torstai 24. marraskuuta 2011

Sähkösavuke-inhalaattori tilattu! ONKO kokemuksia?


Olen valvonut koko yön ja ollut töissä, juonnan siis toisinaan chatteja ( tällä viikolla neljästi eli se siitä sanasta, "toisinaan" ). On kuitenkin kiva antaa ymmärtää että teen sitä toisena duunina & vietän suurimman osan ajastani jossain aivan muualla kuin tyhjälle kameralle puhumassa öiseen aikaan. Vuosi 2012 tulee olemaan taas kerran se "muutoksien vuosi", itsestähän se lähtee. Nyt kuitenkin olen ihan tyytyväinen tilanteeseeni, työhöni, työkavereihin ym. Vaikka te suomalaiset olette päässänne rankanneet meidän työmme "maailman paskin ammatti" -listan sijalle tuhatsatakahdeksenkymmentäneljä. Mä mielummin kuitenkin juonnan chättiä ja näytän hyvältä, kun esim. teurastan lihaa, ajan taxia, hoidan vanhuksia, olen kirjastonhoitajana. Jokainen kuitenkin taklaa tyylillään ja meitä kaikkia tarvitaan, ainakin jossain määrin. Tosin uskon että kirjastovirkailijat on kuoleva luonnonvara, koska netti valtaa maailmaa. Toisaltaan uskon että taxia ajetaan aina, koska maikkarin chätit jatkuu loputtomiin ja me ainakin tarvitaan teitä. Lihakin olisi kiva ostaa valmiiksi kynittynä. Ja toisaltaan aina tulee vanhuksia joita pitää hoitaa..

Tulen kotiin. Minulla on mieletön nälkä ja haluaisin syödä. En kuitenkaan viitsi, koska kun avaan jääkaapin niin chihuahuat viilliintyvät ja herättävät kumppanini. Enkä halua että aamuvuoroon lähtevät joutuvat kärsimään minun nälkäni vuoksi. Juurihan minä sitäpaitsi söin? Mikä minua vaivaa.. Suomalaisista 50 % karppaa nykyisin ja minä en edes tiedä mitä tuo sana tarkoittaa.. Varmana jotain sellaista että jos haluan pysyä ajanhermoilla tulisi minunkin lopettaa syöminen ja koitettava pitää tasapaino kävellessä vaikka kuinka pyöryttäisi. 

Päätän avata tietokoneen vaikka postinjakaja tuli minun kanssa juuri samalla hissillä meidän kerrokseen ja toi naapureilleni jotain ihanaa luettavaa. Ärsyttää! Naapurimme ovat saatanan yksinkertaisia, osaavatko ne edes lukea? No ainakin ne osaavat valituksia tehdä.

Oletteko koskaan kuulleet että ihminen voi saada kirjallisen varoituksen siitä että sillä oli roskapussi käytävällä  pienen hetken? Meillä kävi näin muutama viikko sitten.. en kehdannut sitä kertoa teille, koska poden vieläkin huonoa omatuntoa siitä miten julkesin vaarantaa kokonaisen taloyhtiön turvallisuuden, kuten kirjeessä annettiin ymmärtää. Tulipalon syttyessä tuo alta kilon painoinen roskapussi olisi siis haitannut pelastustöitä tai pahimmassa tapauksessa jopa laittanut liekit vielä suuremmaksi.. OMG. Saatika että siitä aiheutui naapureille hajuhaittoja. On se jännä että uudessa talossa joka valmistui 6 kuukautta sitten ei osattu tehdä tiiviitä ovia, jotka estäisivät sen että meidän jogurttipurkeista, tyhjistä tupakka-askeista.. ym materiaaleista ei kantautuisi niin voimakkaita hajuja naapuri huoneistoihin. Huoh. 

Lisäksi he sanoivat tämän asian minulle kasvokkain, kesken tärkeän puheluni kun törmäsin heihin käytävällä. Ymmärsin yskän ja nykyisin en edes uskalla näyttäytyä käytävällä roskapussien kanssa, mutta se ei riittänyt heille vaan heidän piti tehdä valitus vielä isännöitsijän kauttakin, kirjallisesti. Onneksi olen saanut mollata heitä anonyyminä ruudussa jo pian kaksi viikkoa ja nyt vuodatan tätä myös täällä, teitä on noin yli tuhat lukijaa päivässä. Levittäkää tätä blogia jotta saan tyydytystä siitä että saan julkisesti huutaa:
NAAPURINI OVAT NAURETTAVIA! 
lue: idiootteja

Ok, minua harmittaa se että heille tulee hesari ja minulle ei. Haluaisin olla snobi ja tilata sitä ihan vaikka siksi että koiramme saisivat yön aikana kusta kyseiselle julkaisulle. Lisäksi minua kiukuttaa että tiedän jääkaapissa olevan makaroonilaatikkoa joka on mun reseptillä tehtynä maailman parasta, mutta kaksi ahnetta koiraa estävät ruokailuni. Siinä vaiheessa kun kadulla ihmetellään: " kuinka hieman isompi chihuahua voi taluttaa kahta hieman pienempää chihuahuata" ? on kai pakko alkaa avaamaan jääkaappia vaikka noi koirat kuinka hyppisivät silmille ja herättäisivät aamuvuoroon lähtijät. 


