sunnuntai 12. tammikuuta 2014

VIIKKOKATSAUS (2)


Viikon luetuin postaus oli yllättäen edellinen viikkokatsaus joka saikin teiltä paljon kiitosta.


Viikon instagram moka tapahtui kun lisäsin tämän kuvan sinne. En voinut arvata että käsi housuissa aiheuttaisi ihan niin kamalaa kuhinaa siellä. Päätin että on parempi poistaa kuva, koska ihmiset ottivat tämän ehkä turhankin raskaasti. Käsi + housut = never seen before ?

Viikon kivoin uutinen oli ehdottomasti se että sain kuulla että pääsen ilmaiselle reissulle Tanskaan. Reissu tulee niinkin nopeasti kuin tässä kuussa.

Viikon paras vuokravideo oli ehdottomasti "The Heat". Tässä oli ehdottomasti komedia jonka suosittelen katsomaan. (traileri youtubesta).


Viikon hauskin löytö youtubesta oli puolestaan tämä video. En pääse vieläkään yli siitä että mun mielestä biisi alkaa sanoilla: " Vittu ku koittaa voittaa sen.. vittu ku koittaa voittaa sen.." Haha! Kaikessa tyhmyydessään mä popittelen tätä jo kymmenettä kertaa.


Viikon mielenkiintoisin kuvaviesti tuli Elisalta.

Toiveammatti: " Julkkis!!! Chat-juontaja".

OMFG. Mä hajosin kun sain tämän viestin. Kiitos vaan Elisalle! :D

Viikon siistein juttu oli sun mentiin työkaverin kanssa yksille töiden jälkeen ja siistiä tästä teki se että juteltiin ummet ja lammet + onnistuttiin jättämään "yhdet" tasan kahteen alkoholiannokseen.


Viikon "hei mä rakastan tätä" -fiilis koettiin kun helsinkiin vihdoinkin satoi lunta. En voi edes kuvailla tätä tunnetta kuinka siistiä oli lauantaina kävellä keskustassa kun satoi lunta ja kaupunki näytti valoisalta.

Ps. Latasin kuvan instagramiin ja sanoin paljon kyselyitä kengistäni. Ne eivät ole aidot, mutta ne ovat tehty tismalleen samasta materiaalista ja ne ovat täydelliset jalassa. Itselläni on kolmet näitä kenkiä & mä voisin pitää näitä jalassani 24/7. Tällä hinnalla olisi toki ostanut yhdet "aidotkin", mutta toisaltaan miksi maksaa merkistä kenkien takana jos tarjolla on vastaavat edullisemminkin?

Kengät ovat ostettu Keravalla sijaitsevasta Mekasta, mutta niitä pystyy myös tilaamaan heidän nettikaupastaan ja nämä mallit löytyvät tästä.

kuva mtv.fi/putous

Viikon ihastuminen tapahtui kun Jussi Vatanen astui ruutuun eilisessä putouksessa. En pelkästään ihastunut hänen ulkonäköönsä vaan myös hänen hahmoonsa joka kaikessa yksinkertaisuudessaan oli mahtava. Mikä hahmo sytytti muuten teidät?


Viikon parhaat löydöt tein työpaikallani alesta. Ostin ison kasan koruja -75% alennuksista. En esittele niitä sen enempää, koska meinaan antaa niitä lahjaksi pitkin vuotta ystävilleni ja äidilleni. Ja ostinhan mä sieltä jotain myös itselleni ;) Se siitä lupauksesta!


Viikon ihanimmat korut ovat puolestaan nämä kaksi yksilöä jotka saapuivat myymäläämme. En vielä kuitenkaan raaskinut ostaa niitä itselleni vaan otin ne kuvauslainaan sillä päivitän meidän GlitterSuomi instagramia. Tossa ne pöydällä lepää ja pakko kai ne on itselleen ostaa, koska ne on ah-niin-kaikkea-mitä-koruiltani-haluan. Meettekö te koskaan sekaisin koruista?

Viikon mielenkiintoisin sivusto facebookissa on puolestaan tämä. Seuraava keikkamme joka on Kankaanpäässä tulee käynnistämään tämän ja tänä vuonna siis kruunataan ensimmäinen "vuoden nevahööd".


Viikon paras tuote on Biotiini. Olen napsinut näitä pillereitä nyt melkein koko tämän vuoden. Ystäväni suositteli näitä ja ajattelin että 17 euroa kuukaudessa on pieni hinta siitä jos hiukseni, ihoni ja kynteni vahvistuvat.


Viikon kuva jota ei koskaan pitänytkään julkaista ,koska "päivä nikon kanssa" -postaus meni viimeistään siinä vaiheessa nurin kun kamerastani loppui akku ja jätin sen suosiolla kotiin.


Viikon oudoin hetki joka piti ikuistaa puhelimeen oli kun menin bussipysäkille ja vastassa oli pikkuhousut. Sinäänsä parempi vaihtoehto kuin ruumis joka siellä oli mua vastassa muutama viikko sitten kun lähdin töihin. Outo bussipysäkki, käyttäisin jotain muuta..mutta tää sattuu olemaan lähimpänä mua.

