perjantai 25. marraskuuta 2011

Antakaa mun sanoa että pian meillä kaikilla on päässämme Super Yellow ?

..tulevan talven voi ottaa vastaan myös tyylillä

Kaikki varmana muistaa pipot joissa luki " SVEA " ? Kukaan ei oikeastaan tiennyt mitä se tarkoittaa? Mistä ne tuli? Mikä niissä pipoissa maksaa? Mutta.. kun seitsemäntuhatta teiniä kampissa alkoi käyttämään niitä niin pian meillä kaikilla oli sellaiset. No, ne voi nyt oikeasti heittää ullakolle ja lähteä hieman erinlaisilla lätsillä elvistelemään tonne katukuvaan.

Löysin sattumalta hienon liikkeen tuolta kluuvista  ,josta löytyy ihan tosi kivoja liikkeitä & on loistava piristys tänne keskustaan (koska fruittarit / lissut ei oo ainakaan toistaiseksi löytänyt sitä chillailu mestakseen). Se jotenkin huokuu tyyliä ja semmoista " ei suomalaista " -fiilistä. Kandee käydä pyörähtämässä! 


Tuolta myymälästä löytyi aivan ihania pipoja. Värejä oli kymmeniä & musta tuntuu että näitä aletaan seuraavaksi näkemään katukuvassa. Kyseinen myymälä on tehnyt ne yhteistyössä Super Yellow -merkin kanssa. Kyseessä on siis suomalainen brändi eli jo senkin vuoksi kannattaa sijoittaa 24 euroa noihin ihaniin tupsullisiin pipoihin (niitä saa myös ilman tupsua, jos se ei oo ihan sun juttus). Kyseessä on unisex tuote eli ihan varmana myös sopii just sun päähän ;)

Nyt mä vaan arvon että mikä voisi olla seuraava väri.. sinappi? punainen? valkoinen?
i love it. 
1 kommentti:

  1. Vitsit miten ihana tuo pipo, värikin on just hyvä. Ite olen aina ollut ihan intona pipoihin ja niitä löytyykin vähän joka lähtöön.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com