maanantai 28. marraskuuta 2011

Chat juontajan yö kuvina -osa 2!


Tämä postaus on jatkoa edelliselle, joten jos et sitä vielä nähnyt löytyy se täältä! 

..ja yömme studioilla jatkui hyvinkin mielenkiintoisena.

Vielä viimeiset muirutukset kameralle ja lähetys voi alkaa! 

Riikka hieman ennen H-hetkeä eli ennen lähetyksen alkua. 
Huomatkaa että vielä tässä vaiheessa meitä yleensä hymyilyttää.. 

Jossain vaiheessa yötä yleensä saamme "neronleimahduksen" ja tällä kertaa se oli se että jos katsojat haluaa tulen ruutuun sukkahousuissa. Wtf? 

Meidän katsojat tykkää puhua sukkahousuista ( ? ) yleensä ne on totuttu näkemään naisten yllä, mutta päätin yllättää ja lähteä hieman hulluttelemaan. Ihmisten reaktiot olivat kyllä.. (SENSUURI).

Meidän lähetys päättyi ja se huipentuma varmana oli tällä kertaa nämä mun sukkahousut. Jotku voi ihmetellä että miten tätä jaksaa näinkin kauan mitä minä olen jaksanut, mutta kyllä sitä jaksaa. Ja voin sanoa että 06:30  olin ehkä pirteempi kuin töihin tullessani. 

..Aamuvuoro saapui studioille väsyneenä, mutta..

..heräsivät hyvinkin pian kun Riikka kaivoi nokkahuilun esiin ja päätti rimpauttaa soinnut ilmoille:)

(tälläistä voi tapahtua vaan meillä, tämä sessio olisi pitänyt nähdä omilla silmillä)

PS. on ihana tunne astua tuonne hissiin kun tietää aivan pian pääsevänsä nukkumaan! 


hieman fiilistelyä unisesta pasilasta
ps. ei näkynyt reposta 


bussin vaihto (tää on viikonlopuissa ihan perseestä) ja oon välillä niin hukassa noiden linjojen kanssa..

yö töissä meni erittäin nopeasti, kiitoksia kameralle joka ikuisti yöstämme 113 kuvaa taidan jatkossakin alkaa piristämään itseäni näinkin yksinkertaisella asialla kuin asioiden ikuistamisella filmille :)

KUVIA joita jostain syystä ei koskaan julkaistu tai siis julkaistiin (tässä ja nyt) ,mutta ei sarjakuvan muodossa eli mennään ihan ilman selitteitä. Palautteen mukaan te olette hyvinkin iloisia näistä postauksista joissa on kuvia, kuvia ja vielä kerran kuvia ,joten saamanne pitää:


...se oli sitten 44 kuvaa meidän yöstä JA tähän on hyvä päättää.

Jatketaanko vielä 3. postauksen merkeissä vai oliko se tässä? 

Ootte aika hyvin löytäneet minun blogini, kiitos siitä ja tästä syystä olenkin saanut erään kivan yllätyksen teille eli käynnistetään tässä nyt muutaman päivän sisällä ensimmäinen kilpailu teille, jossa ainakin minun mielestä on ihan kiva palkinto luvassa. Love ya! 

Seuraavaksi on kuitenkin luvassa kalsarikännit yhdessä bb-asukkaiden kanssa.

7 kommenttia:

 1. Kiitos Niko sun huippuihanasta blogista. :) <3
  Kuin myös siitä Tikka Masala-kanaa ja viiniä-ohjeesta. Tein ko.aterian vuosipäivälle ja mieheni kanssa tykättiin valtavasti. :P Lisää mukavia blogikirjoituksia ja myös näitä hauskoja valokuvia niihin paaaaaaljon. :D
  Mukavaa joulunodotusta Sinulle sekä Londonille ja Milanolle rapsutuksia. <3 Ja meidän Pimulta teille kaikille "wuff". :D <3

  VastaaPoista
 2. 3. postaus!! :) Ja huippumukavaa joulun odotusta teille! :)

  ps. Kirjoitteleppa sit myös teiän kalsarikänneistä!

  pps. LISÄÄ ruokaohjeita! Edelliset oli niiin hyviä... :P

  VastaaPoista
 3. kyllä sulla on kivoja nää kuvaisat postaukset että jatka vaan samaan malliin :)) ja oon kyllä niin ilonen että löysin sun blogin ! pitääpä alkaa tollaamaan chatteja :D aina ku sattuu tulemaan ja sinä oot siellä niin se on heti se "jeee niksu!" ja sitte pitää ruveta kahtomaan ja äiti ei oikeen tykkää. mutta ootte te chattijuontajat loistavia :D:D

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti 3. postaus tulemaan :D Kerrankin oli mulla hötyä siitä että tallensin ton teidän lähetyksen, yleensä en jaksa tallennella jos en näe, mutta ihan mahtava lähetys ja sain nauraa hahaha :D

  Mahtavia kuvia, kyllä huomaa että teillä on ollut hauskaa.

  VastaaPoista
 5. Itsekin sukkahousuja käyttävänä miehenä harmittaa, ettei tullut katsottua tuota lähetystä. Tuo ei vissiin ole katsottavissa jälkikäteen mistää. Mitä mieltä olet noista sukkahousuista, omasta mielestäni ne on paljon mukavampi vaihtoehto kuin miesten pitkät kalsarit. Toivottavasti jätit nuo sukkahousut jalkaasi kotimatkan ajaksi, aamuyöstä on usein kylmä. Sukkahousuja ei kuulu pukea sukkien päälle. Itse käytän usein sukkia sukkahousujen päällä, kun ei niitä kehtaa oikei yleisesti esitellä, onneksi toiset miehet kehtaa.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com