lauantai 10. joulukuuta 2011

Big Brother 2012 " All Stars" -kausi ?Ostin uuden kalenterin vuodelle 2012. Mä kuulun niihin ihmisiin joidenka ihan oikeasti tarvitsee merkata ylös kaikki, koska oon aika hyvä järjestämään päällekkäisiä tapahtumia ja töihin en tuskin koskaan menisi jos se ei olisi merkattuna ylös. Vaikka älypuhelimista löytyy mahtavat kalenterit jotka voi sykronoida gmailin ym kanssa, mun pitää saada merkata menoni "perinteisesti".

On muutama tapahtuma jotka voi merkata kalenteriin jo valmiiksi. Syntymäpäivät, Joulu, Uusivuosi, Juhannus.. Koska ne on aina, vuodesta riippumatta. Listaan on myöskin vakiintunut 28.8 jolloinka alkaa Big Brother. Mä merkkasin tämänkin jo valmiiksi muistiin, koska päätin että jos kaikki jatkuu ketjunmukaisesti on vuorossa kolmas kerta kun astun taloon.. (2008,2010,2012?) ja päätinkin ristiä tulevan kauden "All Stars"-kaudeksi.

Multa aina kysytään että, "Menisitkö taloon uudestaan?". Mä en tiedä montako kertaa mun pitäis sinne oikeasti astella että nämä kysymykset loppuisivat? Tai sitten suomalaiset vaan mieltää minut niin vahvasti BB:läiseksi että tätä kysytään vielä vuonna 2030. Tosin jos nykyiset tuottajat ovat silloin jääneet eläkkeelle tai heistä on aika jättänyt niin mä voin siirtyä tuottamaan tätä saippuasarjaa. Musta ei taida olla mihinkään muuhun? (kauhukuvia).

Ei olisi ensimmäinen kerta kun maailmassa joku menee asukkaaksi kolmannen kerran ( tsekkaa tämä! ). Mä ajattelin koota listan tuosta tulevasta "All Stars" -kaudesta, jonka mä siis tosiaan jo merkkasin kalenteriin. Ja kai tää aika on jo otollinen tällä bloggaukselle, koska menevä kausi vetelee viimeisiä. Sen huomaa viimeistään siitä että asukkaat ovat istuneet sohvilla jo viime maanantaista asti ja odottaneet tulevan sunnuntain suoraa. Tosin pisteitä siitä että tälle viikolle on keksitty hurjasti hienoja juttuja joilla on koitettu pitää asukkaiden energiatasoja katossa..

Big Brother 2012 - (salaisuuksia enemmän kuin koskaan / kulissit kaatuvat / kuka sinä oikeasti olet?) nää on niin nähtyjä, joten aloitetaa mainoskampanjasta:

"Peli on rankempi kuin koskaan aikaisemmin. Se on henkilökohtaisempaa kuin milloinkaan. Tähdenlennot syttyvät vielä kerran, mutta vain yksi voi loistaa kirkkaimpana taivaalla kun kisataan suurimmasta potista koskaan." 


Nämä asukkaat minä haluisin taloon kanssani:

Naiset:                                                           Miehet:

Terhi ( 2005 )                                                Timo ( 2005 )
Tiina ( 2005 )                                                Antti S ( 2005 )
Mira ( 2006 )                                                Henri ( 2006 )
Hanne ( 2006 )                                             Mika ( 2006 )
Kadi ( 2007 )                                               Henri ( 2007 )
Maria ( 2007 )                                              Timo ( 2007 )
Minna ( 2008 )                                             Johan ( 2008 )
Cheryll ( 2008 )                                            Harri ( 2008 )
Jelena ( 2009 )                                             Sampo ( 2009 )
Terttu ( 2009 )                                              Esa J ( 2009 )
Elisabet ( 2010 )                                           Petri ( 2010 )
Mari ( 2010 )                                                Eetu ( 2010 )
Elina ( 2011 )                                               Rami ( 2011 )

                       JA tietenkin minä itse!

En ala sen kummemmin kirjoittamaan miksi valitsisin heidät tai miksi joku jäi listalta pois. Jos te ette muista kaikkien naamoja.. niin käytte tuolla virkistämässä muistianne ( KLIKKAA! ). BBplaza seuraa muutenkin aika tiiviisti kaikkea mitä tapahtuu täällä meillä ja maailmalla, joten kannattaa pysyä tutkalla jos tuntuu että ette saa tarpeeksenne aiheesta Big Brother.

