maanantai 16. kesäkuuta 2014

#mäenoikeentehnytmitäänmuttasiltimullaolikokoajankiire


Tässä mä istun yöllä vielä koneella ja odottelen kuumeisesti päivän viimeistä ottelua (lue edellinen postaus). Aamulla olisi piiiitkästä aikaa aamuvuoro. Se inhottaa aina kun viikko alkaa siten että klo soi 06.30 ,mutta pakko sanoa että kun sitten lopulta kerkee juoksemaan junaan ajoissa ja on matkalla töihin niin on periaatteessa jo se pahin selätetty. Nää sunnuntait vaan on semmosia koomia että kun makaa kokonaisen päivän kotona, tekemättä juuri mitään & jossain vaiheessa huomaa nukkuvansa päiväunia kello 18 aikaan illalla, joka on muuten ihan helvetin tyhmää.. niin eihän tässä uni meinaa tulla sitten mitenkään päin. 


Neljän päivän vapaat meni oikeesti aika "hei en tehnyt mitään". Ellei lasketa sitä että kävästiin Kaisaniemessä kuuntelemassa ihan mielettömii artistei pienessä tihkusateessa. Tänkin mä meinasin skippaa, mutta onneksi en antanut sateen haitata, koska ei se sitten lopulta haitannut yhtään. Oliko tarpeeksi selvästi sanottu? 


Joku kuitenkin kysyy niin sanon jo valmiiksi että paita on primarkista. Kangaskassi on glitteristä. Ja oluen ostin jostain juomateltasta. 


Lauantaina oltiin työporukan kanssa tankotanssimassa tunnin verran. Mä julistin kovaan ääneen että mulle ei koskaan tuu mustelmia, mutta niin vaan tässä nyt istutaan vasemmassa kädessä jumalaton mustelma muistona tuolta tunnilta. Oli muuten pikkasen rankkaa ja nostan kyllä kaikille hattua jotka tätä harrastaa. 

Enkä nyt tarkoita niitä humalaisia jotka tahkoo jossain baarin tanssilattialla tangolla kolmen promillen humalassa ja kuvittelee olevansa koko baarin seksikkäimpiä. Myönnetään että tähän on itsekkin joskus syyllistytty, mutta nyt mulla on muutama muuvi jonka mä opin että voihan sitä olla että seuraavalla keikalla mua nähdään tangolla? :'D

Seuraavat keikat muuten tässä kesäkuussa ovat Raahessa ja Juankoskella. Ja jälkimmäisessä ollaan kahden keikan verran eli iltapäivällä on ikärajaton setti ja yöllä sitten mennään K18 mestassa. 

Nää edelliset kuvat oli instagramistani  jotta tähän saatais hieman jotain muutakin kuvitusta niin kelasin heittää muutaman kuvan vielä puhelimesta. Oon muuten hirveen huonosti kantanut kameraa taas mukana, mutta viimeistään nyt juhannuksena korjataan sekin ja päätin että köytän itseni vaikka väkisin kameran eteen ja teen teille videopostauksen myös viikolla :) 

Oon muuten päivittäin netittänyt (onkohan toi ees sana?), koska en voi sanoa "googlettanut" sillä etsin tietoa paljon muualtakin kuin sieltä.. kuitenkin tietoa tuosta tulevasta iPhone6:sta! En malta odottaa että se julkaistaan, koska mä en meinaa nyt enää varmaan koskaan liittyä Samsungin leiriin. En kiellä etteikö mua vähän himottaisi isompi näyttöinen puhelin näin kesällä, mutta tästä tulevasta applesta on luvattu melkein vastaavan kokoista kuin muutkin markkinoilla olevat älypuhelimet (jee). Sit alkaa olemaan melkein kaikki samassa paketissa mitä ihminen tarvitsee. 


#matkallatankotanssimaan


#munvauvat 


#kaljamaistu


#kaljamaistuedelleen


Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille :*

Pitää mennä..toi ottelu alko NYT!

6 kommenttia:

 1. Onko se naag-bloggaaja sunkaa samas työpaikas? :)

  VastaaPoista
 2. Ihana niko :* oot rakas :** <33

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä mahtava päivä tuolla Kaisaniemessä silloin torstaina.
  Alkuu oltiin aika takana, mut ku Cheek loppu päästiin melkein eteen ja tansiin ja lauloin/huusin siinä jumalattomassa kuralätäkössä ihan fiiliksissä.
  Seuraavana aamuna oli vaikee nousta kuuden aikoihin, sillä keikka painoi jaloissa.
  Lisäksi mua ainakin vaan tanssitti ja laulatti koko ajan.
  Ps.Toiivottavasti kukaan töissä ei huomannut mun tanssi muuveja...

  VastaaPoista
 4. Eikai hintit ymmärrä futista.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kiva postaus! 👌❤😉
  - Vilhelmiina

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com