tiistai 15. marraskuuta 2011

BIG BROTHER 2011 on ollut ihan....


Kello on 07.12 ja mulla on takanani yövuoro eli olen puhunut yön ruudussa. Päätin jäädä studioille yöksi, koska mulla on sitten myös huominen päivävuoro (nää ei koskaan hyviä yhdistelmiä, mutta saan kiittää tästä vain hyvää ja kultaista sydäntäni, kun lupauduin tuuraamaa kaveria "hädässä?"). Olen koittanut unta jo muutaman tunnin.. tuloksetta. Mitään kovin järkevää minulta ei varmana lohkea, mutta antini tänne blogiin on varmana suurempaa kuin tuonne pienelle "makuuhuoneelle", jossa lasken lampaiden sijaan tällä kertaa BB-asukkaita. 

Multa on pyydetty koko kauden ajan jotain tiukkaa ja nasevaa tekstiä asukkaista, mutta olen pitänyt pintani ja en ole lähtenyt heitä ruotimaan yhtään enempää, koska koen sen ahdistavaksi että netissä heistä / meistä puhutaan niin julmalla tavalla. Koitan pitää hanskat, siis sellaiset silkkiset kädessä ja lähteä hieman kertomaan fiiliksiä vielä jäljellä olevista asukkaista. Olen tehnyt sitä jokaisena vuonna, mutta eihän se BB-leima ihan oikeasti lähde kai koskaan pois jos sitä aina jaksaa koko syksyn jankuttaa kyseisestä aiheesta. Tää ei mun kohdalla ihan oikeasti toimi ja se leima alkaa olemaan jo niin vahva että samaan piikkiin me tämäkin pistetään eikö?

Ihan alkuun että mähän en tunne kyseisiä asukkaita ( kuten ette varmana tekään ) ,mutta takana on monen monta lähetystä & nyt tässä vaiheessa alkaa olemaan asukkaiden mehut jo sen verran puristettu piippuun että voi jo melkein sanoa mielipiteen ilman ettei se perustu pelkkään valokuvaan. Asukkaita kun rankataan paremmuusjärjestykseen pelkkien kuvien ja minuutin mittaisten esittelyiden perusteella jokaisessa kahvipöydässä vain muutaman tunnin kuluttua siitä kun he ovat taloon astuneet. Kuten jokaisena vuonna niin varmana myös tällä kertaa tulen näkemään kilpailijoita jossain vaiheessa, ihan vaan jossain. Asukkaat kun on suurinpiirtein kaikki samasta pihapiiristä (helsingistä) ja jotenkin nää kutsuvierasbileet ym kattavat vuonna 2011 lähes poikkeuksetta ainakin sen tusinan verran BB-asukkaita edellisiltä kausilta. Joten ehkä mun mielipiteet muuttuu sitten aivan toiseen suuntaan, kuten on melkein aina käynyt. 

Ihan ensimmäinen huomioni on että Big Brother on tällä kaudella ollut täynnä jänniä uudistuksia ja tuotanto on mun mielestä ollut erittäin hyvin hereillä & niin pitääkin.. onhan menossa jo kuitenkin 7. kausi. Asukkaat on jokaisella kaudella vaan aina enemmän ja enemmän tietoisia tulevista käänteistä, asukasvaihdoista, lisähuoneista, äänestyksistä ym. Tällä kertaa pakkaa on sekoitettu todella hyvin ja peli onkin muuttunut ensimmäisten viikkojen aikana todella paljon rankemmaksi mitä se on koskaan ollut. Hienoa! Kuitenkin tuontanto on tällä kertaa ohjaillut ehkä jopa liikaa asukkaita. Esim. Annika vs. Janica on mun mielestä syntynyt aika hyvin tuotannon puolelta, mikä ehkä sitten taas johti siihen että Annikasta tuli ehkä mun BB-historian vastenmielisin asukas. Varmana oikeen hurmaava tyttö ulkomaailmassa, mutta liian flip-flop tuolla talossa. Ihan pohjamudassa käytiin kun Elina asteli taloon. Ei-kai-kukaan-oikeasti-voi-uskoa että Big Brotherin juontaja olisi valmis menemään talossa sänkyyn? saati luomaan romanssia siellä? Emt. Tuntui jotenkin niin järkyttävältä touhulta että ei mitään rajaa. Elinan visiitti talossa oli kuitenkin aivan hellyyttävä. Ihana huomata että myös ne asiat joille tuotanto / juontajat ym. tuntuvat toisinaan naureskelevan tapahtuivat myös Elinalle. Läheisyyden kaipuu, tunnetilat, itkut, inhotuksen kohteet.. ne vaan saavat aivan uuden termin talossa. Sitä ei voi kukaan selittää ennen kuin sen touhun kokee ja siihen riittää se päivä TAI kaksikin.

