torstai 17. marraskuuta 2011

7 kuvaa 7 tarinaa 7 päivää


Muut bloggaajat kulkee kamera aina kaulassa. Mä en kuitenkaan suostu vielä moiseen, mutta puhelin mulla on aina mukana & ihana sellainen onkin [ SAMSUNG GALAXY 2 ] ja sillä tulee toisinaan napsittua hieman outojakin kuvia. Ja koska mä en oikeasti kamalasti nyt kerkeä töiltäni bloggaamaan ja kirjoittelemaan niin piristän teitä muutamalla kuvalla! 


Muut karppaa niin mä oon siirtynyt astetta kovempiin aineisiin.. ja tilaan pizzatkin nykyään kokoa : XXL ja söin muuten ihan ite! Me tilattiin näitä kaksi, molemmille omat. Nimimerkillä: "Kolmas päivä pizzaa jääkaapista"


Chat-Tommin ensikosketus Nokian uutuuspuhelin Lumiaan! tätä se nyt sitten himoitsee, koska sillä on niin kiva ja nopee päivittää verkkoon missä liikkuu?! Haha, ei vaan näytti ihan keskivertoa fiksummalta puhelimelta. Olisiko tästä kenties uudeksi hittipuhelimeksi?


TOMMI sanoi: " Ei kiitos TUBORG " tilattiin sit lounasaikaan siiderit, paljon fiksumpi veto. Pystyy juomaan nopeammin, nousee paremmin päähän ja melkein saman hintaista.


Chat-Riikka haluaisi olla luukussa 22. Meille maksetaan tästä siis palkkaa ja siksi tää onkin astetta kivempaa, kuin se että tätä tekisi ilmaiseksi. Riikka uskoo yksisarvisiin, pelkää siepatuksi tulemista, on yks hulluimmista kenen kanssa olen koskaan bilettänyt & niin ihan loisto_tyyppi. Love.


Toi orkidea olisi tullut ostettua, jos..
a. Se ei olisi maksanut 49 euroa 
b. Jos saisin sen pidettyä hengissä edes viikon
..mutta oli se veikkonen yks hienoimmista mitä olen aikoihin nähnyt.


My name is Bond, James Bond. 
myös maikkarin palavereissa on toisinaan aikaa muuhunkin kuin lukujen tuijotteluun.


Katsokaa millaisten ihmisten kanssa me Tommin kanssa jutellaan facebookissa öisin? 
pelottavaa tai siis ei, MINNIE <3

2 kommenttia:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com