maanantai 20. tammikuuta 2014

VIIKKOKATSAUS (3)


Kamala huomata että etusivulla on jo peräti kolme viikkokatsausta ja mun blogi on totaalisen jäässä. Mä lupaan että mä vaikka väkisin kannan kaulassani tuota kameraa tulevalla viikolla ja kuvaan teille vaikka yhden selfien hissistä & kokoan sen ympärille mielenkiintoisen postauksen viikon jokaiselle päivälle. Sovittu?

Nyt sitten viikkokatsauksen pariin. Edelliset löytyvät tästä vko1 ja vko2.



Viikon paras keksintö oli ehdottomasti se että kirjoittelin pitkin viikkoa kalenterin väliin asioita jotta muistan mainita ne teille tässä postauksessa. Miten niin laiska bloggaaja?!


Viikon paskin/huvittavin asiakaspalvelutilanne  tapahtui Ciao Caffessa. Jonotin kolmen muun ihmisen kanssa kassalle kun myyjä tuhahtaa mulle: "No meinaatko tilata jotain?". Mun teki mieli vastata ja vastasinkin: "Ei ku mä jonotan muuten vaan tässä jonossa mun ainoalla kahvitauolla". Jos mun ei olisi tehnyt mieli niin paljon lattea olisin poistunut kahvilasta ilman tilausta. 

Viikon paras asiakaspalvelutilanne tapahtui jälleen siellä K-Supermarketissa (täällä haagassa). Tällä kertaa kassalla ei ollut vaalea tyttö vaan tumma poika. Poika muistutti mua muovipussin ostamisesta ja sen jälkeen pakkasi mun ostokset siihen. Herttaista ja takuulla listalle pääsemisen arvoista! Hemmetti. Mun pitää ilmeisesti kerran viikossa hakea sieltä piristystä arkeen. 


Viikon intohimo klementtiinit. Mä jopa jouduin turvautumaan googleen ja kysymään: "Voiko niitä syödä liikaa?". Ilmeisesti voi. Nyt pidän muutaman päivän tauon ja koitan keksiä jonku uuden intohimon, mielellään hedelmän muodossa. 

Viikon ihanin tuoksu oli ehdottomasti se kun pesin lakanat. Oi että puhdas pyykki tuoksuu ihanalta. 

Viikon biisi on ehdottomasti Jannika B - Jääkausi. Ihana! 


Viikon sarja Under the Dome, koska nyt on alkanut kasa mahtavia sarjoja niin en vaan pysty seuraamaan niitä juuri silloin kuin ne tulee telkkarista. Siksi mun pitääkin hehkuttaa ruutu.fi sivustoa josta olen ahminut kaikki neljä jo julkaistua jaksoa pienessä putkessa tässä eräs yö. Mitä muut diggaa?


Viikon bileet oli perjantaina Vaticanissa. Hyvä musa ja meno!

Viikon "en selvii tästä" -fiilis  oli lauantaina kun heräsin ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon krapulassa. Pahinta näissä krapuloissa nykyisin on se että ne kestää kaksi vuorokautta ja se toinen päivä on yleensä sellainen "mun elämällä ei ole tarkoitusta" -päivä. 


Viikon piristävin tapahtuma kun kaksi ihanaa tyttöä toi mulle maailman parhaimmalta maistuvan juoman töihin. OMG! Mä melkein itkin.

Viikon kivoin päivä  oli kuitenkin ehkä torstai. En ole tehnyt useaan kuukauteen töissä aamuvuoroa, mutta torstaina oli sen aika. Oli jotenkin hämmentävää istua jo yhdeksän aikaan bussissa matkalla keskustaan ja tietää että koko päivä ei mene töissä. Jotenkin sai ihan uutta energiaa ja potkua päiväänsä kun se menikin näin.

Viikon mielenkiintoisin asia tapahtui kyseisellä bussimatkalla sinne keskustaan. Ja koska on niin mukava jättää ilmoille leijumaan suuria kysymysmerkkejä.. pahoitteluni ;/ 

Viikon hauskin kyläreissu oli äidin luokse. Meidät oli kutsuttu sinne pelaamaan nintendoa. Kyllä, äitini ja hänen miehensä ostivat sen.. No hauskinta tästä teki sen että vajaassa vuorokaudessa ne oli saanut laitteen niin sekaisin että me ei koskaan päästy pelaamaan sillä. Nyt se kuulemma taas toimii.. Seuraavaa iltaa odotellessa!

