perjantai 25. marraskuuta 2011

Näin valkaiset hampaasi kotona kivuttomasti ja halvalla!

smile you are on candid camera..

Mä en koskaan hymyile kuvissa, koska se nättäisi siltä että mä irvistän. Ja kun mä puhun niin mun hampaat ei oikeastaan näy, jos näkyisi näittäisin ihan hevoselta (ehkä?). Mä kuitenkin oon ottanut nyt mission ja se on että haluan valkoisemmat hampaat. En kuitenkaan halua mennä valkaisemaan niitä mihinkään, vaikka kyseiset toimenpiteet ei nykyisin enää paljoa maksa & niitä mestoja on oikeasti ihan julmetusti nykyisin.

Kyselin hieman neuvoja frendiltä ja se vei mut ostoksille ja sanoi että nää oikeasti tehoo & ei maksa juuri mitään. Ja oikeassa se oli. Oon nyt mussuttanut valkaisevaa purukumia muutaman viikon. Se maistuu ihan normaalilta purukumilta ja eipä se nyt kovin paljoa kalliimpaakaan ole kuin kaupasta saatava. 


Eli tämmöisellä setillä pääsee jo aika hyviin tuloksiin. Kaikki on YOTUEL -merkiltä. Eli marssi lähimpään apteekkiin ja pistä visa vinkumaan.


Purukumia, nautitaan aina ruokailun jälkeen. Itse nappaan toisinaan myös kahvin tai tupakan jälkeen. Paketin hinta on vain 2,10 € . Siinä ei nyt ihan niin paljoa ole naposteltavaa kuin kaupan pusseissa, mutta ei näitä nälkään tarvitsekkaan syödä. 


Tää hammastahna on valittu brittien parhaaksi tuotteeksi vuonna 2010 eli sen on pakko toimia, koska miljoonat britit ei voi olla väärässä. 
YOTUEL ALL-IN-ONE hammastahna maksaa 14,70 € 

Hammastahnaa käytetään kolmesti päivässä ja noin 3 minuuttia kerralla. Muutamassa päivässä tulee ihan varmana näkyviä tuloksia ja kun ostaa koko setin niin tukevat ne toisiaan ja tuplaavat ihan varmana tuloksen. 

Ja viimeisenä.. suuvesi joka sekin valkaisee. Hintaa purnukalle tuli 7,80 €. Eli koko tämä setti maksoi vain 26,70€ (jos joku ei siis osaa laskea kaikkia summia yhteen joita täällä ilmoittelin). 

Tämä ei muuten ollut mikään sponsoroitu juttu vaan ihan kun ideat on vähissä niin voi kertoa kauppakassieni sisällöstä teille ja olisihan se ihanaa että joskus me vielä kaikki hymyiltäisiin kuten jenkit. Siellä ihan oikeasti vähäosaisillakin on valkoiset hampaat, mutta kiitoksia EU:n niin täällä meillä ei ihan samoja tahnoja myydä.

Nyt mä lähden hammaspesulle ja hetkeksi nukkumaan että jaksan 4/4 yön töissä & huomenna sitten party-party ja silloin mun päivityksiä on turha odotella :)

PS.

Paula ****** Älä ota pahalla Niko mutta sä kuulostat joskus ihan teiniltä.
mutta tykkään susta silti :D sulla on mahti asenne kaikkeen

facebookista bongattu, kiitos!

1 kommentti:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com