maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen postaus!


Hei, uskaltaisin väittää että tässä on tämän vuoden viimeinen postaukseni. 


                            

Tää vuosi on ollut mieletön ja kiitos siitä kuuluu teille! Ootte yllättäneet mut totaallisesti ja juuri kuin luulin että tämä elämä ei voi tarjoilla minulle enää mitään viiden lööppivuoden jälkeen niin se on todellakin yllättänyt minut päivittäin. Teissä on sellainen määrä energiaa että vaikka aurinko ei koskaan enää nousisi taivaalle niin mä jaksaisin teidän positiivisuudella ja ilolla! 

Älkää kuitenkaan käsittäkö tätä niin että eläisin elämääni vain teille tai tälle isolle kuplalle. Minulla on yksityisyys ja asioita jotka eivät koskaan näy instagramissa, facebookissa, twitterissä tai täällä blogissa. Tasapainottelu niiden välillä on toisinaan hieman hankalaa, mutta olen oppinut elämää "kaksoiselämää" harvinaisen hyvin & nauttinut niistä molemmista täysin rinnoin. 

Kaikkea ei kuitenkaan voi saada ja siinä missä tämä kupla teidän keskuudessa on levinnyt kuin lumipallo on se hieman jarrutellut sitä toista puoliskoa. Olen kuitenkin ajatellut niin että kaikki tapahtuu kuten on tarkoitettu. Se mitä ei tapahtunut tänä vuonna on ehkä käsikirjoitettu tapahtuvaksi tulevana vuonna. Paljon on nähty ja koettu, mutta vielä on paljon toivottavasti edessäkin. Mun haaveet vuodelle 2014 on vedetty niin korkealle että turpaan varmana tulee jossain vaiheessa, mutta kuten aina.. sieltä samperi noustaan ja se mikä ei tapa.. se vahvistaa! Huomenna kello 14.00 meidän laiva starttaa kohti Tallinnaa & vietetään siellä yö hotellissa. On muuten ensimmäinen uusivuosi jota en vietä täällä Suomessa. Ei tällä kertaa päästä kuin järven toiselle puolelle, mutta kyllä se nyt tavallisesta poikkeaa.. Kuten aina.. meidän suunnitelmat pomppi ihan urakalla ja jossain vaiheessa meinasin jo hautautua huomiseksi peittojeni alle, mutta eilen sitten viimein varattiin reissu. Eihän tää nyt kukkarolle mikään paras ratkaisu ollut, mutta skumppa siellä on ainakin halvempaa kuin täällä.  Että jossain hieman säästetään jos haluaa nähdä reissussa jotain positiivista sen kukkaronkin silmin. Ha-Ha. 


Vuotta 2014 odotellessa voitte halutessanne lueskella kolmea suosituinta postaustani. Yllättäen muutamia päiviä sitten julkaistu postaus armeijasta oli se vuoden luetuin. Toiseksi eniten teitä kiinnosti minun feikkiprofiili netissä. Kolmanneksi eniten klikkauksia tuli sinä päivänä kun julkaistiin tieto siitä että minut nähdään mahdollisesti Big Brother-talossa


Vuosi oli upea. Kiitos. Ootte ihania :* 

PS. Blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, mutta lupaan että mukana menossa pysyy helposti vaikka instagramin kautta. Sieltä minut löytää nimellä nikosaarinen

KUVAT 31.12.2012 viime vuonna vuosi vaihtui Himoksella!

22 kommenttia:

 1. Näin sut tänää töissä :) JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!! ♥

  VastaaPoista
 2. Tää sun blogi on kyllä nii super ihana ettei mitään rajaa :) yllättävän paljon tää sun armeija juttu on kyllä saanu kohua aikaan. :D
  Hyvää uutta vuotta Niko ja piähän hauskaa Tallinnassa! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Niko tästä vuodesta, olet aina jaksanut piristää päivääni ja kun sain sinua tänään halata niin se kruunasi kaiken :). Hyvää uutta vuotta vielä kerran.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea sinulle vuoteen 2014! On taas ollut ilo seurata sinua yksi vuosi lisää. Niin ja se mikä ei tapa niin se varmasti hajottaa...:)

  VastaaPoista
 5. Oliksä maanantaina töissä? XD kun en oo varma näinkö sut sille nopsaa:D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa uutta vuotta parhaimmalle Niko Saariselle.

  VastaaPoista
 7. Tere tulemast Tallinna!

  Sinu kõige suurem fänn Eestist!

  VastaaPoista
 8. ei ihan se 5000 rikki, ehkä?! onhan tässä vielä 12 tuntia aikaa ;)

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta myös sulle! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta vuotta myös sinne Niko!<3

  VastaaPoista
 11. Vitumaista uutta vuotta, toivottavasti kaikki mitä olet suunnitellut epäonnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä.

   Poista
  2. Tietteste, mä vaihoin jo postausta mut sit ku tää kommentti tuli mun silmii ni oli pakko tulla takas.
   Suomalaiset.... ei... ootteko ihan oikeesti noin kateellisia/rasistisia/noloja/vittumaisia ettette uskalla ees naamalla tulla aukomaan? :DDD sain tästä ekat naurut tälle vuodelle, kiitos!!

   Poista
 12. jokanen aikunen suomes toivoo että sä hinttari pysyt vitun kaukana julkisuudest. haukut veteraanit ja vittu sulla ei oo munaa käyä inttii eikä eees sivarii..vitun säälittävä kusipää. sut pitäs karkottaa suomest koska oot maanpetturi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vitun ikinen ihminen suomessa häpeää sua tällä hetkellä nii paljon ettei sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta. Hanki ensin naama ja tuu sit uudestaa ni saat multaki ees pikkusen kunnioitusta rohkeudestas mutta nyt saat mun puolesta ihan jonnekki mihin päivä ei paista. Helvetin hyvää uuttavuotta sulle :*

   Poista
  2. kasva säkin pikkupillu ensin aikuisex ennenkun kun tuut tänne uhomaan ja tota SAIRASTA homoo puolustaan,mee vaihtaan vaippas.

   Poista
  3. Lähe sää siittä vaihtaan vaippas ku kuset housus ku sua viel nolottaa ku kaikki häpee sua

   Poista
 13. Iidalla taitaa lirahtaa pissat pöksyihin kun elää haavemaailmassa nikon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDDDDDD hui oot kovis lirahtaa salee pissat housuu :s

   Poista
 14. Mulla ei ole mitään vastaan homoja, mutta huvittaa suuri Niko-star. Jos kattelee sun faneja esimerkiksi niin kaikki on joko pikkutyttöjä, nuoria homopoikia tai keski-ikäisiä naisia. No joo kohderyhmänsähän pitää olla kaikilla. Mutta älä nyt sen anna nousta hattuun kun et sä oikeesti ole mitään, etkä ees komea :(

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com