torstai 3. marraskuuta 2011

Draq Queen 2011 on ..... (?!) mutta Draama Queen jo vuodesta 1986 asti on.. NIKO!


Oon nyt bilettänyt taas kohtuullisen paljon ja mulle ei tule enää krapulaa. Kiva, eli harjoitus teki minusta jälleen mestarin. Oon siis ainakin jossain hyvä. Lähdettiin Tommin kanssa Draq Queen 2011 -kisojen kutsareille jossa oli paljon tuttuja & oli kiva vaihdella kuulumisia kaikkien kanssa. Paikan päällä sai vaan yhden lasin skumppaa eli ei mitkään kovin käheet " ilmaisen viinan bileet " ,mutta se on ehkä ihan hyväkin JOS paikalle on kutsuttu Saarinen. Mutta ruokapöytä notku kaikkia kivoja herkkuja, joita en tietenkään kerjennyt maistamaan.. mutta mä näin ne vilaukselta ja voin sanoa että varmaan oli syömisen arvoiset pöperöt!


Biletin ekaa kertaa silmälaseissa, koska mulla on kovin vahva tunne että ne ei takas ehjänä tuu.. Mutta ihme ja kumma että tuli! Vaikka ne oli illan aikana noin tusinan ihmisen kasvoja koristamassa, koska sanomattakin on kai selvää että jengi vaan haluu olla niin kuin mä?


KUVATEKSTI: BB-NIKO JA DOM2-ANTTI. Hän ei kuulemma ole enää mikään v*!¤&/ BB-tähti! Ei vaan:) Antti on tullut takaisin suomeen & pakkohan meidän oli meidän sotakirveet haudata, koska oikeesti Antti on aika iso stara nykyisin venäjällä.. (ja mä en siis tietenkään halua tästä hyötyä mitään?) 

Haha, mut oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja kuulla hieman sikäläisestä tuotannosta & ohjelmasta. Milloinkohan ne keksii vastaavan ohjelman suomeen?


Ja sitten tää tyttö. Muistaako kukaan? Mä annan vinkit:

-Itki tupakan perään BB-talossa melkein yhtä pahasti kuin minä omalla kaudella synttäreiden johdosta..
-Minä heitin viinilasilla hermostuksissa, mutta tämä nainen uhkasi kahvipannulla lyödä jonku hengiltä..
-BB-Kätlin koitti lihottaa häntä talossa, jotta tää tyttö näyttäisi huonolta koosteissa.. ?

KYLLÄ, se Jelena! Ja mamma on tullut takaisin kaupunkiin. Hän teki hieman uraa myös rapakon toisella puolella eli jossain paikassa nimeltä K-A-L-A-J-O-K-I ? Ne-va-höörd ,mutta pian päästää lypsylle siis kaikki joukolla ja oppaana Jelena! 

(se ymmärtää mun sarkastisen huumorin ja se tietää että mä tykkään siitä, joten mä en ees pelkää että se ois mun oven takana pian jonku kahvipannun kanssa )


Sit multa loppukin kaverit ja mä dokasin yksin wc:ssä. Tästä on tullut joku mun " the juttu "  että mun on pakko ikuistaa wc-tiloja ihmeellisissä kuvakulmissa. Ehkä siksi mun puhelin tuossa muutama viikko sitten uikin wc-pöntössä ..mutta toisaltaan jokainen harrastus maksaa, joten yks 700 euron puhelin sinne-tänne-tonne ..ei kuule paljon kukkarossa näy ( ?! näkyy ).


Ja se että mä biletän maailmanluokan tähtien kanssa ei riitä, vaan mä sain lisäksi suudelman.. no BB-TONILTA! Tää oli sitten jo jatkoilla tuolla dtm:ssä, jossa meillä oli tosi "normaali ilta".
Meidän pöydässä joku pohjanmaalainen näytti kikkelin (mä en kattonut) ,juotiin skumppaa pillien kanssa suoraan pullosta, saatiin maaottelu suomi-venäjä aikaiseksi, tavattiin mun isän tuttu? ,sovittiin riita ja aloitettiin uusi, tanssittiin tangoilla... ja mitä kaikkea?

Siis ihan vaan oman maineeni (sen mitä siitä on jäljellä) vuoksi mä sensuroin illan tapahtumia ja lainaan Tuija Järvisen sanoja:

"Eiköhän me vielä joskus naureta sillekkin illalla"

Tää ilta oli aika uskomaton jos näin voisi sanoa. Me siis taas kerran lähdettiin "muutamalle" ,mutta tosin mä pysyin tavoitteessa ja join vaan muutaman ...pullollisen...sitä...hemmetin...halpaa...skumppaa..


Mut jos tommonen pullo maksaa 10 euroa ja vielä baarissa.. siis sehän on halvempaa litra hinnaltaan kuin maito ruokakaupassa niin mitä sitä voi ihmiseltä odottaa? 

Eli keskiviikkoisin kannattaa suunnata dtm, meidän pöytä on heti siitä ovelta oikealle, joten ehkä me nähdään taas kosteissa merkeissä ensi viikollakin?

4 kommenttia:

 1. Ihania nää siun postaukset :p
  Kohtalontoveri !! Miun puhelimelle kävi aivan samalla tavalla.

  VastaaPoista
 2. Minkä ihmeen taikasanan avulla saat sun blogistasi näin mahtavan`:DD Mullekkin saa toki kertoa...

  VastaaPoista
 3. mäki oon saanu tolta tonilta pusun ja vähän jotain muutaki ;)

  VastaaPoista
 4. Ai luoka miten nauroin tolle kahvipannu-jutulle...

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com