lauantai 19. marraskuuta 2011

Antti Tuiskun uutuusvideo näyttää & kuulostaa hyvältä!


Mä kehtaan myöntää kuuntelevani Antti Tuiskua, miten on sinun laitasi?


Antti Tuisku - Rukous

Ihan loistava biisi ja vielä loistavampi uutuusvideo. Ihanaa että kotimaiset tekee vielä musiikkivideoita vaikka en mä oikein tiedä missä niitä enää näytetään? Ok, voicella.. Mutta lisää kaivattaisiin alan ohjelmia. Mun mielestä musiikkivideot tekee biisin tai jotenkin ne on niin kiva jatkossa aina yhdistää siihen. Mä en kovin usein hommaile cd-levyjä enää, mutta Antti Tuiskun uutukainen voisi jopa olla sellainen joka löytäisi tiensä mun kokoelmiin. 
Valkoviini, kynttilöitä, tämä kappale = Voisin veikata että kyyneleitä! 

Oon oikeasti tosi herkkä ja rakastan heittäytyä musiikin mukana sellaiseen maailmaan missä ei ole ketään muita kuin vain sinä itse. Kutsun sitä " mikä-mikä-maaksi ", siellä voi olla kuka tahansa ja tehdä ihan mitä tahansa. Kannattaa toisinaan pysähtyä hetkeksi kaiken tämän kiireisen ja hektisen maailman keskellä & antaa aikaa itselleen ja omille ajatuksilleen, vaikka ne olisivat maailman hassuimpia ajatuksia.. mutta ne on sinun ajatuksia ja ne on sinun mielikuvituksen tuottamia & silloin ne eivät voi olla tyhmiä lainkaan, eihän?

Mikä biisi teillä tulee mieleen jos ajatellaan yhtälöä " Viini + Kynttilät = ? ". Heittäkää mulle biisien nimiä, oon aina avoin uusille biisille jotka lisään sitten tuonne spotifyyn.

Tämän kruunaisi se ensilumi, mutta nyt näyttäisi siltä että sade tulee veden muodossa ainakin täällä etelässä. No ehkä mä maltan odotella.. Marraskuun viimeiset päivät tulee olemaan kyllä niin hektisiä ja täynnä töitä, että mun on varmana turha edes haaveilla lumienkeleiden tekemisestä vaikka se ensilumi maahan sataisikin. 

PS. KLO. 04.11 jatkan töitäni täällä studioilla & kuittaan. 

Mitä mieltä te olitte Antin uudesta videosta / biisistä ? Mä ainakin liputan täällä ihan kybällä:)


4 kommenttia:

 1. Voin myöntää kuuntelemani joitain Antti Tuiskun biisejä satunnaisesti aina joskus. Kaikki sen biisit ei iske, mutta osa.
  Ja kyllä, tuo uusi biisi sekä video oli mahtava! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo on ihana biisi, niinkun aika monet muutkin Antin biisit ja ohan se Anttiki hurjan söpö! ;D

  VastaaPoista
 3. oon piilo antti fani, mut antti on ihana<3 niko on kans ihana<3

  VastaaPoista
 4. Mie kuuntelen Antti Tuiskua :) Mutt ihan sairaan kiva, ku siekin kuuntelet Anttia! Oot ihana ja tää sun blogi on ihana, Niko!! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com