien kommenttien läpi scrollaaminen..... Hyödyttänee kuitenkin loppupeleissä unelmahötön ulkopuolisesta maailmasta kiinnostuneita.

  (For the record, itseäni kaikki loppuikänsä tuulen mukana venkoilevat ämmät ovat tupanneet lähinnä oksettamaan. Selviytyipä niillä "taidoilla" sitten paremmin tuhmien apinoiden parissa tai ei. B-) )

  Vaikka toisaalta - kukapa ei haluaisi vittuun maasta jossa kaikki ansaittu omaisuus revitään käsistä ja sitten pyydetään vielä tällaista uustoverien systeemiä puolustamaan. Mutta siitäkin huolimatta selkeä valinta pitäis sentään osata tehdä eikä pelleillä.

  VastaaPoista
 69. Vai että sääli vapautusta tämä hakee tällä julkisuudella.. :'D Tiedän sellasiakin ihmisiä jotka on B-miehenä puhunu ittensä A-mieheks ku on halunnu tehdä miehen tehtävän. Voi Niko sua, oikeen sääliks käy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen tehtävä on käydä töissä. Itse tiedän näitä suomileijona tatuointeja ja riipuksia kantavia miehiä ketkä hakevat hullun paperit kun ei haluu inttiin tai tulevat muutamassa päivässä pois kun ei kestä käskytystä. Pellejä. Sanon pellejä Piste

   Poista
  2. Harva mies loppuelämäänsä intissä viettääkään.. Enkä mielestäni viitannut mitään siihen suuntaan ettei miehen tarvisi töitä tehdä :D Entiä mut ihme ryhmää tää keslustelus..

   Poista
 70. Mene kiltti takaisin kouluun niin opit kirjoittamaan hyvää suomen kieltä. Myös se, että pääsisit pois tuosta kuluttajatrendistä ja oppisit olemaan mies, saattaisi auttaa ja vahvistaa, kun elämä nyt valitettavasti ei aina ole fashionia ja ihqua. Olet vielä poika. Ota itsesi niskasta kiinni ja kasva aikuiseksi. Aivan sama tässä tilanteessa se, oletko homo vai et. Vain idiootti on noin huomionkipeä, että laittaa koko elämänsä muiden nähtäväksi. Kyllä ymmärrät joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella. Taidankin olla ainoa bloggaaja maailmassa? Noooot. Tiesitkö että tämänkin kokoisessa maassa on kymmeniä ja taas kymmeniä ihmisiä jotka tienaavat blogeillaan enemmän rahaa kuin ihmiset jotka istuvat 8-16 toimistossa? :)

   Mulla kulkee tietty yksityisyydenraja nykyisin. Tämä tosiaan on asia josta on puhuttu jo viisi vuotta sitten. Eli ei tämä nyt kovinkaan tuoretta juttua ollut. Pus!

   Poista
 71. Minä en kehtaisi edes kirjoittaa tälläistä. Olen ylpeä siitä, että olen käynyt ns. "miesten" koulun ja olen aliupseeri. Olen suorittanut kansalaisvelvollisuuden. Tämä tyyppi nyt ei tosin mies olekkaan, vaan "neiti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet idolini. Oikein alikessu. Eli halusit päteä. On muuten saavutus tuo, teitä ei tule kuin 1700 vuodessa.

   Poista
 72. Monessa Suomalaisessa naisessakin on enemmän miestä kun tässä h******ä. Nostan hattua naisille jotka käyvät intin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monessa suomalaisessa miehessä on myös vähemmän miestä kun Nikossa.

