tiistai 20. joulukuuta 2011

6 syntistä bilekuvaa lauantailta!Oi että haluaisin.. bilettää järjestelmäkamera kaulassa ja kuvata hauskat bileiltani teille. Tai vielä ihanempaa olisi jos perässäni kulkisi kuvausryhmä, koska seurueelleni sattuu ja tapahtuu aina yössä.
Mutta ei. Joudutte tyytymään humalaisen, 8 megapixelin kännykkäkamerakuviin. Nauttikaa, koska muuta ei tarjolla ainakaan toistaiseksi ole.

OK. kaikilla oli mukavaa?
En tunne, mutta tuo poika huusi illan aikana kahdeksan kertaa perääni "BB-Niko". Vähintä mitä saatoin tehdä.. pyysin heitä poseeraamaan blogiini.

Meillä liikkuu silmät? ..ehkä.
Tää voisi olla.. taidekuva?
Silmät kiinni.. ei maistu viina?

Mojito, mun reseptissä siihen tuli viinaa ja energiajuomaa ..ööö?

Aloiteltiin: Meidän parvekkeella, koska nyt on kesä
Jatkettiin: Milliclubille joka jaksaa aina yllättää positiivisesti
Päätettiin: Hesburgeriin joka on 24/7

PS. Oli ihan mahtava ilta vaikka nää kuvat antaa ymmärtää toista. Nää kuvat vaan otettiin aina siinä vaiheessa kun ei enää keksinyt mitään muutakaan. Ja mulla oli missio saada edes muutama kuva jotka on julkaisukelvollisia eli a. ei tissejä b. ei laittomuuksia c. ei draamaa d. ei kuvia jotka voi tuhota avioliittoja / parisuhteita / äiti-poikasuhteita / ym. Ja nyt te mietitte että löytyykö vastaavia kuvia mun puhelimesta? Voi kuule.. jos haluaisin saisin tuolla muistikortilla toimittajat ympäri suomen niin kiireiseksi että juttupalkkioita vaan tipahtaisi tilille. Love ya!1 kommentti:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com