keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Vähän kyllä masentaa!


Piipahdin iltapäivällä YleX:llä haastattelussa. Pakko sanoa että ihan muutamassa radiohaastattelussa olleena.. mikään ei vedä vertoja tolle porukalle. Mieletön energia ja fiilis aina siellä. Hyvänä kakkosena tulee Radio Rock jossa mulle oltiin kerran ystävällisiä.. jopa huolestuttavan ystävällisiä :) 

Myös instagramissa on kiva kuhina, mutta kuhiskaa toki lisää.. sillä 30 000 ois jo aika kähee luku. Meinasin että se menisi vielä tämän vuoden puolella rikki, mutta.. kiire tulee! 


Kävin tuttuun tapaan tänään altailla hieman polskimassa ja alkoholijuoman sijasta naukkailinkin Bionaden. On muuten hemmetin hyvä valinta. Ootteko jo maistaneet? :) Mulle tää oli ihan vieras juttu. 


Oiiii. Meidän saunaan oli saapunut joulu. Että mä rakastan kaikkii tämmösii. Pitäis vaan olla aktiivisempi ja koristella myös kotii, mutta mä tiedän että jos raahaisin tänne jouluvalot ja muut niin ne ois täällä vielä juhannuksenakin. Keravalla kun asuin mulla oli jouluvalot parvekkeella monta vuotta. Siitä tuli sit sellainen yleinen läppä että aina kun ne valot on päällä oon lähdössä baariin ja meille voi tulla bilettämään. 

Lintulammenkatu = Kaikki tiet vie sinne. 

Vaikka mä rakastan asua Helsingissä niin joskus mulla on ihan jäätävä ikävä Lintulammenkatua ja sitä helppoutta mitä Keravalla on/oli. Kaikki lähellä. Ja joukkoliikenteestä ei tietoakaan. 


Saunaan mukaan valikoitui tänään..


Muistuttaisin teitä vielä siitä että teette nyt tilauksenne tuonne Yves Rocheriin mun blogin kautta -25% alennuksella. Alennus siis lasketaan kassalla ja saatte sen koko ostoskorin sisällöstä :) 


Tämä itseruskettava on ehdottomasti mun lemppari jota kuluu tässä taloudessa (varsinkin tähän aikaan vuodesta...paljon). Suosittelen testaamaan jos yhtään ootte itseruskettavien perään. Mä oon asiantuntija tällä alalla ;) Suihkugeelit on myös meikäläisen heikkous. Milloinkohan mä oppisin tilaamaan niitä kerralla enemmän kuin sen kolme?
Tällä kertaa likaisista peileistä ei voi syyttää mua vaan meidän taloyhtiön siivoojia. 

Nyt mä alan suunnittelemaan vielä ulkona käymistä noiden koirien kanssa. Koneella oleva lämpömittari näyttää että ulkona ois -8 astetta! Hurjaa. Vielä kun saataisiin se lumi maahan myös täällä Helsingissä. Mua suorastaan ärsyttää tää lumettomuus. En vaan jotenkaan pääse fiilikseen kun maa ei ole valkoisena. Oon tästä asiasta jauhanut jo tolkuttoman paljon mm. twitterissä ja aina saan palautetta että maa on valkoisena ympäri suomen. Hö-hö. Oon jotenkin niin rajoittunut tänne kehän sisälle että mulla ei tosiaan aina käy mielessäkään että muuallakin on elämää ja mahdollisesti jo lunta. Perkele.

Nauttikaa lumesta!

Nimimerkillä: Ehkä minäkin teen lumienkeleitä vielä tänä vuonna :*

15 kommenttia:

 1. Lahessa ainaki on lunta ihan riittämiin, kyllä koira ja ihminen nauttii !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei. Oon viikonloppuna menossa Kotkaan! Oiskohan siellä jo lunta?


   ONKS KOTKALAISII LUKIJOITA? kertokaa!

   Poista
 2. Siilinjärvelläki kans lunta, ainaki takapihan puolella, koirat ei edes haluis tulla pois pihalta aina ku sinne pääsee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiiiii :) teette mut kateelliseksi näillä lumihavannoilla!

   Poista
 3. Täytyy ny sun kiusaks viel et Hämeenlinnassaki on lunta ;) mut perjantainahan sitä lunta on tulos etelä-suomeen?

  VastaaPoista
 4. ei hyvinkäälläkään lunta ole.. :(

  VastaaPoista
 5. Tiedättekö! Heräsin tänään (just) siihen että ulkona satoi lunta. aaaaaaw! aaaaaaw! <3

  VastaaPoista
 6. Huomenna eli perjantaina lunta on tulossa tänne Etelä-Suomeenkin. :) Hämeenlinnassakin on jo lunta...

  VastaaPoista
 7. Huomenna eli perjantaina lunta on tulossa tänne Etelä-Suomeenkin. :) Hämeenlinnassakin on jo lunta...

  VastaaPoista
 8. ITÄ-EUROOPAN HUORAT KÄYTTÄVÄT NOITA TUOTTEITA LIUKUVOITEINA!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com