   Poista
  2. Miehisyyttä ei mitata armeijassa. Uskokaa tai älkää, sen kuulee neuvolassa noin viikolla 12 kun on raskaana. Onko sieltä tulossa tyttö vai poika. Ei tarvitse odottaa sitä että täyttää 19 ja käy armeijan :)

   Poista
  3. Neuvolassa saa tiedon odottaako tyttöä vai poikaa. Ja pojalla ja miehellä on suuri ero

   Poista
  4. Jokaisella olkoon mielipiteensä, mutta sallittakoon minulle myös omani. Armeija ei tee pojista miehiä. Ei ainakaan enään tänäpäivänä.

   Ihan sama kun väittäisi että rippileiri tekee nuoresta uskovaisen. Paskat!

   Poista
  5. No ainakin armeija tekee mammanpojista enemmän elämää tajuavia ihmisiä. Musta on erittäin säälittävää rehennellä kuinka on päässyt kierrellen ja kaarrellen välttämään suomalaisen miehen velvollisuutta

   Poista
  6. En mä tietääkseni ole asialla "ylpeillyt". Miksi te luette rivien välistä kun teillä ei selvästikkään ole lahjoja siihen? :) Eiköhän se ole allekirjoittanut joka tietää parhaiten omat motiivinsa ja aikeensa?

   Poista
  7. Hyvä Niko. Just noin. Armeijä ei tee pojista miehiä. Ja musta tästä armeija jutusta turhaa kinata,jokainen poika päättää itse että meneekö vai ei

   Poista
  8. Rakas Niko ja Anonyymi, neuvolassa ei saa tietoa lapsen sukupuolesta, vaan ultraäänessä sairaalassa. Ja vasta viikoilla 20 -->.

   Muuten ihan jees.

   Poista
 73. Vai että taistelija, sylettää tommonen teksti. Sä et oo taistelijaa nähnykkää ;)

  VastaaPoista
 74. Miten kukaan voi ihailla sua vahvana ihmisenä, jos lusmuilet ja jätät suorittamatta palveluksen?

  Ja kyllä ne veteraanit ihan kaikkien vuoksi Suomea puolusti, myös mielisairaiden. Niin ala-arvoinen kommentti sinulta että huhhuh.

  T. Hesalainen junttityttö jolla palvelus edessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sinun kommenttisi on asiallinen :) Kuka sinä olet sanomaan että kuka on "oikea ihminen" ihailulle? Se että sinä astut vapaaehtoisesti palvelukseen.. ja olet halukas menemään armeijaan ei tee siitä ihmisestä lainkaan huonompaa joka ei sinne armeijaan koskaan mene.

   Hauskaa yön jatkoa :*

   Poista
  2. Ei ehkä huonompaa. Mutta kyllä se ihmisestä jotain kertoo.. tässä tapaukses susta

   Poista
  3. Juu. Onneksi ihmiset voi jaotella aina ihan tälläisenkin asian perusteella.

   "Koska sinä olet käynyt armeijan olet nyt A-luokan kansalainen."

   "Sinä et ole käynyt armeijaa ja saat leiman B."

   "Niko Saarinen joka pakoili armeijaan menoa saa puolestaan luokituksen C".

   Onneksi minun katsomukseni ei ole näin suppea :) Maailmassa tapahtuu paljon asioita, mutta jos ihan oikeasti tänään pahin uutinen on se että Saarinen ei ole käynyt armeijaa niin olet onnellisessa asemassa. Minua ei vittuakaan tälläiset uutiset kiinnosta. Olen enemmänkin huolissani vaikka nälänhädästä ja sodista jotka tappavat tuhansia ihmisiä vuorokaudessa.

   Asiat toki tärkeysjärjestykseen. Onhan tää nyt aikamoinen shokki!