Viime vuonna vierailin talossa vain muutaman päivän ja vaikka olin jo kerran kokenut ulkomaailmaan paluun oli se silti jälleen kerran erittäin rakasta ja itsensä kasaan saaminen kesti vähintäänkin kauan, koska en kai koskaan edes ollut kunnolla toipunut vuoden 2008 takaisista tunteista. Nyt kolme vuotta jälkeen päin ensimmäisen visiitin voin sanoa että olen käynyt asiat läpi ja tämä kausi & sen seuraaminen on ollut jopa viihdyttävää pitkästä aikaa. 

-2007 kautta harmitti seurata, koska hain ohjelmaan mukaan silloin ja harmitti etten päässyt.
-2008 kaudella olin itse ja sen seuraaminen oli tuskaisaa, koska oli ikävä ja kiukku siitä että lähdin aivan liian aikaisin pois oman mokani seurauksena.
-2009 koin asian niin että kyseiset asukkaat "olivat minun talossa" ja olin vääjäämättä jäämässä "edellisen kauden Nikoksi" joka kai muuttui mustasukkaisuudeksi.
-2010 tiesin meneväni taloon ja seurasin ohjelmaa taas aivan erillä tavalla ja kun lähtö tuli (mikä oli ihan hyvä) niin en vaan voinut seurata kyseistä kautta, koska se muistutti taas kerran siitä paikasta missä minä olin juuri vieraillut ja missä mun olisi ehkä kuulunut vieläkin olla. 

...nyt vuonna 2011 mitään näistä tunteista ei ole enää ollut päässäni. Se on minun osaltani ohi. Ei kateutta, ei kaipuuta. Nyt seuraan ohjelmaa katsojana, en ihmisenä joka kuollakseen haluaisi olla niiden muiden tilalla siellä. En tiedä miksi, mutta menisin vieläkin taloon jos minua pyydettäisiin.. tällä kertaa kyllä miettisin minuutin kauemmin ja olisi minulla ehdot A. ei tavis asukkaita, koska en halua riistää heiltä sitä kokemusta, joka minun mielestäni viime vuoden porukalta meni, sillä he eivät olleet enää päivän 7 jälkeen missään nimessä tasavertaisia voittajasuosikkeja & B. en ikinä enää astuisi taloon seurustelevana ihmisenä, koska se ei sovi tuon formaatin ideaan. Se läheisyydenkaipuu ja kaikki on niin valtavaa että on suorastaan idioottimaista vaatia seurustelukumppaniaan katsomaan ulkomaailmasta käsin sitä miten sinä elät jokaisen minuutin livekameroiden edessä, paikassa jota ei voi järjin selittää & missä ihminen toimii aivan vastoin omia periaatteitaan ym.

MIKAEL -finaaliviikon voittaja (huoh)

Vastenmielinen & liian varma itsestään. Jotenkin tuntuu että on jo tuhlannut 50 000 euroa mielessään Korson kapakoihin kun kuuli olevansa suoraan finaalissa. Oli mun suosikki muutaman ensimmäisen päivän, mutta sen jälkeen tästä alkoi paistamaan läpi sellainen "liian selvä tapaus". Tälläinen on joka vuosi finaalissa, toisinaan ne voittaa.. toisinaan ei. Jännä huomata että alku viikkojen hypetyksen jälkeen myös keskustelupalstat ovat lynkanneet hepun ihan täysin. Siellähän ei tosiaan ole ehkä ne äänestäjät, mutta siellä on ne ihmiset jotka seuraavat tätä ohjelmaa 24/7. Sijoitus finaalissa 3. tai 2. Miten sitten suu pannaan?


