torstai 15. joulukuuta 2011

Uusi-ihana-GUESS!


Lähdin eilen frendin seuraksi keskustaan ja munhan ei siis pitänyt ostaa juuri mitään. Ihan vaan nähdä ihanaa Saijaa & olla makutuomarina kun neitokainen ostaa pukin konttiin viimeiset lahjat. No se löysi lahjoja ..itselleen!  Ja mä sitten kanssa hieman lipsuin mun kauppalistan ulkopuolelle jossa luki kolme asiaa: huulirasva, nettipiuha (edelliseen koitin hirttäytyä) ja keittojuureksia.

Tämä ei siis ole a. huulirasva b. nettipiuha c. keittojuures. Tämä on Guessin laukku.
Mä oon aina nähnyt hieman punaista Guessin kohdalla, mutta nyt oon ihan sanaton! 
Tää oli keskustan liikkeessä -50 % ja lahjakortin jälkeen mulle jäi maksettavaa hyvin vähän. 
Tästä tuli mun uusi lempilaukku ja piste.


Meinasin aluksi että olisin ostanut näitä kaksi, toinen on sellainen harmaa ja antanut sen joululahjaksi tänne kotiin. Mutta ehkä ihan hieman noloa jos kuljetaan samalla kuosilla, mutta vain eri värissä? Mä löysin sitten ihan tajuttoman kivan lahjan tuolta Stokkalta. Just sellaisen minkä mä haluisin saada jouluaattona ja uskon että tää toinen tykkää myös hirmuisesti. Mahtavaa enää yks lahja äidille ja hirmuisesti lahjoja ihanalle kummitytölle joka viettää ensimmäistä jouluaan :) aaaaww!

..no mä seuraavan ostoksen jälkeen aloin sitten kulkemaan keskustassa silmät kiinni & hoin itselleni: "Keittojuures, seuraavaksi keittojuures, vain enää keittojuures"


..mutta toisin taisi käydä?


Se on punainen ja siinä lukee "Luly & Scott". Joko arvaat?


Laukkua se kovasti muistuttaa ja tässä oli juttuna tää väri. Vastaavan mallisia löytyy jo entuudestaan.. "muutama" täältä kotoa, mutta fakta on se että miehille mallistot on rajallisia ja mallit myös.


No onneksi mä liikun päivittäin, aina kassi olalla, joten nämäkään ostokset ei nyt ihan turhia ollut. 


Tänään mun piti lähteä kaverin seuraksi verkkokaupan uuteen myymälään, mutta olisikohan tämä kohtaloa että mun puhelinlasku oli jäänyt maksamatta, nyt se on suljettu (tosin tätä kirjoittaessa olen jo sen maksanut) ja mä en saa Tom-Tomiin mitenkään yhteyttä, koska se ei ole facebookissakaan online nyt. Eli mä taidan joutua jäämään kotiin. Mikä siis ei olisi lainkaan huono juttu, koska mun budjekti huutaa leipää ja kotonakin pitäis alkaa raivaamaan tilaa kaikelle tälle romppeelle. Ja mä jotenkin uskallan veikata että en tänäänkään olisi kotiin saapunut ihan tyhjin käsin.

Tommikin oikeen yllytty hullua: " Sieltä voi ostaa laskulle, ostat nyt sen macin koneen mistä oot puhunut ". Ok, mä tilasin muutama viikko sitten netistä sellaisen Androidin taulutietokoneen & mä nyt ehkä ekana koeajan sen ja mietin sitten tuota pöytätietokonetta. Ah! Ihanaa mulla kiertää vielä päässä edes hitusen järki ja en oo ihan vietävissä.

..vaikka kyllähän mä mielummin huitelisin verkkokaupan -myymälässä kuin istuisin täällä kotona ilman toimivaa puhelinta :D haha.


Ps. Äiti älä lue tätä merkintää, koska sulle meinaan kusettaa että nää kaikki oli ilmaisia ja voitin ne jostain arvonnasta. Ja jos joku sukulainen tänne eksyy niin mulla on sama tilinumero vieläkin minne ootte ennenkin sponssanneet mua, joten vink! vink!


4 kommenttia:

  1. Ai onko Guessillä noin hyvät alet!? No hitsit! Aleksanterinkadulta vai Kampistako ostit laukun? :)

    VastaaPoista
  2. Aleksanterinkadulta ja siellä oli siis just nää miesten laukut & lompakot -50% koska kuulemma niin paljon varastosta kyseistä mallistoa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa löysin vihdoin sun blogis ! Oon ettiny tosi kauan :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com