   Poista
 75. Ihan ystävällisenä vinkkinä, älä Niko sit ylläty jos Lapinjärveltä tulee postia viimeistään ensi vuonna. Sivariinhan tää viimeisenä oli jäänyt? Ihan rehellisesti, en usko että ne on sua unohtaneet, varsinkaan tän jälkeen. Voithan tietty kokeilla kuinka kauan ne jaksaa tollaista pomppimista katsella vielä tässä vaiheessa, jos pokka vaan riittää. Palvelusvelvollisuus lain mukaan kuitenkin kestää 30v. Onnea matkaan valitsemallasi tiellä, tosin voit ehkä kysyä itseltäsi olisko kätsympää vaan mennä hoitamaan homma pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksesta käy ilmi. Oli tämä asia ensimmäisen kerran lööpeissä vuonna 2008. Silloin maikkarin viihdeuutiset huusivat isoin otsikoin että "BB-Niko vankilaan". Juttua jatkettiin ja haastateltiin ihan jotain asiantuntijaa armeijasta ym.

   Itseasiassa tässä ihan ensimmäinen uutinen aiheesta:

   http://www.findance.com/uutiset/4261/

   Tästä on nyt kulunut yli viisi vuotta. Ei ole näkynyt kirjettä. En ole saanut kutsua armeijaa, en sivariin. Saatika että olisin päivääkään istunut vankilassa.

   Tämä ei siis nyt ollut mikään "shokkiuutinen" jonka paljastin blogissani :)

   Poista
 76. oletko ylpeä itsestäsi? pakoilet vastuuta

  VastaaPoista
 77. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 78. No ei tämä minusta kovinkaan "pakoilua" ole kun asiasta on puhuttu ääneen kymmeniä kertoja. Jos mä kuollakseni pakoilisin tätä asiaa niin kai mä eläisin jo tässä vaiheessa jossain Thaimaan auringon alla ja palaisin kotiin kun olen täyttänyt 30?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun palaisit takas rajavartio nappais samantien kiinni ja veis asemalle selvitettäväks... :)

   Poista
 79. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 80. Voi sinua... Kyllä se kirje sieltä vielä kolahtaa sinunkin postilaatikkoosi ennen kuin täytät 30 vuotta. Tästä pitää huolen väestötietojärjestelmä ja puolustusvoimat, jotka EIVÄT unohda. Sitten se on mentävä, joko armeijaan tai sivariin. Muuten kutsuu vankila puoleksi vuodeksi. Ja todellakin, johonkin noista on pakko mennä vaikkei huvittaisikaan. Julkkikset eivät saa tämän asian suhteen mitään erityiskohtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen valmis armeijaan. Heti kun vaan löytyy tuotantoyhtiö joka kehittää tästä sarjan. Ilmeisesti kysyntää olisi.. Kun lukee näitä kommentteja ja tajuaa kuinka huolissanne te olette siitä että en ole käynyt armeijaa. Ihan varmana sinäkin olisit ensimmäisten joukossa tapittamassa sarjaa nimeltä "Alokas Saarinen" jos sellainen telkkarista pyörähtäisi käyntiin kello 21.00!

   Poista
  2. Toivottavasti joskus tiput pilvilinnoistas maan pinnalle ja tajuat kuinka naurettava oot

   Poista
  3. Toivottavasti sinä et pidä itseäsi kovinkaan fiksuna sen jälkeen että vaivaudut kommentoimaan nimettömänä ihmisenä tätä blogia ja aidosti oikeasti uskot että elän jossain pilvilinnassa sen vuoksi että en halua armeijaan? :)

   Poista
  4. En oo itteeni erityisen fiksuna ihmisenä pitänyt mut hetken ku sun kirjotuksia oon seurannu ni oon saanu huokasta helpotuksesta etten todellakaan oo niin vähä-älyinen mitä oon luullu..

   Poista
 81. Kiitos blogista, voinkin käyttää näitä taktiikoita tässä muutaman kuukauden sisään ;) leppoisat päivät tulossa!

  VastaaPoista
 82. keskiajalla oli hovinarreja...