SEBASTIAN 
Hienoa että vielä 7. kaudellekkin onnistumaan löytämään asukas jollaista ei oikeasti ole meidän BB:ssä koskaan nähty. Onnistunut valinta siis! Mä oon liputtanut tämän herran voittoa jo pidemmän aikaa, mutta nyt viimeisen muutaman viikon aikana oon kääntänyt takin aivan tyystin. Musta tuntuu että tää "uskovaisuus" -teema on lähtenyt hieman käsistä ja en voi oikeasti uskoa että tää herra ois luonnossa ihan yhtä innostunut aatteidensa kanssa. Se että menee BB-taloon ja ei voi katsoa edes dildoa? Ei kaikkien tarvitse olla seksihulluja ja puhua siitä taukoamatta, mutta pitäisi tässä kohtaan historiaa tietää että tämä talo, tämä formaatti myydään seksillä ( MYYDÄÄN SEKSILLÄ ). Alastonkuvilla mässäillään joka aamu 10.00 kun naiset peseentyy, pariskuntien seksileikit tai pienimmätkin pusut saavat ohjelma-aikaa eniten lähetyksistä. En jaksa uskoa että noin vahvasti jos Sebastian on mielipiteidensä takana ja sen käytöksen mukaan sehän on varmana joutumassa helvettiin kun on edes nähnyt tissit vilahdukselta ennen avioliittoa.. Mikä oli poika sun motiivi lähteä taloon? Meinasitko saada kaksitoista muuta asukasta, jotka todennäköisesti ei tässä formaatissa edes tiedä sanan "neitsyt" -merkitystä uskoon ? vaiko meinasitko ompelusarjallasi heittää heidät takaisin neitsyiksi? Ok heppu, mutta liika jeesustelu vaan sattuu korviin & pitää tulla myös vastaan muiden juttuja. He tulivat etsimään BB-romanssia, BB-kikkeliä, BB-pimppaa ..koska se on vaan coolimpaa kun hengaa jossain MTV3:n tekstitv:n chateissa.

TANJA 
LÄHIÖ. Se oli ensimmäinen sana joka mulle tule mieleen. Kiva lisä aina pintaliitoisen porukan joukossa, mutta onhan nää aika nähtyjä myös, mutta Tanjasta on kehittynyt ihan yksi mun lemppareista. En voi käsittää? Tästä tytöstä on tullut mun finaalinelikon yksi jäsen ja voisin jopa suoda hänelle voitonkin. On onnistunut taistelemaan itsensä aika pitkälle ja vähän puolittain vahingossakin kai toisinaan selvinnyt pudotuksista, mutta vielä se siellä jaksaa angstaa kuinka Big Brother ei sitä huomioi. Ihana. Jotenkin tää jossain muodossa muistuttaa muakin emt. Sunnuntaisissa suorissa Tanjan luomivärit on ihan omaa luokkaansa! Niistä mä tuun tämän neitokaisen muistamaan ikuisesti. Ihana nähdä miten mielipiteet muuttuu ja <3.. tulee ne "vaaleanpunaiset lasit" päähän milloinka ei näe mitään pahaa tietyistä asukkaista. 

