lauantai 8. lokakuuta 2011

Lähtölaskenta: BRITNEY! BRITNEY! BRITNEY!

Kysyin teiltä:

"Kiinnostaako blogi?"

Vastauksia tuli 374.

Enemmistö (57 %) oli sitä mieltä että kiinnostaa. Ei vastasi puolestaan (25%). Ja ujolla päällä oli oli puolestaan (16%) sillä he eivät suostuneet kertomaan kantaansa. Loistavaa! 

Eli näiden lukujen jälkeen on kiva jatkaa kirjoittelua.

Mun jalat on ihan turkin peitossa! ( hauska? )

 Maailman paras äiti, joka kävi myös turkissa!

Sit mä join jotain ihanaa ja halpaa. 


Mä voisin ladata puhelimesta myös muita lomakuvia tänne, mutta mä pelkään että tää menis melkein Saana Parviaisen tasoiseksi blogiksi (kyllä, joka kuvassa nännit näkyy), siis mulla.. ei mun äidillä. Eli tähän hätään saa riittää mun valkoiset jalat, kaunis äiti ja mun "humalaiset paris hilton silmät"-kuvat. 

Me saatiin kutsu turkkiin jouluksi & ja nyt me vähän niinku pyöritellään ajatusta päässä ja ollaan katseltu noita lentoja jo hieman varoiksi. Oi että olisi mahtavaa rikkoa kaavaa ja olla joulu pois suomesta.

PS. Mulla oli ne synttärit.. ja ne tais olla yhtä surullisen kuuluisat kuin vuonna 2008. Joten mä taidan skippaa tämän aiheen ihan tyystin ja totean: 
"Onneksi syntymäpäivät on vain kerran vuodessa"

Sain kaksi ihanaa lahjaa. Calvin Klein -hajuveden, jonka itse allekirjoittanut osti itselleen. Ja sitten ystävältäni sain BRITNEYN KONSERTTIIN LIPUN, ihan huippua. Ei enää edes montaa päivää!!!

PS. Vieläkö te muistatte nämä lööpit?Mä mietin tässä muutaman päivän vielä.. kyllä mun on pakko taas joku päämäärä asettaa itselleni kun lähden katselemaan Britneytä. Viimeksi ei ehkä ihan mennyt käsikirjoituksen mukaan, ehkä nyt sitten..

Ihanaa viikonlopun jatkoa! Mä jatkan vielä hetken duunia & illalla piipahdan kaverin tupareissa ja sitten.. meinaankin vaan nukkua ja nauttia vapaapäivästä, joka yllättäen on jälleen yksi krapulapäivä muiden joukossa:) Love ya!

5 kommenttia:

 1. Mäki sain Britney Spearsin keikkalipun synttärilahjaksi, ihkuu <3

  VastaaPoista
 2. Oon itekki menossa Britneyn keikalle!! :) en malta oottaaa!! <3

  VastaaPoista
 3. itekki sain lahjaks britney liput ja iha innoissaan jo menos sinne ;)<3

  VastaaPoista
 4. heyy ihan pakko sanoo et sulla on ihan superihana blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. britneeyy, here i cam! vip :p

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com