keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Iiiiik, kohta!Jostain kumman syystä en saanut videota upotettua blogiini :o 

Siinä vois olla meikäläisen biisi nyt kun reissuun on enää.. 11 vuorokautta ;) 

Sitä ennen piipahdetaan vielä viikonloppuna Harjavallassa vetämässä yks keikka. Ja seuraavana viikonloppuna Malmin keikalta suoraan lentokentälle & LOMALOMA! 


Vähän vanhentuneella päivämäärällä kun jaoin tän kuvan tuolla instassa, mutta tossa on meidän hotellin uima-allas! Ja se on se paikka josta Saarisen löytää kokonaisen kahden viikon ajan. Poikkeuksena se että selvitin että kyseisellä saarella on Primark ja niinä päivinä kun en oo altaalla niin oon siellä. AH! 

Nyt muutama juttu hoidettavana tässä koneella ja sitten töihin. Illalla vedän jälleen hölkät, koska oon huomannut että mulla on paljon parempi fiilis kun käyn iltaisin juoksentelemassa.. Lisäksi nyt ennen reissua ajattelin pitää jonku hullun paaston että kehtaan maata tuolla altaalla ilman että jengi heittää mua takaisin veteen :D! 

Son moro! 

23 kommenttia:

 1. Moikka Niko!

  Ihanaa, oon niin kateellinen. Ite tulin just kuukaus sit Puerto Ricosta. Se oli kolmas kerta Gran Canarialla, ja kolmas kerta todellaki toden sano ;) Rakastuin nyt vasta paikkaan ja oisin kyl valmis lähtemään heti takas!
  Ekalla kerralla oltiin tuossa samaisessa Marina Suites hotellissa, ja oli kyl kiva hotla. Ainoona miinuksena et se oli aika iso, joten altaalla oli välillä aikamoista tungosta. Mut nythän siellä kausi on lopuillaan, et toivottavasti mahdut altaalle hyvin :)
  Mä tajusin vasta nyt viime reissulla, et Las Palmasissa on tosiaan Primarkki. Tuliki sit kaks päivää vietettyä siellä Palmasissa ja Primarkissa kädet täristen siitä ihanasta vaatepaljoudesta! :D Ihanaa reissua, NAUTI! <3

  - Eve

  VastaaPoista
 2. Oot ihana! Oot kilttikin sun faneille ja instagramiasikin olen seuraillut ja vastaat kommentoijille aina kun on kysymys :)! Respect you. Hyvää matkaa, ota lomasta kaikki irti!:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa! Jos meinaatte mennä laivaretkelle, älkää vaan menkö "Peter Pan, porilaisen naisen kanssa naimisissa" veneellä. MIKÄÄN mitä ne lupaa EI pidä paikkaansa. mansikka

  VastaaPoista
 4. Nyt oon kateellinen, koska toi allas! D: Lol.

  VastaaPoista
 5. Mun vanhemmat oli tuossa hotellissa ! :D

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä. Ihan senkin takia että varmaan esittelet sit videopostauksella primarkista ostamias vaatteita. :D

  VastaaPoista
 7. Sähän oot ihan luikku....eli onks sul taas joku anoreksia viritys päässäs ja et näe peilistä realistista kuvaa....???????????????????????????????????????????????????

  VastaaPoista
 8. Niko tää sun blogi on aivan mahtava ja ihanan piristäviä postauksi jotka piristää aina päivää ku niitä lukee! :)
  Niko sä oot mahtava, ihana, korvaamaton ja arvokas just tuollaasena kuin oot!!♥ :)

  VastaaPoista
 9. mitä hintti onko perse kipiä? pysyykö sonta sisällä

  VastaaPoista
 10. Ootko jo suunnitellut limaamasii tompan homomerkkejä perseeseen., ne on muuten tarra-arkilla niin ei tarvitse nuolla takapuolelta :(

  VastaaPoista
 11. Mitä keikkoi vedät? Ootsä laulaja vai? Vastatkaa joku plz (y)

  VastaaPoista
 12. Mä olin juuri tuossa samassa hotellissa :--D Oli ihan kiva paikka. On kauppoja ja ravintoloita ihan lähellä :) Pidä hauskaa!

  VastaaPoista
 13. ihana biisi:-) linkkaa enemmänki tämmösii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin ja tietysti hyvää matkaa sulle, pidä hauskaa!:-))

   Poista
 14. Hyvää matkaa rakas Niko. Nähään sit viimeistään kun tuut takas lomalta. Haleja ja pusuja ja muista ottaa kuvia :)

  VastaaPoista
 15. Mikä se juttu oli kun seurustelit Minna Saran kanssa joskus? Ja olit muka Bi? Mutta nykyään oot ihan kokonaan homo ilmeisesti. Minkä takia BB_homot aina sanoo olevansa Bi ensin? Sit ne paljastuu täysin homoiks aina vähän ajan päästä.

  VastaaPoista
 16. ^ ihan niinku Nikon yksityiselämä kuuluis jotenkin sulle?? :D

  VastaaPoista
 17. Ei se oo yksityiselämää jos siitä on vittu lehdille annettu juttuja.

  VastaaPoista
 18. Niko varmaan tarvii jonkun nobodyn sen blogiin pillupoliisiks määrittelemään mitä siltä saa kysyä ja mitä ei? Että sulle kuuluu sit varmaan ihan vitusti?

  VastaaPoista
 19. Kuka harrasti seksiä viidakossa sun kaudella?

  VastaaPoista
 20. Oli pakko käydä ripuloimassa

  VastaaPoista
 21. UUTTA POSTAUSTA KEHIIN!!!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com