SUVI
  Mun mielestä BB:n yksi parhaimmista klipeistä tältä kaudelta on se kuinka Suvi valitti jokaista helvetin ruumiinosaa mitä ihmiseltä löytyy tai mitä tiede on vielä löytämässä ihmisen kropasta. Haha! Mä näin tosi kauan Suvin kohdalla punaista, mutta on ihan oikeesti alkanut nousemaan kanssa suosikiksi. Ainoa miinus on ehdottomasti on tän naisen jutut! Mä en edes tiedä kuinka monta stara.fi:n uutista mä olen lukenut siitä miten päin "Mama" on nussinut ja ketä on nussinut ja milloin on käyny nyrkkikin ties missä.. ja APUUUA? Suuta pienemmälle nainen. Vaikka sä et nyt tajua, mutta nää jutut voi tulla sun perässä monta vuotta ja sitten nolottaa.. Nostan hattua suuresti sen suhteen että koti-ikävä ei oo vienyt pois talosta, syynä voi olla myös se että talossa on niin paljon ollut tällä kaudella yh-äitejä että ei koskaan ennen BB:n historiassa.. ehkä niistä on tukea ja turvaa muille? Toivottavasti finaalissa ja uskon että kolmen lapsen äidillä olisi myös käyttöä tuolle rahasummalle ja ihan varmana on sen verran paljon meitä viihdyttänyt syksyn aikana että voisi saadakkin tuon rahasumman, eikö?

BEN
Jos joku sanoi mua joskus noloksi niin mikä helvetti tämä on? Hauskinta on kun Ben kerran mainitsi talossa että " Se BB-Niko oli hieman nolo kun itki synttäreiden vuoksi!". No seuraavassa klipissä hän itse itki hampurilaisen perään, sitten vuorostaan synttäreiden perään.. ja kyllähän niistä melkein yhtä näyttävät sitten lopulta saatiin kuin minunkin muutaman vuoden takaisista syntymäpäivistä. Tämän miehen letkautukset ym.. tällä ei ihan oikeesti voi olla kaikki intiaanit kanootissa? EI oikeasti voi olla. Tälläistä KEN/BARBI-nukkea kaikkine ruotsalaisuus, solarium, petrin kanssa dokaamiset ym jutuilla ei vaan voi olla? Eihän? Tää mies on yksi niistä mikä oli ja meni tuonne semmoisella itsevarmuudella sen oman voittonsa suhteen että siltä pallilta ei tulla kuin rymisten alas..
Mutta tämän asukkaan kohdalla ollaan nyt sitten siinä pisteessä että mä en halua tämän voittavan, en missään nimessä.. mutta mä niin odotan tän näkemistä! Ihan aikuisten oikeesti, tässä ihmisessä on jotain todella kieroa, koska tää on sellainen asukas josta mä haluisin heti saada varmuuden että voisiko sen kansa tulla toimeen ulkomaailmassa tuntia kauempaa. Uskon että mä pinnallisena ihmisenä (hyvänä kakkosena kuitenkin) tulisin tämän kanssa hyvin toimeen ja siis jos Ben kehuis yhtään niin paljon mua kun sitä pitää talossa kehua niin me oltais ihan loistava parivaljakko! 

JANICA


Mä sanon teille yhden jutun. Tää nainen voittaa! Tää on mun kaikkien aikojen lemppari. Oikeasti. Mulla on BB-historiassa muutama lemppari ( 07 kadi , 07 niko ja 08 cheryll ) & tää on nyt sitä kastia. Mä en yleensä haluisi että ulkomaille lähtenyt asukas voittaisi, koska se on saanut jo niin paljon.. mutta tää nainen on sitä mitä BB tarvitsee. Ja ihana huomata että tästä sai ensikatsomalta hieman "bimbon" kuvan ja sitten kun kuuli mikä on ammatiltaan niin koko Suomi oli varma että tää tippuu heti talosta.. mutta toisin kävi! Haha! Kesken kauden jos olisi taloon mennyt ei varmana ois selvinnyt äänestyksistä, mutta tässä on jotain semmosta niin ihanaa että haluisin vaan hypätä tän syliin ja tulla halattavaksi! Lisäksi esitykset joita hän on talossa pitänyt ovat sellaisia pr-tempauksia neitokaisen uraa ajatellen että tämä tulee ehkä olemaan asukas joka saa tästä formaatista eniten kiskottua rahaa ulkomaailmassa eli silleesti jos rahallisesti ajatellaan niin ei välttämättä tarvis voittoa.. koska työllisyys on jo taattu.. Mutta ei, JANICA VOITTAA <3 
(ja koska mä kehotin mun tuhansia blogilukijoita äänestämään häntä voittoon se vois ehkä tulla stirppaamaan mun tuleville synttäreille, jotka vois muuten olla BB-Benin kanssa samaan aikaan.. koska meillä on vain päivän erotuksella synttärit HAHA)

