tiistai 29. marraskuuta 2011

Hauskimmat youtube-videot aikoihin!


Jos sulla on ärrimurripäivä kuten mulla oli tänään niin näitä videoita katsellessa ei voi kun nauraa.


..Kaikki alkoi tästä. Pian Nicki Minaj tweettasi näistä twitteriin ja se oli menoa. Video on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa ja siitä on tehty satoja ja taas satoja remix-versioita (kokonaislukumäärä siis on varmana jo tuplat tuohon verrattuna).

Pian neitokaiset saivat kutsun Ellen Show:hun ja sen jälkeen heistä onkin tullut varsinainen ilmiö netissä. Kokosin tähän alle muutaman videon joita oon tässä illan aikana nauranut vedet silmissä ja voin sanoa että on ärrimörrit lähteneet takaisin kyöpelivuorille tai missä ikinä majailevatkaan tuona aikana kun eivät ole päässäni piruamassa. 


Äänenvoimakkuus voi paikoitellen hipoa aika korkealla, joten suosittelen hiljentämään ääniä koneesta tai kattomaan kyseisen videon kuulokkeet päässä ellei halua herättää nukkuvaa vierustoveria.


Sophia Grace, 5 minuutin youtubesta katselu voi olla ihanaa.. mutta miettikää kun nämä olisivat sinun lapsiasi ja sinun pitäisi oikeasti pysyä niiden perässä 24/7 ? Voi elämä.


Ja sokerina pohjalla: Tytöt lähtevät shoppailemaan! 
Tää vaan on niin super-jätte-hauska että ei vaan voi olla nauramatta :) 

Nyt on vatsalihakset treenattu näillä videoilla ja voin nukahtaa kaikessa rauhassa & toivoa että nämä eivät jää tähdenlennoiksi sillä näitä videoita katsoisi vaikka loputtomasti.

I love Sophia Grace <3 

2 kommenttia:

 1. Noita tyttöjä ku kuuntelee nii pakosti tulee kylmät väreet! <3

  VastaaPoista
 2. NIKO NIKO!
  MIKSI IHMEESS SÄ NYHERRÄT TUOMOIA BLOGEJA MUITA IHMISIÄ VARTEN, KUN VOISIT KÄYTTÄÄ TUON AJAN NINPALJONPAREMIN...HANKI ELÄMÄ NIKO!

  JA NYT KERTA KAIKIAAN,LOPETA SE MÖLYÄMINEN, JOTALAULUKSI SANOT SÄTISSÄ, SILÄ KUNDEILTA LERPAHTAA STOBDIKSET JA TYTÖILTÄ MENEE KIELI POSKEENJA PUREVAST VAHINGOSA KIELTÄÄN..LOPUTROMASTI VAHINKOAVAAN SUN MÖLYÄMISESTÄSI

  JA LAKKAA VALEHTELEMASTA KOKO AJAN. SANOT MITÄ HÖLMÖMPIÄ JUTTUJA JA SITEN SANOT KIRKAIN SILMIN, RETTÄ ET OO KOSKAAN SEMOISTA VÄITTÄNYTKÄÄM. OOT SANONUT SÄTISÄ OSAAVASI LAULAA JA NYT VALEHTELIT OLLESI JOSAINTEATERISSA JA OLLESI LUPAAVA NÄTELIJÄLAJAKUUS.VARMAANKIN JOO-O!

  MUTA OLKON MUNMIELESTÄ, NMÄ E ENÄÄ SANO SULE MITÄN, OLE RAUHASA, KOSKA SE EI HYÖDYTÄ MITÄÄN. OLET ONISTUNUT KARKOITAMAAN YHDEN KATSELIJAN SÄTIDTÄELI MINUT. LAITAN TELKAN KIINI AINA KUN SÄ JUONNAT. TEEN SAMAN JO TOMINKOHDALA, KOSKASILÄ EI OLE MITÄÄN SANOTTAVAA KOSKAAN. OLRETE TOISTENEVPEILEJÄ

  MUYA YHESÄ ASIASA KUNIOITAN KYLÄSUA. SE ON SUN ASENE TYÖHÖN.SE ON KIITETTÄVÄÄ. HOIDAT TYÖSIKUNOLLA JA TAITEN. OSAAT HOMASSI JA JUNTOASI OLISI KIVAAKUUNELLA, MUTAKUALAT HETISEN MÖLYÄMISEN...JOTEN EI KIITOS, KIITOS.

  MUTA KAIKEA HYVÄÄ JA KIVAA KEVÄTTÄ, MENE NYT IHMEESSÄ OPISKELEMAAN ENSISYKSYN, NINSAT PÄTEVYYDENKIN...HASTA LA VISTA!
  TERKUIN TV. RINKAMARIA

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com