perjantai 14. lokakuuta 2011

Katso miltä chat-juontajat näyttävät todellisuudessa..


BRITNEYN konsertti illalla! Ihan loistavaa:)
Tän johdosta mä jaksan mukavasti täällä duunissa päivän.. 
Muut käy safkiksella syömässä, mutta mä kävin alkossa & lidlissä, eli oon valmiina ottamaan Britneyn vastaan muutaman promillen humalassa (koska eihän suomalaiset käy selvinpäin missään?).

Lisäksi täällä töissä on tapahtunut jotain ihan todella upeaa:
Miia & Riikka oli laittanut meidän taukotilan ihan uuteen uskoon. En ole koskaan nähnyt sitä noin upeana & takana on kuitenkin jo pian 3 vuotta täällä! 

(Edellisessä gallupissa kyselin että mitä haluisitte nähdä blogissani ja enemmistö oli videoiden kannalla ja hyvänä kakkosena tuli kuvat. Jälkimmäisiä on luvassa
nyt oikeen urakalla & videota työstetään sitten seuraavalle kerralle!)

Kun kuvia klikkaa ne muuttuu suuremmaksi, vähäks kätevää? 
Ne väsäs tätä 4 tuntia ja niille maksetaan tästä palkkaa, ihanan glamouria. 

Sieltä löytyy Kike eli Iida !

Ja Britney eli .. no Britney.

Ja tottahan toki siellä on T U K S U eli Laura!

( lähetän näitä kuvia puhelimen kautta sähköpostiini.. kiroan juuri niin puhelimen, netin kuin ihan vaan yleisesti kaikki! tää on pirun hidasta toimintaa ja mä kun meinasin alkaa opetteleen bloggaan puhelimeni kanssa?! )

Seuraavana vuorossa on Jenni! 
Mutta miks ihmeessä Tommi on Lauri (äklö) Tähkän ruumiissa?! Mä en keksi mitään muuta selitystä kuin se että Tommi puhuu " mie / sie " -murretta :D

Ja Jutta The Räppi!


Tää oli mun ehdoton lemppari. Eli Krista the GAGA!

Ja viimeisenä silmäniloa ..no kaikille eli meijän Antti! 

Nää tyypit on kyllä mahtavia! Vaikka mä aina osoitan mieltä ja saan ihme raivareita täällä duunissa, mutta se on osa mun julkista imagoa ja se vaan pitää antaa mulle anteeksi. Kaikkien kuvia en vaan jaksanut nyt ladata, koska mulla on myös harvinaisen lyhyt pinna kaiken suhteen mikä liittyy elektroniikkaan, haha. 

Ihanaa viikonloppua & muistakaa jakaa ilosanomaa ELI mun blogiin kohdistuvia linkkejä, koska ilman lukijoita mä en tätä kirjoita. Ok, teitä on ollut ihan mukavasti.. eli vielä ei pelkoa sen suhteen että tää ois ou-ver ennen kuin edes kunnolla on alkanut.

2 kommenttia:

  1. varmaan suurin osa sullakin on anonyymilukijoita eikä meitä julkisia :) ompa kiva ku löysin sun blogin !

    VastaaPoista
  2. No kyllä iteki vähä ihmettelin ku tommi lauri tähkän vartalolla varustettuna... Lauri Tähkähän on etelä-pohjanmaalta ja puhuu täysin erilaista murretta kun Tommi :D En mitenkää osaa yhdistää Tommia Lauriin.. ei niitä voi mainita samassa lauseessa?

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com