tiistai 11. maaliskuuta 2014

I'M BÄCK!


Tiedättekö kun päivittää blogia jota seuraa tuhannet ja taas tuhannet ihmiset. Sitten jotenkin unohtaa itse sen blogin ylläpitäjänä että sellainen on edes olemassa. Huomaa että edellisen kerran sitä on päivittänyt yli 20 vuorokautta sitten.. Tulee panikki ja ahdistus. Ne on viimeiset asiat joita nyt kaipaan elämääni. 

Mä en pyytele sen enempää anteeksi tätä hiljaisuutta. Enkä mä myöskään tee ainuttakaan lupausta tämän blogin suhteen, koska tämähän on vaan hemmetti yksi blogi muiden joukossa? Mä kuitenkin saan nyt päivittäin kymmeniä viestejä facebookkiin, instaan ja sähköpostiin: "Mikset sä päivitä sun blogia?". 

Mä oon täällä taas ja koitetaan josko tää homma alkais maistumaan mukavalta ja saisin tän mahdutettua mun päivittäiseen rytmiini :). Kivat reissut on nyt tuloillaan ja pääsen hieman tästä totutusta arjesta pois niin uskon että kesään mennessä täällä on taas aivan uusi mies ruudun toisella puolella näpyttelemässä kuulumisiaan! 


Mun menoa on voinut ja voi edelleen seurailla instagramista! Siitä en pysty pitämään taukoa ja kiitos siitä kuuluu yli 27 000 ihmiselle jotka seuraa mua siellä. Ihan greisii. 


Mulla on tässä nyt takataskussa teille yks kiva arvonta jonka laitan koneelle viimeistään huomenna. Se on mun tapa pahoitella tätä taukoa joka on johtunut.. no kaikesta. En lähde sen enempää ruotimaan syitä siihen. Kaikki aikanaan :) 

Oottehan edelleen siellä?

40 kommenttia:

  1. Tosi magee toi sun look! Kaikki toimii tosi hyvin yhteen, asusteet ym. :)

    Ja kyllä vain, täällä ollaan! *heiluttaa käpälää*

    VastaaPoista
  2. mm kiva että oot back vaikka kyllähän säki tarviit välill lomaa :D

    VastaaPoista
  3. Hei tää on unohtunut multa ihan kokonaan, ettet ees oo päivitelly :D niin paljo seuraan sua muualla, haha;Dmut ihanaa et oot täälä takas! PUS! :* Kirpulta terkkui

    VastaaPoista
  4. Kiitos mussu että palasit :)<3 nähään taas joku päivä hesan glitterissä

    VastaaPoista
  5. Kiva kun päivitit. Ja jos joskus jaksat tai haluut niin voitko tehdä videopostauksen kun sun videot on niin parhaita? Oisit täydellinen siihen iholla sarjaan. In love.

    VastaaPoista
  6. Oon täällä enkä oo kyllä vähään aikaan lähössä pois:)

    VastaaPoista
  7. toi sun avainketju on tosi siisti ! mist se on ? :)

    VastaaPoista
  8. Oisit jättänyt palaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. aika homomaiset lasit

      Poista
    2. onko sillä jotain väliä millasia laseja niko pitää??ei pitäs sun pyllyä kutittaa!jos ei kiinnosta nikon blogi niin vittuukos tänne tuut sitte kitiseen!:-)

      Poista
    3. Mitä vittuu sä sit teet täällä jos et halua Nikon tekevän mitä sitte tekeekään? XD ja miten Nikon lasit sua haittaa?

      Poista
    4. No ei ne lasit haittaa, ovat vaan homomaisen näköiset.

      Poista
    5. Tommosii laseja käyttää niiiiiin monet nykyään ja jos ei sua kiinnosta Nikon palaamiset niin mitä teet sen blogissa? Voi raukkelis. :D

      Poista
    6. Pilotit on niin huppu-muotii nykyään, etkö ano oo nevahööd niistä? :O
      Ja mitä mitkä aurinkolasit ovat sitten "heteromman näköiset" :D

      Poista
  9. Nikoo, ihanaa kun oot täällä taas! <3 Oli jo ikävä sun höpöttelyjä.

    VastaaPoista
  10. Olipa kiva lukee sulta taas postaus :) Muista kumminki että jos nyt alat taas kirjottamaan tänne taa useammin, niin älä ota stressiä siitä. Kirjotat sitten sillon ku sul on aikaa :) Kyllä nää uskollisimmat pysyy täällä ja ymmärtää, että aina ei vaan oo aikaa :*

    VastaaPoista
  11. JOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

    VastaaPoista
  12. Kiitos mukavasta palvelusta helsingin glitterissä!

    VastaaPoista
  13. Ainaki mä aion olla AINA & IKUISESTI !

    VastaaPoista
  14. Mä oon täällä vielä! Vaikka oonkin pitänyt tästä sun blogin lukemisesta TOSI PITKÄN tauon, niin olen nyt täällä!:). Mulla ei oo ollu mitenkään tarkoitus jättää sun blogia syrjään, mutta en oleikinä muistanut, kerennyt tai jaksanut tulla lukemaan, joten mä pahoittelen sitä suuresti!

    Mutta oon tottakai lukenu joka ikisen päivityksen Facebookin puolelta ja muuten olisin Instagramia katsonut, mutta en omista sitä vielä:). Että kyllä tiedän, että olet vielä elossa ja tiedän sun kuulumisesta.

    Mutta juu nyt alan lukemaan vähän enemmän tätä sun blogia, koska tähän sivulle on aina niin kiva tulla ja saa unohtaa hetkeksi kaikki kurjat asiat mitä pyörii päässä ja saa kattella sun kuvii ja lukee näit ivoja postauksii :))

    VastaaPoista
  15. Kiva että päivitit ! :) mutta kyllä me ymmärretään kaikki sun fanit että tarvit taukoa välillä tästä blogista. Ja pidät niin pitkän tauon kun haluat ja siltä tuntuu ;) tää on vaa blogi - juuri niin. Ja tauolla saat insipiraatioo kerättyä uudelleen uusii postauksiin. Tsemppiä Niko! Ja hyvää kevättä! - eeva-

    VastaaPoista
  16. Onko sulla iPhone??!?!

    VastaaPoista
  17. http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1300781637230695.jpeg

    VastaaPoista
  18. " kiva arvonta jonka laitan koneelle viimeistään huomenna"
    Ei tämä yhteiskunta kuule toimi sillä tavalla, että ensin luvataan jotain ja sitten......................................

    VastaaPoista
  19. Ehkä nikolla ei ole mitään kerrottavaa mikä ketään kiinnostaisi. Nyt olis äkkiä repästävä poju jotain muuten sä alat olla niin nevahööd jopa meille teineille.

    VastaaPoista
  20. Ehkä nikolla ei ole mitään kerrottavaa mikä ketään kiinnostaisi. Nyt olis äkkiä repästävä poju jotain muuten sä alat olla niin nevahööd jopa meille teineille.

    VastaaPoista
  21. Sä oot niin ihkuu:):):):)

    VastaaPoista
  22. Oisko se menny hinttiin eiku inttiin

    VastaaPoista
  23. Onko sulla ja Möllillä menny välit poikki?

    VastaaPoista
  24. taitaa jaata persettä halukkaille

    VastaaPoista
  25. Niko tee ask.fm-käyttäjä. Suhun sais helposti yhteyttä ja se kulkis aina mukana taskussa :)

    VastaaPoista
  26. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
    http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com