NETTA
Mun on pakko sanoa että en haaremiviikolla oikeen katsonut BB:tä, mutta mitä mä nyt muistelisin niin on hirveesti petrannut siitä viime visiitistään! Hurmaava tyttö ja varmana ois paljon annettavaa talolle, jos vaan olisi aikaisemmin päässyt asukkaaksi taloon :/ Ihan näin loppumetreillä tulevat asukkaat tuskin saavat ihan niin valtaisaa fanijoukkoa taakseen joka jaksaisi kannatella kovinkaan pitkälle kärkikahinoissa, mutta.. Ja en mä usko että Netta kovin tosissaan edes uskoo voittavansa, onhan hän hyvin tietoinen näiden muiden asukkaiden suosioista / vahvuuksista / näkyvyyksistä ym :) Ehkä saa sen mitä talolta tuli hakemaan ja on monia, monia kokemuksia rikkaampi jatkossa. 

RAMI
Oikeesti vaikuttaa kiltiltä ihmiseltä, joka ei halua tuoda ihan liikaa itseään esiin.. varmana ihan mieletön tyyppi livenä, mutta mä en jaksa tälläisten ihmisten puolesta liputtaa koskaan bb:ssä! On selvää että kaikki 20-25 asukasta ei voi olla dramaattisia, huutavia, kiukuttelevia, rasittavia.. koska muuten se menisi aikamoiseksi huudoksi ja siinä ei välttämättä enää katsoja pysyisi perässä jos olisi liian monta näkyvää hahmoa. Mutta siis ehdottomasti kuuluu finaaliin vaikka tuli niin myöhään taloon ja jos olisi ollut alkuperäinen asukas, uskon että olisi voinut jopa kamppailla voitosta ihan tosissaan (ja ok, mä ehkä vieläkin uskon että tää vois olla semmonen yllättäjä miekkonen).. Emt. Komea? Ei tämmösiä taas vähään aikaan oo talossa näkynyt ja tällä kaudellakaan ei turhan montaa (tää vaan). Haha!


[tiedättekö kello on 08:29 ja mun työvuoro alkaa ihan just ja en ole nukkunut sekunttiakaan, että mä kiroon aamun milloin aloin kirjoittamaan BB-blogia, haha.. ja tää tekstinmäärä olisi ollut vieläkin valtaisampi, mutta mä en usko että mun lukijat osaa ehkä ees lukea, niin siks mä ajattelin et onhan tossa teille nyt ainakin ne kahdeksan kuvaa ellei muuta? ei-vaan-läppä-oli, te ootte parhaita ja niin on tää Big Brohter - kausikin ollut, mutta aina se vaan loppua kohden alkaa hiljeneen ja paukut alkaa loppumaan ,toivottavasti tuotannolla on vielä monen monta kivaa herkkua takataskussa, sillä Suomalaiset BB-katsojat alkavat olemaan jo aika vaativia ja jos tämä monta kautta vielä jatkuu.. niin RAKENTAKAA TALO JOKA VASTAA ULKOMAALAISIA VERSIOITA!! tai miten olisi jos meidänkin talo olisi vuonna 2012 rakkaassa naapurimaassamme?]


JA nyt kommentteja - kiitos - koska mä en kirjoittanut tätä avautumista ihan tyhjille seinille. Love ya.