  VastaaPoista
 83. Mun on ihan pakko sanoa, et oot todellaki inspiroiva ihminen. Mulla meinaa aina keittää yli ku ihmiset haukkuvat ja vähättelevät sua vaikka eivät edes tunne sinua. Okei enhän mäkään tunne sua, mut mitä oon seurannu sua tv:stä ja lukenu sun blogia niin vaikutat niin vilpittömältä, hauskalta, vähän hassulta ja ihanalta ihmiseltä. Arvostan sitä ettet välitä siitä mitä muut aattelee susta ja oot rohkeasti oma itsesi. Olet aivan ihana ja valloittava persoona!<3 Kiitos kun olet olemassa ja auttanu monia ihmisiä sillä että oot ylpeä siitä mitä olet etkä anna vihaajien vaikuttaa suhun. Multa kysyttiin työpaikalla pari viikkoa sitte et "Ketä ihmistä katsot ylöspäin/arvostat?" kun mainitsin muunmuassa sut niin silloin työkaverit kysy et olinko tosissani ja vastasin vain et "Joo, oon tosissani ja ettei muitten tartte ymmätää sitä. Sillä mihin mä tartten muitten hyväksyntää siinä ketä mä arvostan, ja että se on mun oma asia." tän jälkeen kaikki oli hiljaa ja tuntu niin hyvältä sanoin niille niinku mä aattelin.

  VastaaPoista
 84. Mielenkiintoinen juttu karkuruudesta ja maanpetoksesta.

  Tein sinusta juuri kirjallisen ilmoituksen sekä kutsuntalautakuntaan, että siviilipalveluslautakuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. Laita huomenna Sauli Niinistölle tekstiviesti jos vaikka saisit mitallin? :) Tai sitten voisit kokeilla mol.fi -sivustoa.

   Poista
 85. ^Vielä edelliseen lisätäkseni, että suosittelen aloittamaan pakkaamista. Säästät poliisin aikaa ja omia hermojasi kun kaikki valmiina siinä vaiheessa kun sinivuokot tulevat sinua taas kotoa noutamaan päivien/viikkojen sisällä. :)

  VastaaPoista
 86. kyl se vaan on jos et hullujen papereita hanki tai telo ittees c-papereitten toivossa nii ei oo kuin kolme vaihtoehtoa: armeija, sivari tai vankila. Ei siinä hirveesti reality sarjat pelasta vaikka mite vineisit sitä apuun

  VastaaPoista
 87. Itse kävin armeijan 20-vuotiaana, ja se aika oli erittäin mukavaa. Hain tehtäviin joista selviää puolella vuodella, mutta määrättiin vuodeksi sotilaskuljettajaksi. Ei siinä mitään, Puolustusvoimat maksoi kymmenientuhansien arvoisen koulutuksen (C-kortti, tavaraliikenteen ammattipätevyys yms). Nyt olen tehnyt kyseistä hommaa siviilissä ja hyvin viihdyn työssäni. Ennen armeijaa kouluttauduin toiselle alalle.

  VastaaPoista
 88. Vankilahan se kutsuu nykylain mukaan, jos ei intti tai sivari kiinnosta... HYVÄ!!! Pääseepähän sinustakin nettimato hetkeksi eroon!

  VastaaPoista
 89. Vittu sä oot kyllä perseestä. MIssä on moraalisi onko nyky yhteiskunnassa moraali rapistunut näihin anaali miehiin?

  VastaaPoista
 90. Nyt fruittarit ryhdistykää ja käykää armeija niinku miehen kuuluukin.
  Vitun neidit jumalauta :D

  VastaaPoista
 91. Heikkoa ja säälittävää touhua, en voi muuta sanoa. Jos kaikki toimisivat noin niin mistään ei tulisi mitään.

  VastaaPoista
 92. Niko. olet hyvä tyyppi kun osaat nasevasti vastata noiden mollaajien juttuihin. Joku kade homojen vihaaja täällä hilluu ja koittaa saada sut häpeämään ja vihastumaan. Mutta katohan, ei se Saarisen poika ole moksiskaan..onhan noita nähty! Hyvää Joulun odotusta ja muista ostaa lahja haukuillesi!!

