lauantai 19. marraskuuta 2011

Saan jälleen sairaita viestejä.. sairaalta ihmiseltä - miten näihin tulisi reagoida?

kun klikkaat kuvaa tulee se isommaksi! 

kun klikkaat tätäkin kuvaa tulee siitä isompi..

Yksittäisiä kommentteja tilapäivityksien alta:

Joni Lahtinen no en tykkää huora!

Joni Lahtinen saaiko tuo pienihora munaa tänäää?

Joni Lahtinen Huora koska kuollet britney?

Joni Lahtinen Onneks sull o pieni perse pikkuhora nainen

Joni Lahtinen tommi haistakaa jonyn muna.

Joni Lahtinen OLKÄ HYVÄÄ! JÄLLEEN HUORA!..ja näitä viestejä on kymmeniä lisää. Ihanaa että oon saanut taas stalkkerin, joka käyttää aikaansa muhun. Mä en oo viitsinyt toistaiseksi reakoida näihin viesteihin mitenkään.. Annan pojan kirjoitella mitä kirjoittelee & kun mun mitta tulee täyteen teen rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Tää henkilö on luonut profiilin ihan vaan kiusatakseen minua, mutta voi kun nämä rääpäleet ei tajuu että saahan sen ip-osoitteen selville yllättävänkin helposti:)

Näihin tapauksiin pitäisi reakoida nopeasti, koska nämä on niitä ihmisiä mitkä siellä kotona suunnittelevat niitä pommeja, runkkaavat animehahmoille ja kaikkea sairasta.. Toivottavasti voin jatkossa tehdä vaikka hyväntekeväisyyttä mielenterveyden eteen tai jtn? Se on ihan selvää että rahaa tarvitaan ja apua kiireellisestä! 

Vilpittömästi ihanaa viikonloppua kaikille ! 

XOXO9 kommenttia:

 1. eikä, lapsellista porukkaa =D=D==DD

  VastaaPoista
 2. ... mä ottaisin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. ton tyylisiä juttuja tuli mullekin kerran, kunnes sit sainkin selville että se oli joku idiootti huomionhakuinen tyyppi joka oli tehny erilaisia facebook tunnuksia vaan tollasen takia. toi on vaan halunnu kohdistaa haukkumisen tällä kertaa suhun, ei oo välttämättä mitään henkilökohtasta. kommentoit seuraavan kerran vaan että "selvä." ja oot ku et välittäis ollenkaan, ehkä sekin loppujen lopuks kyllästyy. :)

  VastaaPoista
 3. Kopioi wikipediasta sille määritelmä sanasta huora? :DD

  VastaaPoista
 4. Joo päästä vaa toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos. Tää on vaan joku huomionhakunen perussuomalainen joka ei uskalla tulla kaapista. tietysti myös facebookissa on ilmianna nappula, nii seki tietty hidastaa tätä häirikköä.

  VastaaPoista
 5. Jos ei ilmiantamalla ja poistamalla lähtisi kavereista niin ilmoittaisin itse nettipoliisille, vaikuttaa sen verran aktiivisesti häiriintyneeltä.

  Random. :)

  VastaaPoista
 6. Ei vittu mikä arjen sankari toi idiootti on.. Sillee toi suomenkieli hallussa. Säälittävää :D

  VastaaPoista
 7. Älä välitä, oot best <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com