maanantai 12. joulukuuta 2011

-10% kaikista tilauksista jotka teette sivustolla nimesi.fi !


Heti alkuun kiitoksia kaikille jotka osallistuivat nimesi.fi -kilpailuun JOSSA yksi kommentti (tai no sen kirjoittaja voitti itselleen upean korun). Kaikki kommentit käytiin läpi huolella ja mikään tilitys ei jäänyt huomioimatta. Voittaja viesti kuului seuraavasti:


"Ihana koru on kyllä. Jos (ja kun) voitan, niin tahdon korun nimellä "Iines". Hän on minun 4kk vanha tyttöni ja pidän korua kaulassani kunnes tyttöni on niin vanha että voi käyttää sitä itse :)" -Marie. Hänelle lähtee sähköpostia ja hän saa siis tämän korun nimellä "Iines", katso tästä!


Ja kaikille teille jotka kiinnostuitte kyseisen sivuston tuotteista joita muuten on julmettu määrä.. niin mulla on teille vielä pieni bonus tarjottavana.

Alennuskoodilla " Niko10 " saatte tilauksistanne -10 % aina 29.02.2012 asti. joten tilauksia tekemään ja vaikka eivät nyt enää jouluksi kerkeiskään perille, niin muistakaahan että itseään ja ystäviään voi muistaa myös muulloinkin kuin jouluna :)

..Ja koska mä olen tunnetusti itserakas niin jään odottelemaan seuraavaa koruani jonka laitoin tilaukseen tuossa muutama päivä sitten. 

Kiitoksia www.nimesi.fi  ja ei muuta kuin ostoksille! 

1 kommentti:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com