  VastaaPoista
 93. Ei kukaan tahdo sinua armeijaan

  VastaaPoista
 94. Menehä sinne armeijas rohkeesti.ota vaik rauhottavii eka viikko ja jos viel pelottas nii sithaet vapautus

  VastaaPoista
 95. En ota tähän sen enempää kantaa, mutta Niko on mun mielestä liian temperamenttinen, jotta sille voisi antaa munaa kovempaa käteen. Se raivari mm. sillon big brotherissa oli aika pelottavaa katsottavaa. Itsehillintä pitää pystyä säilyttämään.

  VastaaPoista
 96. illmankos ""mies"" on niin selkärangattoman oloinen. no tulipa tuokin selville.

  VastaaPoista
 97. Tadat hieman värittää tarnaasi.Ei sinusta PELKURISTA sotilasta olisi koskaan tehtykkään.

  VastaaPoista
 98. No voihan itkupotkuraivari ja vihapullat kun sinulla on ollut "rankkaa". Ei nyt oikeesti pakoilet armeijaa ja sivaria. Ole mies ja nyt se armeija tai sivari pois alta niin ei tarvi narista joka asiasta, niinkuin joku saamarin pikkulapsi. Sulle vielä sarja siitä että oot armeijassa, nyt jumalauta oikeasti joku slkäranka tohon touhuun. Ei muuta.
  Pus.

  VastaaPoista
 99. Ei siellä tommoset nyhveröt pärjäisikään, et parempi kun pysyt poissa. Juokset sitten mamman tai papan helmoihin kun joskus tulee tiukempi tilanne!! Luuseripahvi!

  VastaaPoista
 100. Olisit odottanut, että olet yli 30-vuotias, ennen kuin menet kirjoittelemaan aiheesta. Puolustusvoimat saattaa olla asiasta kiinnostuneita ja heillä oikeus vielä parin vuoden aikana kutsua sinut palvelukseen.

  VastaaPoista
 101. Jotku tekee enemmän kuin on velvollisuus, jotku ei tee asian suhteen mitään. Itse olen reservin Luutnantti, mutta en paheksu siviilipalvelusmiehiä lainkaan. Rohkeita ja omia valintoja kaikki..

  VastaaPoista
 102. vittu tollaset nössöt pitäis kaikki karkottaa Suomesta ! ja vielä kehtaa julkisesti rehvastella asialla.. aika nolo oot...

  VastaaPoista
 103. Miten vastuunpakoilu ja laiskuus on vahvuutta? Miten armeija tai koulunkäynti estää Helsingissä asumisen? Miten ne edes liittyy toisiinsa?

  Jokainen saa olla ihan minkälainen tahansa, mutta pelottavinta koko jutussa on se että tälläinen patalaiska vastuunpakoilija on teinien mielestä "vahva". Nikossa ei ole mitään ihannoitavaa.

  Hyvä teini; mietippäs jos koko maailma olisi täynnä pelkästää BB-Nikoja. Asuttaisiin kaikki taivasalla... ääh.. todennäköisesti oltaisiin kuoltu nälkään jo ennen dinosauruksia...
  BB-Nikon tyyppiset hahmot voivat elää vain siksi että muut tekevät työt. Koska yhteiskuntamme on kehittynyt Orvellimaiseen suuntaan on tämän nykysirkuksen estraadille nostettava näitä pellejä, joilla pidetään ihmisen mieli kaukana mistään järkevästä ja tärkeästä.
  Se että BB-niko on rikkinäisen perheen kasvatti ei tee hänestä mitenkään erityistä. Aika moni sellainen on kasvanut hyvinkin vahvaksi tärkeäksi yhteiskunnan pilariksi...