Piristän itseäni shoppailemalla. IHANAA että siitäkin on tehny nykyisin niin helppoa että menee vain sähköpostiin, katsoo päivän diilit ja KLIK. Tällä kertaa päätin että nyt minusta tulee savuton ja tilasin itselleni Sähkösavuke-inhalaattorin. Voisin kysyä teiltä vinkkejä että toimiiko se oikeasti? Mitä mieltä olette? Mutta se nyt on turhaa.. koska tilaus on jo tehty, mutta ehkäpä 24,90 on pieni hinta siitä jos tällä laitteella oikeasti saa tupakoinnin loppumaan. En malta odottaa että saan tämän laitteen käteeni ja.. ja.. katsomaan & kertomaan syntyikö tuloksia. Tokihan haluan kuulla teidän mielipiteitä kyseisestä laitteesta. Eli nyt kerrotte tuliko tehtyä ihan tyhmä diili vai kannattava?

(sieltä sivun oikeasta laidasta löytyy päivän diilit ja myöskin tämä inhalaattori, muistakaa että nämä mestat toimivat aina siten että diili on tietyn aikaa vain voimassa!)

Tämän tuotteen oli eilen ostanut YLI 1100 ihmistä eli.. voisin kuvitella että tuote olisi ihan kelpo tapa lopettaa tupakointi. Muutama tuttavani ainakin on päässyt eroon tupakoinnista tällä. Tosin mitä mä jatkossa teen yövuoron jälkeen jos en saa edes nikotiiniä nautittavaksi?

Ps. tää ei tosiaan ollut ainoa diili jonka olen tilannut, oon nykyisin ihan koukussa näihin! Varsinkin jos tykkää käydä ravintoloissa syömässä niin tuolta saa välillä sairaan hyviä diilejä ja halvalla. Nytkin odotan erästä kaulakorua kotiin jonka juuri tilasin.. tosin kyseessä oli eräs toinen vastaavanlainen sivusto, mutta siitä tuonempana sitten:) 

Nyt voin nukahtaa onnellisena. Onnistuin tavoitteessani ja sain rahaa palamaan kotisohvalta käsin jo ennen kuin kello löi 07.00. Mulla kun eurot polttelee taskussa ja tilillä. Adios! 

4 kommenttia:

 1. Onhan toi parempi kuin polttaa oikeaa tupakkaa. Noita makuja on niin monia erilaisia että varmaan löytyy mieluisia. Suomesta ei käsittääkseni/muistaakseni saa ostaa nikotiinillisia nesteitä noihin, mutta niitä voi tilata netin kautta laillisesti. Eli jos haluat niin saat sen aamunikotiinisi. Ja niitä nikotiinillisia on eri vahvuisia, tai sitten voi käyttää ihan nikotiinittomia niin ei oo enää koukussa kuin siihen tapaan.

  Mahtava vaihtoehto normaalille tupakoinnille, mutta vaatii vähän enemmän kuin tupakka-askin oston kaupasta kun pitää vaihdella noita "tankkeja" mihin se neste tulee kun alkavat hajota ja sitten sitä mikä höyrystää sen nesteen kun sekään ei kestä ikuisesti. Totahan pitää myös ladata aina sillon tällön ja joissain akuissa se lataaminen kestää kauan. Mutta silti paljon parempi vaihtoehto, pitää vaan hommata vähän enemmän välineitä!

  VastaaPoista
 2. Yks tuttava poltti tupakkaa ennen valehtelematta viiden minuutin välein, kokoajan. Se osti tommosen ja nykyään ei polta enään ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mutta tässä mallissa jonka tänne linkitin & jonka ostin.. niin ei ilmeisesti tarvi vaihtaa näitä nesteitä, näin ainakin nettisivu kertoi. Eli ainoastaan ne maut pitää siihen aina hommata. Siksi mä mietinkin että tää voisi olla simppeli & toimiva :)

  VastaaPoista
 4. Meillä iskä polttaa tuota SauhutOn merkkistä. Se on tehonnu aika hyvin, koska tuo sähkötupakka on ollu meillä pari viikkoa, ja se ei polta enään. Ja maku on sama ku neste. Meillä on seittemä nikotiinillista (ei saa Suomesta) ja kolme ilman nikotiinia (isommassa purkissa)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com