Viikon lupaus seuraavalla viikolla mun blogi on elossa ja hengittää!


Tähän kuvaan on kiva päättää tää viikkokatsaus. Lupaan pyhittää keskiviikon mun blogille kun oon "vapaalla". Saa ehdotella postauksia! :)

21 kommenttia:

  1. Nää on niin huippuja :) Kiva vilkasta sun viikkos näitten kautta!

    VastaaPoista
  2. Nikoo oot aivan ihana tapaus !! (: <3 tuutko jokunen päivä Hyvinkään Glitteriin ? :)

    VastaaPoista
  3. nikooo! mennää bailaa lauantaina! jooko? xoxo

    VastaaPoista
  4. Kivat tekstit laitoit taas jälleen. Itekin aloin kattoo tota under the dome tai jotain sinne päin se nimi oli. Nyt alkaa taas hitosti kaikkia uusia, mutta itse olen tallentavan koukussa, eli saa plokata sit ko ehtii ja mitä jaksaa. Mainostajathan tästä kärsii, tai no kärsin joskus itekkin kun katon jotain viikon vanhaa ja satun näkee jonkun super tarjouksen mikä oli ja meni.... hitto

    VastaaPoista
  5. Nää on vaan ihan mahtavia nää viikkokatsaukset :) täytyykin tutustua tohon sarjaan, uudet sarjat on aina tervetulleita, nii ei tekemine lopu kesken ;) mahtavaa uutta viikkoa sinne! PUS! Ps. Kirpulta terkkuja, se ei tykkää ku laitettii sille juoksuhousut

    VastaaPoista
  6. Ihanat ne tytöt ku toi sulle Starbucksia töihin, niin aww! :3 ja mä oon kans iha koukuttunu noihi klementtiineihin.. :D
    Ihanaa loppuviikkoa :*
    -Sanna :)

    VastaaPoista
  7. Kannattaa koittaa Omenaa nimeltä Granny Smith on ihan sika hyviä ja niihin jää samalla tavalla koukkuun kun klementiiniin ja uskon et niitä voi syödä niin paljo kun vaan jaksaa ja pystyy :)

    VastaaPoista
  8. Tuli tässä mieleen että tullaanko sulta usein kyselemään yhteiskuvia sun muuta töihin? Meitsi sai slaagin kun olin käymässä helsingissä piiiitkästä aikaa, viimeks kävin talvella 2012. Asun pohjoispohjanmaalla että on täältä muutaman tunnin matka. 8D Mut niin, tulit Glitteristä ulos (ilmeisesti työt loppui?) ja samantien siinä oli kaks about yläasteikäistä tyttöä pyytämässä yhteiskuvaa. Ja meitsi ei uskaltanu/kehdannu tulla, jotenkin sitä aattelee ettei toisen töitä viitsi häiritä, jos vielä olit jo kotiin lähdössä pitkän päivän jälkeen! Noo menin sitten vastapäätä olevaan Monkiin ostamaan sukkahousut. Ehkä ens kerralla uskallan tulla sanomaan että sulla on kiva blogi. :D

    VastaaPoista
  9. Miten ois päivä nikon kanssa video tai postaus?

    tai parhaimmat puhelin sovellukset postaus?

    VastaaPoista
  10. Miten tolla tytöllä on toi naamari iha vinossa,ei edes silmillä

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus! Kiitti tästä. Ja mun ehdotus on Päivä Nikon Kanssa. :)

    VastaaPoista
  12. Voisit tehä postauksen mis esittelet sun korui?:)) ps.sun blogi on ihana!♡

    VastaaPoista
  13. Sinut on haastettu :)

    http://mylifelinnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Tulin niin hyvälle tuulelle, TAAS ; kiitos NIKO <3

    VastaaPoista
  15. Miä ja mun monet kaverit ollaa jääty koukuu persimoihi, ne on niiiin ihania ja makeita<3 !

    VastaaPoista
  16. Koukussa the domeen. Hyvä sarja. Mä oon aina niin dorka et en malttaisi olla kattomatta juonta netistä. Ja siitä perheriita tuleekin :D mutta olen vielä hillinnyt itseni. :)

    VastaaPoista
  17. Nikoa nyrkillä turpaa!! Nikon vois hakata kasaa ja nussia uuestaa purkkii

    VastaaPoista
  18. se ääni ku kaks hinaria nai toisiaan perseesseen aasin äninä hyi vittu

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com