  VastaaPoista
 104. Sen minkä taakses jätät, edestäs löydät. Kun et oo armeijaa käyny et tuu saamaan mitään henkkareita tai passia enään ennenku oot suorittanu armeijan/siviilipalveluksen/linnan. Onnea ja menestystä vaa :)

  VastaaPoista
 105. Mä en ny sano juuta tai jaata sun armeijan käyntiin, mut millä perusteel sä oletat et kaikki, jotka sua vastaan kommentoi on työttömiä ym ? Jos väität ettet jaksa välittää muiden mielipiteistä taidat vaan huijata itteäs ku alat takasin haukkumaan ja lokeroit jokaisen, joka on eri mieltä. Samaa paskaa siis mitä sulle tehdään.

  VastaaPoista
 106. Yllättävän moni jo kommentoinutkin ilmoittaneensa kutsuntalautakunnalle tästä venkulasta, ihailtavaa kansalaistoimintaa ja samaan hiileen puhaltamista. Päätin itsekin kantaa korteni kekoon ja kirjoitin huolestuneen kirjeen suoraan pääesikuntaan, kuinka sinua surettaa että on näin katalasti unohdettu. Eihän se käy laatuun että sivistyneessä valtiossa noin vain ihmisiä unohdellaan. Lämpimästi toivon että ovat piakkoin yhteydessä sinuun ettet tuntisi enää itseäsi yksinäiseksi. Mukavaa Joulun odotusta.

  VastaaPoista
 107. Ei muuta kuin kannattamaan kansalaisaloitetta: asepalvelus vapaaehtoiseksi!
  https://www.facebook.com/KansalaisaloiteAsevelvollisuudenLakkauttamiseksi
  http://www.ohion.fi

  Tukijoina mm. Tuomas Enbuske.

  VastaaPoista
 108. eikös nää hintit oo vapautettu muutenkin armeijasta???

  VastaaPoista
 109. ihan hyvä jos ovat sinut unohtaneet. aika vähän sinulla käyttöä missään olisi ollutkaan.

  VastaaPoista
 110. Palloilin itsekin aikani tuon sivarin ja armeijan välillä ja sitten sain "hullunpaperit"! Paniikkihäiriö ja masennus on hyviä syitä joilla vapautuksen saa varmasti. Mulla on vielä sekin kun en tule ihmisten kanssa toimeen niin turha sinne olisi ollut mennäkään. Ja mitäpäs siitä. Turha paikka se muutenkin olisi. Eli jos sulla tulee tiukka paikka eteen niin vetoa paniikkihäiriöön ja masennukseen. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 111. Katso peiliin itseäsi Niko. Jotkut on vaan syntyneet häviäjiksi.

  VastaaPoista
 112. Voi sua lutusta. Toivottavasti löydät ihanan kaverin joka syöttää sulle pullamössöö ja valmiiks sulatetua jäätelöä. Olishan se kamalaa jos joutus tekemään jotain ihan itse. Vaikka ottaan vastuuta

  VastaaPoista
 113. Kamalan vihamielisiä ja alentavia kommentteja. Niin kauan kun tuotte mielipiteenne kasvottomina julki, ne eivät tunnu missään. Ei siis yhtikäs missään! Kun omasta mielestänne olette niitä "tosi miehiä" niin seiskää nyt helvetti kommenttienne takana omilla nimillä ja kasvoilla. Yksi asia minulle onneksi opetettiin kotona: Jos sinulla on mielipide jonka haluat tuoda julki - seiso sen takana vaikka mikä tulisi. :)

  Jos tässä nyt niitä paskakasoja etsitään niin kyllähän te voiton viette 6-0. Jos armeija teki teistä miehiä niin minnekköhän teidät vois lähettää vielä hakemaan edes kourallisen järkeä? :)

  VastaaPoista
 114. joudut vielä joko valisemanaan vankilan, intin tai sivarin ennen kuin täytät 30 usko mua.

  VastaaPoista
 115. Ei jum**** mikä pelle

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com