tiistai 29. marraskuuta 2011

Kalsarinkännit BB-tyyppien kanssa - katso kaverikuvat!


Lauantaina oli jotenkin extra vaikeaa saada seuraa baariin ja mä meinasin jo luovuttaa, heittää viltin niskaan & katsoa jonku elokuvan. Onneksi Tommi antoi viinanhimojensa voittaa ja eikä viettänyt alkoholitonta iltaa. Päätettiin suunnata kolmekirjaimiseen heti illan BB:n jälkeen, koska molemmilla hieman kesti laittautuminen ja.. ja.. kukaan ei lähde baariin ennen puoltayötä. 

Suihkun jälkeen hiukset. Oon jotenkin nyt seonnut harmaan-hopean-vaalean yhdistelmällä ja tuolla tuotteella se aina hetkellisesti sitten onnistuu. Kuivaat hiukset, suihkutat ja hetken päästä heität kampauksen. A VOLA! 

Alottelut x 3 + Kahvi, jotta pysyin hereillä. Eihän noilla määrillä kuitenkaan itseään kauniiksi vielä juoda, joten tein vielä ennen lähtöä x 2 tuoremehuviinat. Aloin kuitenkin olemaan jo sen verran humalassa että en enää uskaltanut kuvata drinkkejäni ja toisaltaan on jo tarpeeksi noloa juoda yksin himassa ja vielä sitten kuvata se.. Että tässä kohtaan iltaa se kamera sitten jo oli telakassa :)

Milano & London ihan vaan chillas - niillä ei ollu rahaa lähteä minnekkään ja toisaltaan kellokin oli jo yli 21 eli alkoholia ei saanut enää mistään..

Mä näytän ehkä ihan hieman vajaalta kun koitan ottaa peilin kautta itsestäni kuvia. Tässä mulla on vielä paljon opittavaa.. Löysin uuden paidan kaapista, jota en hintalapusta päätellen ollut vielä päälläni pitänyt. 

..ja muutaman tunnin hengailun jälkeen tulin siihen tulokseen että sen aika ei ole vieläkään..

Kravaatti vaihtui ruosteen hajuiseen ristikoruun ja pitkästä aikaa ajattelin että voisin jopa pitää kelloa. Joskus olin ihan kello-homo, mutta BB 2008 jälkeen sekin jäi & aloin viihtymään ajatuksessa että "miksi ihmisen pitää tietää mitä kello on?". Ja tää ei siis ollut läppä :) 

Toi koru aiheutti jo toistamiseen mulle niin valtavia ongelmia että olisi ehkä parempi heivata se kokonaan. Jouduin kesken illan viemään sen narikkaan, koska se HAISI MUN NOKASSA IHAN RUOSTEISELTA. Haha, tätä mä sitten jankkasin koko illan humalassa mm. tom-tomilta että haisenko ruosteelta. No toisaltaan se oli ehkä vaihtelua kysymykselle: " Onko mun nenässä jotain? ". 

Mun nenä on jotenkin pakkomielle mulle ja jos saisin valita niin musta tulisi maailman toinen ihminen joka eläisi ilman nenää mielummin kuin nenän kanssa. Ja siis se ensimmäinen ihminen joka eli ilman nenää oli tietenkin Michael Jackson. 

En mä sit ihan yksin ollutkaan kotona dokaamassa. Mm. BB-Tanja tuli meille dokaan. Se olisi halunnut lähtee mun kanssa baariin, mutta mä sanoin että toi Ed Hardy on jotenkin niin last season että mä en kehtaa sitä ottaa mukaan baariin. Se ymmärsi ja veti kilarit, kuten aina. Mutta ei se haittaa, koska mä olen tottunut kanssa saamaan kilarit jos esim. joku kattoo mua "väärällä tavalla". Joten me haistatettiin vitut toisillemme ja nähdään sitten taas joku toinen kerta kun molemmat on paremmalla päällä :) 

BB-Ben tuli sit kanssa meille, koska Petri Nygård ei lähtenyt sen kanssa tampereen yöhön & Elina Viitanen ei vastannut puhelimeen (oli vaihtanut numeronsa,ihan ymmärrettävää). Ben kuitenkin hyyty jossain kohtaan iltaa ja laittoi yökkärin päällensä. Mä sit nukutin sen kehumalla kuinka se muistuttaa kultaistanoutajaa, koska Ben vaan on semmonen tsemppari. Mun on pakko varmaan soittaa BB-Amandalle ja kysyy että jos se ottais meidän kaksi chihuahua neitiä itselleen ja me saatais Ben?

BB-Suvi taas näytti hieman pitkää naamaa mulle koko illan.. en mä sit ees viittinyt pyytää sitä baariin meidän kanssa. Lisäksi sillä sattu nilkka, lantio, pää, polvet, reidet, vatsa, sormenpäät, hiusraja.. ja mitä kaikkea se tossa sohvalla valittikaan. Ettei vaan nukkuisi liian nuorena pois? Toivottavasti ei, koska mä tykkään tanssia niin kovasti Suvin kanssa. Kuten se itsekkin sanoi: "Se ei voi sille mitään että sen lantio lähtee liikkeelle kun se kuulee musiikkia". 

BB-Sebastian koitti saada mut lopettamaan juomisen, koitti käännyttää mua uskoon, kertoi mulle miten karpalolonkero on saatanan keittämää pontikkaa ja kaikkee tämmöstä perussettiä kuten sillä on tapana. Mä kuitenkin dikkaan siitä ihan hulluna ja toivon että jonain päivänä kun se antautuu seksin pauloihin niin mä oisin se joka saa kunnian korkkaa sen , lol. Tai sitten en. Mä kuitenkin kerran jo oon poseerannut hymyn kannessa hääpuvussa ja musta tuntuu että avioliitto ei ehkä ois mun juttu ja Sebahan ei anna ennen avioliittoa.. Joten me jatketaan edelleen ihan vaan kevereina :) 

Ja sit tapaus nimeltään BB-Janica.. Se ois ihan sikana halunnut lähtee baariin mun kanssa, mutta mä en vaan voinut ottaa sitä mukaan. Kattokaas kun mä tiesin että mä oon menossa homoravintolaan (joka on siis täynnä homoja), niin siellä ei välttämättä nää ihan hinteimmät ois kestänyt Janican helmishowta. Osalla kun saattaa olla pilluallergia ja kaikkee. 

Mä siis lähdin keskustaan ilman mun uusia kavereita ja näin siellä Tommin. Dokattiin ratikassa noin 30 minuuttia, koska joku meni kuolemaan ratikkakiskoille tjn ja se ei päässyt liikkumaan. Kamalaa. Mut oli ihan hauska ilta ja me nähtiin Espanjan ( italian? puolan? saksan?) jonku maan euroviisuedustaja ilmeisesti. Oli ihan hyvä setti. Jee-Jee. Kyllä se viina vaan nousee päähän ja humalassa oltiin. Meidän piti lähteä myös seuraavana päivänä liikkelle, mutta se oli niin pakko skippaa että moro! 

3 kommenttia:

  1. Taisi kyllä olla Jose Galisteo, joka ei ainakaan vielä ole viisuedustajaksi asti päässyt mutta on ollut karsinnoissa Espanjassa. Kannattaa tsekata Beautiful Life-niminen kappale, todella hyvä!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com