keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ikean halvat lihapullat!


Mun blogini reunassa pyörii satunnaisia mainoksia ja eilen sitten siinä taas läskiä vedettiin ihan narusta, nimittäin IKEAN LIHAPULLA -mainos osui silmiini. Jos joku ei siis tiedä ne on maailman maukkaimmat lihapullat ja ehkä myös tiettävästi halvimmat. Kelatkaa kymmenen lihapullaa ja 2,95 €. Ei oo siis mitään järkeä ees alkaa itse väsäämään ruokaa vaan hommasin jengin kasaan ja suuntasimme Ikeaan.

..no ne pyörykät tuli sitten lopulta maksamaan mulle hieman yli 60 euroa että ei mennyt taas ihan kuin strömsössä tää homma, mutta sehän niiden juju varmaan on. Mä lähen Ikeaan vaan syömään, mutta kun mä joudun kävelemään kaiken sen krääsän ohitse sinne ruokapaikkaan.. kröhöm!

Tässä vaiheessa meidän olisi pitänyt tajuta suunnata ulos.. Kynttilöitä tarvii aina ja oi että täällä leijailee ihana jouluinen tuoksu nyt. 


Tää on tälläinen magneetti jonka voi laittaa esim. jääkaapin oveen ja sen taakse valokuvan. Ihan törkeen makee idea on myös että pidät ne vaikka pöydällä somistuksena.
Harmi että ostin näitä vain yhden paketin. Mun pitää siis palata rikospaikalle vielä myöhemmin..


Näillä mä en ihan oikeasti tee mitään, mutta nää oli söpöjä & halpoja. 
Töppösiä parvekkeelle ( huom! kaveriiiiit! ) jotka aina rutisee että tassut jäätyy ja läpä-läpä.


Ja yksi viherkasvi lisää tänne tapettavaksi..
Ikean pienimmät pehmolelut on ihan meidän tyttöjen lemppareita ja kyllä, niitä on meillä "useita"!


Milano sai apinan & London puolestaan tiikerin.
Ja tää napillinen tyyny oli ihan mun lemppari. Harmi että näitäkin tuli ostettua vain yksi, koska oltais ehdottomasti tarvittu ainakin kaksi. 


Jos siis haluatte halpoja lihapullia toimikaa seuraavasti:

-Älkää menkö Ikeaan niin että teillä on rahaa yhtään enempää kuin 3 euroa taskussa
-Kulkekaa myymälän ohi silmät sidottuina
-Koittakaa olla miettimättä kotianne, "jonne muka tarvis vaikka ja mitä"

Jos tiedät epäonnistuvasi seuraavissa. Käy kaupassa, heitä lihapullat pannulle ja syö kotona ehkä sittenkin halvemmalla. Mutta Ikean esillepano ja mahtavat tarjoukset vaan houkuttaa aina ostamaan kaikkea. Tosin mikään mikä tulee ostettua kotiin ei ole turhaa, koska ihmisen tulisi viihtyä kotonaan ja siihen voi toisinaan panostaa sen muutaman kympin :)

Ps. Hommatkaa Ikea Family-kortti, koska mullakin halpeni ostokset 7 euroa kun viilasin korttia kassalla. Se on siis ilmainen ja saat kivoja tarjouksia kuukausittain.

5 kommenttia:

 1. Tuli itsekkin käytyä viime perjantaina syömässä noita hyviä lihapullia ja ne on niin hyviä! :p tosin onneksi omat ostokseet meni äitin pussista, niin ei tartte tuota rahan menoa niin surkutella

  VastaaPoista
 2. mistä saat kaikkeen tähän rahan??

  VastaaPoista
 3. Joop... Kohta on Ikea täällä Kuopiossakin ja se tietää rahanmenoa!!! Kivoja juttuja oot ostanu.

  VastaaPoista
 4. Jugge - Wau, en tiennytkään :o No jo on aikakin avata lisää myymälöitä suomeen. Sen verran suositusta mestasta on kuitenkin kyse :)

  -NikoS-

  VastaaPoista
 5. Hehee tykkään jotenki niin sun tyylist kirjottaa:D

  "Näillä mä en ihan oikeasti tee mitään, mutta nää oli söpöjä & halpoja." <--- Noin mullekki aina käy et ostan jotain vaan tosta syystä :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com