Sellainen viikko täällä. Jaksoiko kiinnostaa toistamiseen? 

23 kommenttia:

  1. Nää postaukset on tosi kivoja! Vaikka seuraanki sua jo instagramissa niin täältä näkee aina vähän pidemmät selostukset kuviin :)

    VastaaPoista
  2. Mie oon ite käyttäny eläinbiotiiniä. Hevosille ja koirrille tarkotettua :D
    Putouksesta en oo nähny ku muutamia pätkiä, unohin kattoo sen :D Mut pelle Herman on suosikki.

    VastaaPoista
  3. haha repesin tolle viimiselle kuvalle!mut ihana postaus ja kyllä jaksoi kiinnostaa! <3

    VastaaPoista
  4. Ai sinnekö ne mun pikkarit tipahti...

    VastaaPoista
  5. Ootko oikeesti löytänyt ruumiin? :o hyikamala

    VastaaPoista
  6. En todellakaan ymmärrä miks ihmiset ''hämmenty'' tosta sun instagram kuvasta. Älä välitä vihaajista keep going honey:*! Et todellakaan oo ainoa joka menee koruista sekaisin:D! korut on ihania ja niillä on kiva täydentää asukokonaisuuksia:) Tykkään tosi paljon näistä Viikkokatsaus jutuista, jatka näiden parissa! Ihanaa talven jatkoa sulle, pus :*

    VastaaPoista
  7. parasparasparas !! pst. mikä sun kengänkoko on? :)

    VastaaPoista
  8. Mä oon todellinen korufriikki ja melkeen joka kerta shoppaillessa tarttuu ainaki yks koru mukaan :D laskin tossa että mulla roikkuu vaatenaulakossa nyt yli sata korua :P ne ei tosiaan mahdu muualle ku ne on niin isoja ja niitä on niin monta! Siinä säilytys/sisustusvinkki sullekkin korujen ystävänä! :*

    Ps. Siis löysitkö oikeesti ruumin sieltä bussipysäkiltä? :o

    VastaaPoista
  9. Hei pakko kertoo et näin susta unta!! Oltiin kavereita ja ihmiset tuli vihottelemaan sulle vaikka mistä ja yritin hirveesti pitää sun puolia :D

    VastaaPoista
  10. Nää viikkokatsaukset on aivan mahtavia! Jos innostusta riittää niin jatkahan jatkossaki näiden tekemistä. :)
    Mä en yleensä kovin helposti rakastu koruihin, mutta puhelinkuoret ja ristikorut on semmoset mitä mä aina jaksan katella ja ostanki yleensä. Varsinki ku löysin viime keväänä Helsingistä yhen ristikorun. :D Pitäis alkaa uusia metästämään lisää mut tuntuu ettei mistään löydy ainakaa mun tyylisiä :s

    VastaaPoista
  11. Oks tolla tosi-tv kiertueella joku keikkakalenteri jossakin, kun en oo löytänyt mistään ainekaan? Olis kiva nähdä sua taas. :3

    VastaaPoista
  12. Seuraan sua, Niko, jo Instagramissa tän Nikojuhanisaarinen -blogin lisäksi, mutta täältä katon aina samat IG-kuvat, koska niihin saa sitten IG:tä pidemmät selostukset. :) Rakastan sun postauksia - ja sua.

    VastaaPoista
  13. niko mikä kännykkä sulla on? 8)

    VastaaPoista
  14. Harmi toi päivä Nikon kanssa ois ollu niiiiiin hyvä. Mut ihan kivoi nää viikkopostaukset. Sun videot on aina niin ihaniii. Katoin tänään uudestaan sen pilapuhelu -videon yt:sta ! Oli kyl hyvä !!!

    VastaaPoista
  15. Olihan taas niin hyvää luettavaa että. Miten niin käsi pois housuista, laita ens kerralla 2 kättä & jalkoja.

    VastaaPoista
  16. Jossain on sentään vielä järkeviä ihmisiä päättäjinä.
    http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nigeria-teki-homosuhteista-laittomia---jopa-14-vuotta-vankeutta/2751892

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mehän voitais ottaa Nigeriasta muutakin mallia kun tulee noin fiksuja päätöksiä! Miten olis lapsisotilaat ja Nigeriassa todella yleiset joukkoraiskaukset? Oi että. Jos on noin typeriä mielipiteitä, kannattaa ne edes esittää paremmin kuin kitisemällä anonyymisti.

      Poista
    2. Ei kauan mene kun otetaan pakolaisia niin lapsisotilaat ja joukkoraiskaukset ovat arkipäivää myös suomessa.

      Poista
  17. Ihana postaus jälleen!(:

    VastaaPoista
  18. Mikä toi biisi on ku en näe sitä? :)

    VastaaPoista
  19. http://bitchistheboss.blogspot.fi/ ♥☻

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com