torstai 30. tammikuuta 2014

3 yötä 4 päivää!

Viimeksi Köpiksessä 2012. Silloin hotellissamme ei toiminut lämmitys ja kaksi yötä nukuttiin tosiaan takit päällä. Toivottavasti tällä kertaa hotellissa olisi edes lämmitys :)

Tää tapahtuu joka hemmetin kerta ja aina mä vannon että seuraavalla kerralla olen aikaisemmin liikenteessä, mutta ei.. Aamulla lähtee lento Tanskaan & mä en ole vieläkään pakannut / en edes tiedä monelta se lento lähtee. Oon pakannut muutamassa tunnissa kamat viidakkoon, aurinkorannalle, big brotheriin, lomamatkoille.. että en ees jaksa enää ottaa tressiä. Lähinnä nauran itselleni ja sille kuinka idiootti voinkaan olla. Mulla on matkalaukku aina ihan täynnä kun heittelen sinne summamutikassa kamaa, kun voisin olla fiksu ja pakata hieman aikaisemmin & täten varmistaa että mukaan tulee vain asioita joita tarvitsen mukaan. 

Seuraavaan reissuun mulla on kuitenkin laukku sitten jo valmiiksi pakattuna, koska tuun kotiin reissusta sunnuntaina ja heti maanantaina lähden kavereiden kanssa Ruotsiin laivalla. Faktahan on se että tuota matkalaukkua ei tule purettua ja samoilla silmillä..vaatteilla..uuteen nousuun! 

Olisi ihana sanoa että reissusta mä bloggaan teille livenä tabini kanssa, mutta en lupaa mitään. Musta kuulette siis viimeistään sunnuntaina. Toki jos en keksi reissussani parempaa tekemistä niin ehkä viskaan kuulumisia myös tänne :) Jos teille iskee vieroitusoireita minusta niin lupaan että muhun voit törmätä reissun aikana twitterissä ja instagramissa. Joten viritä ittes taajuuksille viimeistään nyt :) 


Koitin lisätä teille itsestäni valokuvan jonka olisin ottanut webcameralla joka on tässä tietokoneessa kiinni, mutta tietokoneeni ilmoittaa että kameraa ei löydy tai se on poistettu? Miten ihmeessä mun tietokoneesta voi hävitä kamera joka on sisäänrakennettuna tässä? No mä sitten teen jonku todella hämmentävän löydön puhelimesta joka on yhdistetty bloggeriin. Miten ihmeessä tässä kuvassa voi sataa lunta? :DD Ei hemmetti, en jää tätä nyt sen enempää ihmettelemään tähän vaan koitan ihan oikeesti pakkaa edes hieman ettei aamulla tuu kamala kiire. 

Instagramista löydät minut nimellä nikosaarinen . Kuvia reissusta päivittäin! 


Ja twitterissä palloilen yhtä omaperäisen nimimerkin takana eli nikosaarinen .

13 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua sulle!<3 ja mulla on ihan sama juttu ton pakkaamisen kanssa :D

  VastaaPoista
 2. maailman ainoa teini ikänen hintti joka on 30v ja hissuttelee ritsojen kanssa eikä ole käyny inttiä. ahahahhahahahahaahahahahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nää tässä sun kommentissas mitään järkeä. Teini-ikäinen hintti, joka onkin yhtäkkiä samassa lauseessa 30-vuotias?o.o

   Poista
  2. Niin tosiaan, minusta teiniys loppuu 19vuotiaana :--) Ja jos ei osaa asiallisesti kommentoida, onko sitten pakko kommentoida?! Ottaa päähä tälläset.

   Poista
  3. Luepa nikon postaus siitä, miks hän ei oo käyny inttiä :-)

   Poista
  4. pää ei kestä?

   Poista
  5. Hahhah, you must be kidding me right?:DDd

   Poista
 3. kai oot kaupungissa taas ens vklp sitten kun vihdoin ja viimein mulla mahis nähä sut o__o

  VastaaPoista
 4. Jooo hei mullekki teki tollee et yhtäkkiä löysin mun hienon lumimaisema kuvan johon oli jollain taikuudella lisätty lumisade ?? Se oli joku google+ kuvanvarmennus juttu emt

  VastaaPoista
 5. Mistä löytyvät botox ja silikoni HUORAT

  VastaaPoista
 6. Toi toka kuva = ihan törkeen I_H_A_N_A ! Hauskaa matkaa NIKO <3

  VastaaPoista
 7. Mulla on sama ongelma webcameran kans. :o

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com