Nää kaikki asukkaat lykättäisiin taloon iltana numero 1. ja taloon ei tulisi ketään kesken kauden. Jos muista ei olisi mihinkään mä lupaisin itkeä, paiskoja pehmoisia tavaroita yksin tehtäväalueella aina kun vituttaisi, suihkutella dödöä ohimennen ihmisten perseisiin ja tottakai itkeä niitä 5.10 järjestettäviä syntymäpäiviä jo hyvissä ajoin ennen niiden tulemista. Ja huomatkaa että listalla on mm. Johan meidän kaudelta joka oli mun ehdoton inhokki, mutta silti mä salaa siitä tykkäsin ihan jumalattomasti. Tää ois niin super-jätte-kausi että ellei  tuotanto ota tästä vinkkiä niin mä oikeasti hommaan rahoittajat jostain ja suljen nämä ihmiset yhdessä mun kanssa tänne meidän kaksioon muutamaksi kuukaudeksi. Te voitte sitten vaikka mun blogin kautta antaa plussia ja miinuksia & Susanna Laine voi sekoilla tossa meidän käytävällä ja huudella aina postilaatikosta kenet häädetään ja hymy-lehti voi tuoda webcamit tänne asuntoon joita käytettiin NipsuTV:ssä joten pääsette seuraamaan tätä sitten vaikka sen 24/7. Miltä kuulostaisi?

Ketä te haluaisitte nähdä talossa vielä? Kertokaa mielipiteitä!

PS. Jos tämmöinen kausi toteutuisi ensivuonna mä niin voin nähdä keltaisenlehdistön otsikot silmissäni:

"BB-Niko paljasti tulevan kauden jo vuosi sitten blogissaan?"
"BB-Nikon osallistuminen vaarassa - vuosi osallistujat nettiin vuosi sitten!"
"BB-Niko alasti - katso kuvalinkki!" <- WTF?!

Vuonna 2008..

Vuonna 2010..

Vuonna 2012.. (mun mielestä promokuvissa voisi näkyä jo sponsorit eli alkoholi ja sauna & se perinteinen kylpytakki)

PS. Muistakaa mahtava kilpailu joka on käynnissä vielä muutaman päivän täällä blogissani. Kilpailuun pääset tästä! 

11 kommenttia:

 1. sun blogi on paras :'DDD

  VastaaPoista
 2. Tuossa all stars kaudessa voisi ola vielä se lisä juttu, että talosta ei äänestettäisi mitenkään tiiviillä tahdilla porukkaa pois. Ehkä vaan pari kertaa kauden aikana tai ei ollenkaa.

  VastaaPoista
 3. Hitto mun elämä olis tylsää ilman Nipsun blogia. Aika rohkeita paljastuksia tuotannosta tosin. Esim toi, että vuonna 2030 tuottaja on niko saarinen.

  VastaaPoista
 4. sä oot ihan paras! oot niin lutunen, avoin ja persoonallinen! ihana<3 ja ps. sul on ihana käsiala :O varmaa paras mitä oon jätkällä nähny!;)

  VastaaPoista
 5. Osaatko tehdä blogia niin että et osta mitään, tuntuu sille että ostelet kokoajan tavaraa kiihtyvällä tahdilla ja sitten esittelet niitä blogissasi. Voi sitä blogia tehdä halvemmallakin....

  VastaaPoista
 6. Huippu :DDD Mutta eikai niillä tänä vuonna oo ollu niitä perinteisiä kylpytakkeja? :S

  VastaaPoista
 7. vois kyllä tullakin tuollainen allstars-bb, kaikki tuittupäät sinne vaan samaan aikaan, niin saatais vähän actionia! Kadi ja sinä ehdottomasti ainakin! uusimmista asukkaista Janica ja Rami.
  kai on pysynyt silti jalat Nikolla maan pinnalla, ettei ole noussut nuppiin? ;)

  VastaaPoista
 8. Joo, ehdottomasti sä taloon ensi vuonna!!
  Nino tuosta listasta vielä puuttuu, eli hän myös.
  Oot paras bb-asukas ikinä!
  hyvää joulua!

  VastaaPoista
 9. *** Oletpa komistunut poikamaisista kuvista, siihen "2012" näkymään ***

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com