perjantai 16. joulukuuta 2011

Aamupalaa?! "Mitä se on?"


Ihan ensimmäisenä : Näin ei pitänyt koskaan käydä.

Mun ei koskaan pitänyt havahtua siihen että mä otan puhelimella kuvia mun aamupalasta ja teen siitä postausta, mutta niin se elämä vaan heittelee ja mä olen tullut blogiuskoon & skandaalimaiset kirjoitukset ovat mennyttä. Yks ystävä tokaisi että sillä on ikävä "sitä Nikoa". Niin mullakin toisinaan, mutta..

Kyllä mä mielummin kerron teille mitä mä syön aamupalaksi kuin se että miltä tuntui menettää neitsyys pyöräkellarissa. Tai ehkä mä koitan vaan sujuvasti yhdistää nämä kaksi asiaa.

I love my mornings. En oikeastaan koskaan syö aamuisin mitään, mutta koska ainekset kaikesta huolimatta löytyi kaapista.. niin miksei? 


Murot ja jogurtti naamariin, itsensä laittamista ja keskustaan pyörähtämään..


Tohtori Sykerökin sanoi aikoinaan, "aamiainen on ihmisen päivän tärkein ruokailu". No katotaan miten se kone lähtee käyntiin kun kahvi ja tupakka sai seurakseen aika simppelin aamiaisen.

Niin että tämmöinen aamu täällä sateisessa Helsingissä tänään. Mä oon heittänyt jo toivon/uskon/teuvon/matin ja kaikki tonne nurkkaan.. me ei saada valkoista joulua tänne :/


On todella haastavaa juosta lahjaostoksilla, leipoa pipareita, koristella kuusta & sitten katsoa ulos ikkunasta ja todeta että 8 päivän päästä on aatto. Luonto ja ilma kun antaa ymmärtää että mennään jossain syyskuun alussa? V*tun ilmastonmuutos - vihaan sua. Suomessa on ihana asua juuri siksi että täällä on neljä vuodenaikaa. Nyt kuitenkin tuntuu että luontoäiti on unohtanut yhden noista vuodenajoista.

Ps. Jos mä nään keskustassa joulupukin niin mä käyn kovistelemessa sille (työvoimatoimiston palkkaama AA-kerhonjäsenyydestä nauttiva Jorma varmana sille asialle paljon mahtaa joulupukin tekoparrassa, mutta..). Joku tästä on saatava vastuuseen! 

6 kommenttia:

 1. tuo aamupala kuulostaa hyvältä, kunhan tupakat jättäisit vielä pois ;)

  VastaaPoista
 2. etkö sä niko tilannut sitä sähkötupakkaa josta kirjoitit jokunen viikko sitten?=o

  VastaaPoista
 3. sun pitäs muuttaa pohjosemmaks jos haluut valkean joulun.. vaikka aika pohjoseen saisit mennä, kun täältä itä-suomen perukoiltakin alkaa jo vikat lumet lähteä, mutta kuitenkin:)
  Hei, vähän aiheen vierestä, mutta mistä kennelistä noi teidän chihut on? vai onko ees suomesta.. :) Me ollaan hankkimassa perheenlisäystä, muttei taas jakseta ulkomailta lähteä hakemmaan nii katellaan jos suomesta löytys suht' hyvä kenneli. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  London on astutettu Venäjällä, mutta syntynyt Suomessa ja on paperillinen tapaus siis:) Milano on puolestaan ihan "aito stadilainen" ja on täkäläisestä kennelistä. Me ollaan vaan molempien koirien suhteen tehty niin että ei olla julkisuudessa tai missään kerrottu kenneleiden nimiä, koska se on ollut molemmissa paikoissa toiveena.. Eivät halua että heitä yhdistetään meihin =D Niin hassulta kun se kuulostaakin. Mutta nopealla googletuksella kyllä löytyy tosi hyviä kenneleitä ja Stadissakin on ihan tosi monta hyvää kenneliä. Ollaan käyty tapaamisissa ja katseltu kolmatta koiraa myös :) Apula, koirat ym palstat kannattaa saman tien skippaa.. todella paljon huijareita liikkeellä ja näitä pieniä koiria tuodaan aika paljon Venäjältä ja niillä ei välttämättä ole paperit kunnossa, joten kannattaa olla oikeasti todella tarkka. 1500 euroa on kuitenkin iso raha mikä mekin ollaan molemmista tytöistä maksettu niin tuolla hinnalla kaikkien asioiden tulisi todellakin olla kunnossa ja hoidettuna :)

  -Niko-

  VastaaPoista
 5. Ite havahduin siihen ku kirjotin tähä postaukseen kommenttia: "kerro lisää pyöräkellarista..." :DD

  VastaaPoista
 6. Haha näitä sun kirjotuksia on yllättävän hauska lukea. Repesin mm. "En oikeastaan koskaan syö aamuisin mitään, mutta koska ainekset kaikesta huolimatta löytyi kaapista.. niin miksei?" -kohdalle. Fiksusti ajateltu~ Itse en jaksaisi kyllä herätä ilman aamupalaa. Kahvi aja risleipää. Omnom. Ja jatka ihmeessä postailua. Sait uuden stalkkerin lisää !!! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com