13 kommenttia:

 1. tanja on paras. janicaki menettelee (-:

  VastaaPoista
 2. Sebastian on paras! :) Muuten oon sun kans samoilla linjoilla :)

  VastaaPoista
 3. mä oon sitä mieltä että finaalis on;
  Miksu, Sebastian, Ben ja Suvi.. ja niistä voittaa sebastian.

  seuraavas häädöstä talosta vois poistuu Janica joka oli alkukaudella ihan siedettävä, mut nyt jo hiukan yliampuva/huomionhakuinen ja miks se meni värjäämään ihanat blondit hiuksensa?
  tai tanja, josta en oo alusta asti pitänyt sitten yhtään, valittamas joka asiasta, ja ilmaisee itseään ihan liian suoraan.

  mut siinä oon Nikosein kanssasi aivan samaa mieltä et tää kaus on ollu ihan huippu, enemmän salaisuuksia kuin koskaan ennen. ;)

  VastaaPoista
 4. http://www.stara.fi/2011/11/15/bb-niko-haukkuu-benin-ei-ole-kaikki-intiaanit-kanootissa/

  VastaaPoista
 5. sulla on kyllä hyvät mielipiteet noista ja voin olla aika monesta samaa mieltä :) sebastian on ehdottomasti mun suosikki, mut kyllä muakin välillä ärsyttää se miten se ei kestä yhtä dildoa nähdä? tai vaikka niitä tissejä. semmosta se elämä siellä bb-talossa on? :D

  janica on mun mielestä myös ihan jees, mut joku siinä välillä ärsyttää ja on vaikuttanu monesti itsekkäältä ja tyhmältäki. ja kännissä se on ihan järkyttävä pelle ja laskee 15-vuotiaan tasolle. mut selvinpäin osaa kyllä olla ihastuttava ja osaa puhua järkevistäki aiheista :---D mut ehottomasti sais vähä rajottaa niitä kännisekoiluja..

  VastaaPoista
 6. Ihan sika hyvät kommentit näistä bb-asukkaista!!! Ei voi lukee nauramatta. Ja minunkin mielestä ne osuvat aika pitkälti oikeeseen... Go Niko, Go!

  VastaaPoista
 7. Nauroin ihan kunnol noille sun kommenteille Benistä :DDD Niin totta!

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtava kirjoitus. Oli kyllä vähän samanlaisia mielipiteitä kuin mullakin, varsinkin tosta sebastianista, oon ihan samaa mieltä.

  Mikael oli alkuaikoina mun suosikki, mutta jotenkin ei enään. Enää en oikein itse osaa edes nimetä suosikkia. Tanjasta on toisaalta tullut todella mukava, vaikken siitä aluksi oikein tykännytkään.

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtavaa tekstiä taas Niko !! :) Oon kyl sun kans aikalailla samaa mieltä kaikista asukkaista.
  Mikael oli alkukaudesta mun lemppari,mutta se on muuttunu nyt jotenkin niiin ärsyttäväks + se,että sinne tulee Elina ja tää jätkä rupee vaikuttaa iha 13-vuotiaalta jätkältä,joka tekee kaikkensa että pääsee huomioon.
  Eikä Annikakaan kiinnostanut silloin,mutta mitäs sitten tapahtui kun Elina lähti?
  Kappas kyllä sitten Annikan seura kiinnosti.
  Elikkäs mielestäni Mikael voisi häipyä jo tän viikon sunnuntaina.
  Benistäkin tykkäsin,mutta muuttui NIIN ylimieliseksi että ei toista -.-
  Joten Benkkukin voisi häipyä äkkiä.
  Suvin valitusklippi oli kyllä aivan paras !
  Sille nauroin aivan maha kippurassa! :')
  Tuli pitkä vuodatus nyt kyllä,mutta itteppäs pyysit kommenttia ;)

  VastaaPoista
 10. tee tällänen postaus vanhemmistakin asukkaista :)

  VastaaPoista
 11. Hauska lukee jälkeenpäin miten oikeeseen oot osunu :)
  -Hippo

  VastaaPoista
 12. Nauroin ihan kunnol noille sun kommenteille Benistä :DDD Niin totta!

  Komps! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com