keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tarvitsen juuri sinua! Pelasta Juhannukseni!


Vielä kuusi valokuvaa ja olen jakanut yhteensä tuhat valokuvaa palveluun jossa kuviani seuraa tällä hetkellä kaksikymmentäkahdeksantuhattaneljäsataayhdeksänkymmentäneljä ihmistä. 

Se on melkein kaksi kertaa yhtä paljon kuin on asukkaita kaupungissa jossa vartuin elämäni ensimmäiset seitsemäntoista vuotta. Uusikaupunki. Aika friikkiä. Mä tosin pidin sitä kaupunkia aivan liian pienenä mulle aina. 

Tää luku tarkottaa sitä että 0,5% suomalaisista seuraa mua instagramissa. Tän faktan kirjoittaminen pudottaakin mut sit jo maahan, haha. 

Mä oon pian tuijottanut 135 minuuttia jalkapalloa missä ei oo tehty ainuttakaan maalia joten tässä kaikki muut kiinnostaa enemmän kuin tv:n tuijoittaminen. Eli on suorastaan virkistävää kaivaa taskulaskin puhelimesta esiin ja laskea näitä infoja teille. 


Mulla oli yks missio. Kun mä lisään palveluun tuhannen valokuvan niin mulla ois siellä 30 000 seuraajaa. Mä oon tietenkin tosi paniikissa, koska siihen on enää kuusi valokuvaa matkaa. Mun pitäis kuitenkin jakaa teille Juhannuksesta kuva kun mä syön, mitä mä syön, kun mä meen uimaan alasta, kun mä saunon, laitan tyynyn alle kymmenen risua, poseeraan kavereiden kainalossa humalassa, kun mä herään aamulla krapulassa, kun mä haluan ikuistaa lumisateiset maisemat keskellä kesää ja vaikka mitä. 


Ellei teistä oo mun seuraajaksi niin sit mä varmana joudun tekeen jotain kymmen kuvan kollaaseja joissa on kaikki mahdollinen siinä yhdessä kuvassa. 

Jossain vaiheessa mä mietin että mä houkuttelen seuraajia sillä että mä lupaan alastonkuvia kun laitetaan tuhannet paukkumaan. Sit mä tajusin että mä oon esiintynyt muutamassakin eri formaatissa alasti että eihän se oo enää mikään juttu. Sit mä mietin että mä jaan teille kynsilakkoja ja luomivärejä mitä mulla on tossa nurkissa pyörinyt pari viikkoa (sain ne ilmaiseksi) ja mä en nyt niillä itse tee mitään & mun äitikään ei oikeen oo pinkin ystävä. 

Jännä paikka toi instagram. Siihen jää koukkuun ja sitä ei koskaan tiedä vaikka jos oma naama ois jossain Pohjois-Korealaisen maitopurkin kannessa, koska mähän oon luopunut 994 kuvan oikeuksista kun olen ne lisännyt tuonne palveluun. 

Pelastakaa mun Juhannus ja antakaa mun hemmetti jakaa makkaroiden kuvia! 


KIRJEEN PÄIVÄYS: 18.KESÄKUUTA.2014 


ALLEKIRJOITUS

NIKO SAARINEN


Nii ja mä oon siis instagramissa nimellä nikosaarinen jos ei tullut selväksi.

8 kommenttia:

 1. Kirjoitin oikein veikeän ja mukamas-hauskan kommentin, mutta se hävis ;__; nyt kommentoin ihan vain kertoakseni sen, etten jaksa kirjoittaa sitä uudelleen :3 pusmo~

  VastaaPoista
 2. Päivän naurut :D ha! Oot hupaisa

  VastaaPoista
 3. Nikoo tee joku uus video edellisestä on jo aikaa ::D

  VastaaPoista
 4. oi kuin ihania kommenteja❤❤❤

  VastaaPoista
 5. Koti uskonto ja isänmaa. Jyrkkä ei homojen avioliitoille.

  VastaaPoista
 6. mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com