maanantai 17. lokakuuta 2011

Hei, nyt kokataan & alle kahdeksalla eurolla!

Sunnuntait on aina mättöpäiviä, oli sitten krapula tai ei. Mä himoitsin koko eilisen päivän mäkkärin autokaistalle, mutta päätin että: "Nyt kokataan!" ..Ja se kannatti sillä lopputulos oli aivan mieletön. Nopeaa, yksinkertaista, halpaa ja maukasta. Suosittelen siis lämpimästi tätä myös teille.

Joten aloitetaan! 

Tarvitset vain kermaa, sinihomejuustoperunat ja kinkkua. Lisäksi tarkkasilmäisimmät näkeekin että noissa suikaleissa piilee myös pieni ylläri. Voit voittaa 100 000€ ,milloin sä voit jättää kokkailut heti välittömästi muille ja keskittyä itse vaikka nettishoppailuun samalla kun vaikka esim. mä tuun sun himaas kokkaamaan just sulle! 

Sun pitäis saada näistä kolmesta aineksesta hieman niinkuin tämän näköinen tekele sinne uuniin. Heität siis lasivuokaan perunat ja kinkut. Sekoitat ne mukavasti ettei tuu sitten semmosia todella lihaisia kohtia ja sitten taas vähemmän lihaisia kohtia vuokaan. Jos syöjiä on kaksi.. on todella epäreilua jos toinen vaan saa kaikki kinkut ja toinen jää ilman. Sen jälkeen heität joukkoon esim. mustapippuria ja suolaa. Antaa kivasti makua ja ei jää liian vaisuksi, vaikka perunat itsestään on kyllä hyvin maukkaat, koska joukossa on siis jo valmiiksi sinihomejuusto. 

Sitten lorautat kermat päälle ja huolehdit siitä että mikään peruna tai kinkku ei jää ilman nesteytystä! 

Jos haluaa niin pinnalle voi ripotella esim. juustoa. 

Uuni ja +225 astetta. Ohjeen mukaan 30 minuuttia, mutta mä annoin olla uunissa puolitoistatuntia, koska rakastan että ruoka muhii oikeen kunnolla uunissa. Antaa makua ja pehmeyttä. Eli jos tiedät että sulla on nälkä esim. klo 17 ,niin kannattaa jo hyvissä ajoin heittää tää söpöliini uuniin.. koska muuten voi lannistua ja aikaistaa tämän uunista ottamista ja voin kertoa että 30 minuutin kohdalla tää oli aika raakile vielä! 

ALA CARTE ; KINKKUKIUSAUS on valmis! 

Raadin mielipiteet olivat: " Parasta kinkkukiusausta jota olen koskaan syönyt!" ja voin kertoa että oli muuten hyvää ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Annoksen päälle ripottelin hieman ruohosipulia, jotta se näyttäys hieman "arvokkaammalta" ja antaahan se ihan mukavan lisän tuolle ruualle. Tomaatti ja kurkku sopii melkein kaiken kanssa & pitäähän sitä lautaselta löytyä myös hieman vihreyttä. 

Kuohukerma 2,69 
Sinihomejuustoperunat 2,49
Kinkkusuikaleet 2,45

= 7,63 € 

Ja tosta annoksesta riittää varsin hyvin ainakin kolmelle ihmiselle, joten yhden lautasellisen hinnaksi tulisi silloin 2,54 € ..Eli kannattaa jättää se mäkkärimättö ja siirtyä valmistamaan ruokaa itse! Jos jaksaa nähdä vaivaa niin tämän annoksen saa vielä halvemmaksi siten että pilkkoo perunat itse ja maustaa ne mielensä mukaan. 

..Ja nyt syömään! Mahtavaa viikon alkua :) 
Jos teillä on takataskussa joku ihan huippu resepti niin heittäkää se ihmeessä kommenttina tänne blogiin että minä ja muut saadaan myös herkutella ehkäpä just sun ohjeiden mukaan!

5 kommenttia:

 1. hah :) mahtavan näköstä ! Itsellä myös tässä juuri kinkkukiusaus uunissa valmistumassa ! ;)

  VastaaPoista
 2. Hey !
  Your photos are so nice!!!)))
  I like it ^^

  Welcome to my blog )
  http://anyakoks.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Oikiaa touhua muuten, mutta mää vaihtasin nuo pussipottusuikaleet ihan oikeisiin perunoihin.. Ja toisekseen se mustapippuri vaihtuis valkopippuriin.. Mutta se on vaan mun mielipide.. Ja valakosipulia kanssa..

  VastaaPoista
 4. Saat tulla ihan vapaasti meille kokkaamaan milloin vaan ! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com