perjantai 24. tammikuuta 2014

+TOSI-TV KIERTUE+


Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Heräsin ihan mielettömällä energialla tähän päivään. Huomasin että ulkona satelee jälleen lunta..ah, ihanaa! Pakko sanoa että mun makuun kyllä pakkasta on nyt iltaisin ollut ehkä hieman liikaa.. mä kuitenkin ulisin näiden ilmojen perään liki kaksi kuukautta joten nyt ei auta valittaa :) 

Täällä mennään sellaisella kaavalla tää viikonloppu että tänään iltavuoroa myymälässä ja huomenna pakataan jälleen kassit & suunnataan illaksi Kankaanpäähän keikalle, joka käynnistää meidän mission. Tänä vuonna kruunataan se vuoden ensimmäinen Nevahööd. Mahtavaa. 

Tulevia keikkoja on vahvistettu huomisen lisäksi Kalajoki, Salo, Joensuu.. ja lisää tulossa. Meidän kiertueella on omat sivut tuolla facebookissa ja niitä seuraamalla pääset varmana kartalle siitä mistä on kyse ja missä meitä voi tulevien kuukausien aikana nähdä. 


Tiedän että varsinkin blogissani on paljon lukijoita jotka eivät valitettavasti vielä ole K18, mutta kuten edellisillä keikoilla on saatu todistaa niin siellä on oltu meitä vastassa ja lahjoja jätetty baareihin valmiiksi. Ootte uskomattomia! Eli toivotaan että jos tulemme teidän kaupunkiin niin keksitään joku keino näkemiseen edes nopeasti :) pus! 


Jos mun pitäisi valita yksi lempipaikoista täältä Helsingistä niin se olisi varmaan Tuomiokirkon läheisyys. Sieltä näkee niin kauniin kaupungin että ei mitään rajaa.

Käytiin frendin kanssa tällä kertaa ihan kirkossa sisälläkin ja sytytettiin kynttilät kuolleiden muistolle. Mahtava päivä kaiken kaikkiaan. Tästä me sitten suunnattiin vetämään jotku överit buffettiin ja syötiin no ainakin sen yhdeksän euron edestä (..ei ees!). Kyllähän ne vapaat voi näinkin viettää. 

Nyt kone kiinni ja valmistautumaan duuniin. Nauttikaa! XOXO 


18 kommenttia:

 1. Niko ihana, voisiks lahteen tulla?=)

  VastaaPoista
 2. Joo, Lahteen hei vaan Niko käymään!! :) Oot paras. :3

  VastaaPoista
 3. Mikä uskonto tuomitsee homouden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. so funny, but i forgot the laugh, rasisti ^.^

   Poista
  2. vedä rasistikortti perseeseen

   Poista
  3. No onhan tää maa, kun kirkkoon pääsee sytyttää kynttilän, mut alttarille on turha yrittää puolison kaa -____-

   Poista
  4. hinari häpäsee kirkon

   Poista
  5. Sä häpäiset itsesi, kirjoitusvirheet kunniaan?

   Poista
 4. Ihania kuvia Niko, mukava postaus muutenkin. Sä oot jotenki niin ihana! Symppis oot <3 ja tuomiokirkko on upea!

  VastaaPoista
 5. Millon oot tulossa Joensuuhun?:) Oon oottanu niiiiiin pitkään että jos sä joskus tuut tänne nii haluun kyllä nähä sut!:D ite en oo vielä 18 mut voisithansa sä kävästä vaikka Joensuun glitterissä;)

  VastaaPoista
 6. Minkä merkkiset noi kengät on :)?

  VastaaPoista
 7. Milloin sut voi nähdä Glitterissä?? vastaa

  VastaaPoista
 8. Niko oot ihana! Tuomion kirkko on ihana myös. Ootan aina uusia postauksia!

  VastaaPoista
 9. Niko oon ite joensuusta ja oon 14 niii oon niiiii pitkää oottanu että sä tulisit tänne ja harmittaa ihan sikana kun en oo 18 mut voisitko oikeesti tulla käymään joensuu Glitterissä ois tosi kivaa nähä sut?♥

  VastaaPoista
 10. on ollu todella kiva lukea nuoruudestasi ja toi kirkko juttu, että sytytitte kynttilät kuolleiden muistoksi oli tosi hienoo. oot todella valloittava ja hyvä ihminen, olin joskus tosi ennakko luulonen sua kohta. on todella surullista että arvostelee toista vaikkei edes tunne. sä oot todellaki saanu mut arvostamaan sua että siunausta sinulle :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com