torstai 13. helmikuuta 2014

+Tukholma+


Hei. Niin tää on jatkoa edelliseen postaukseen. Pyörittiin siellä Tukholmassa ja ihan vaan hengattiin. Otettiin missioksi että minnekkään ei ole kiire ja oikeastaan mitään siellä ei tarvi tehdä (muuta kuin hengata). Pyörittiin ne pakolliset kaupat läpi ja tyhmältähän se tuntuu kuin ostari jossa hengataan on kuin Helsinki. Jotain kivoja ketjuja vielä onneksi löytyy mitkä ei oo rantautunut kotimaahamme, mutta muutenhan toi on aika samaa kauraa. Hyvin jaksoin kuitenkin flunssasta huolimatta pysyä muiden perässä vaikka laivalta lähtiessä olin ihan varma että tää jää viimeiseksi reissuksi mitä koskaan teen. 

Sen verran paljon tytöt sai rahaa meneen laivalla että plakkarissa ois kaksi uuttakin risteilyä. Heiteltiin ilmoille että josko taas huhtikuussa.. saa kattoa. Hieman masentaa että tuossa olohuoneen lattialla makaa edelleen matkalaukku koskemattomana ja pyykkiä täällä on taas niin paljon että voisin pitää asian tiimoilta teemabileet. Moniko teistä haluaisi tulla mun kanssa juomaan viiniä ja pesemään pyykkiä? Haha. 


Tästä snäkäristä tulikin mieleen että mä sitten lopulta onnistuin olemaan yli kuukauden ilman mäkkäriä. Nyt oon käynyt muutaman kerran vetämässä siellä överit ja voi että mä nautin siitä ihan erillä tavalla. Tuntuu kuin musta olisi tullut neitsyt.. siis sen mäkkäruuan suhteen. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä & kuukaudessa jopa myyjät ehkä unohti minut + en muista hinnastoa ulkoa. Kaikki pelkkää plussaa. 


Kierreltiin aika paljon erinlaisia sisustuskauppoja läpi. Tutkittiin näyteikkunoita. Ja raahattiin mukana kasa mahtavia esitteitä eri myymälöistä. Ilmaista! Ilmaista! 


Ostarilla nimeltä Ringen vietettiin suurin aika. Syötiin kunnolla ja juotiin tuhottoman paljon lattea. Tai ainakin allekirjoittanut nuhanenä. 


Mä maksan ostokseni aina kortilla reissussa. En tiedä valuutoista helvetti yhtään mitään. Mä saatan päästä joko todella halvalla tai sitten mua kusetetaan oikeen urakalla. Oli miten oli. Hauskaa oli ja ei tää reissu kolmen päivän aikana mun taloutta kaatanut. Olisihan siellä ollut vaikka mitä, kuten oli Tanskassakin.. mä kuitenkin päätin että kun en oikeen mitään tarvi niin sallin itselleni ihan muutaman heräteostoksen ja se on siinä. Eräässä kaupassa kyllä ihastuin mahtavaan patsaaseen, mutta sen raahaaminen kotiin olisi ollut helvettiä ja mulla oli voimat ihan mennyt sen flunssan vuoksi että istuisin varmana vieläkin terminaalissa ja odottaisin uutta, parempaa päivää ja kyytiä kotiin.


Se patsas on toi toiseksi viimeinen kuva. Siis aivan ihana. Jos joku vaan tietää vastaavan täältä jostain lähempää niin kertokaa. En mä tiedä minne se mahtuis täällä asunnossa. Tuskin mihinkään.. se on kuitenkin aina ihanaa ostella kaikkea ja vasta sitten miettiä että onko sille oikeasti a. paikkaa b. käyttöä c. järkeä! 


Nyt nukkumaan niin jaksaa taas. Latasin eilen itselleni sellaisen sovelluksen puhelimeen joka laitetaan sängylle ja siihen määritellään aika jolloin haluan herätyksen about 07.00-07.30 esim. Sitten se puhelin laskee yön aikana että missä vaiheessa sä oot parhaimmillasi ja sut on kaikista paras herättää. Lisäksi aamulla sä näät kaavion että miten paljon sä oot pyörinyt yön aikana. Mä en tiedä toimiiko se, mutta voin sanoa että aamulla oli ihan törkeen friikkiä katsoa niitä käyriä. Eli mä olen ollut parhaimmassa horroksessa tuossa 05-06 aikaan. Ja eniten oon heittäny voltteja 04-05 aikaan. Ihan sairasta. Tähän siis saa lisäosana että se nauhottais sun kuorsausta, mutta koska prinsessat ei kuorsaa.. niin mä en tarvi vastaavaa lisäosaa siihen. Näitä sovelluksia on satoja. Mä valitsin listalta "Sleep as Android" -nimisen sovelluksen. Ootteko ladannu? Kokeillu jotain muuta? Jakakaa vinkit! 

Öitä xoxo 

13 kommenttia:

 1. Muöla oli toi joskus mut en osannu käyttää sitä. Tai emmie tiiä onks siihe ny tullu vähän parempia päivityksiä :) mäki oon kiertäny liikaa sisustuskauppija, toistakseks ostamatta. Uus asunto ja muutto sen tekee. Muutetaan Kirpun kans viikonloppuna

  VastaaPoista
 2. Toi puistonpenkki -kuva on jotenkin sykähdyttävä! Kun näyttää aidolta ja animoidulta yhtäaikaa :P HIENO!

  VastaaPoista
 3. Meitsi on kans käyttäny tota ja tallentanu ääntä, ihan ihmejuttuja kerrankin puhuin unissaan. :D

  VastaaPoista
 4. ei erinlainen vaan erilainen :P :D <3

  VastaaPoista
 5. eikä! ihana toi patsas :0 voisin mieluusti myös!

  VastaaPoista
 6. kah hinaaja hinttilandiassa jää sinne vaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin hienoo kävellä nii rehvakkaasti et vettä sataa nenää ku on nii hetero? Mitä vitun välii sil on onks homo tai joku muu? saatana..

   Poista
 7. Homous ei ole normaalia.
  "jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon"

  VastaaPoista
 8. Ei sillä väliöä onko hintti vai hetero. Tavallaan tietty myös toi retard olemus on hellyyttävä, ehkä myös hivenen säälittävä, sorry niko. Noi helyt ja muut lässytys sopii ihan hyvin 12 v tytölle, mut ei aikuiselle miehelle.

  VastaaPoista
 9. mä latasin tuota mut en osannu :(

  VastaaPoista
 10. Kuvat = ihania!

  Safkat = herkullisen näköisiä!

  Oot juonu lattea.. no latte on ihan törkeen hyvää! KIITOS NIKO TÄSTÄ POSTAUKSESTA. Kiva päästä tän sun blogin kautta näkemään, et millanen meininki Stogikses on. :)

  AURINKOISIA AJATUKSIA ja ENERGISTÄ VIIKKOA SINULLE!! <3

  VastaaPoista
 11. pakollinen sovelluksen lataus :D

  muusamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com