keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kävin homoilemassa Märät Säpikkäät -sarjassa!


H e i , twitterissä aikoinaan jo hieman vinkkasinkin että olin menossa erään sarjan kuvauksiin. Tästä tietenkin kirjoitettiin erään aikakausilehden sivuilla siten että te ootte siellä kotona odottaneet että milloin pomppaan Salatut Elämät / Täydelliset Naiset / True Blood -sarjoihin tai jtn vastaavaa. Kyse ei nyt ole mistään ihan niin massiivisesta, mutta sitäkin hauskemmasta jutusta.

Sain tänään linkin kaverilta tuonne naamakirjaan ja huomasin että youtubeen oli ilmestynyt kaksi ihan loistavaa videota. Kannattaa siis tosiaan virittäytyä tammikuussa ylelle sillä voisin veikata että alkamassa on alkuvuoden hauskin sarja!

Märät Säpikkäät - Leivänmuruseni

  YLE TV2 12.1.2012 klo. 21.00


 Olin siis tämän uuden sarjan kuvauksissa. Mä olin aivan varma että kyseessä on piilokamera sen verran hervotonta läppää nämä tytöt heitti. Lisäksi olen onnistunut kahdesti välttämään piilokamera -ohjelmien kuvaukset, koska aikataulut ei ole sopinut mulle. Olen myöhemmin sitten kuullut näiltä henkilöiltä jotka on mun tilalle sinne pyydetty mistä oikeasti on ollut kyse.

No kuitenkin "Märät Säpikkäät" ei ollut piilokamera ja me kuvattiin yks ilta tuolla dtm:ssä ihan mieletön kohtaus tai voin sanoa että sen jälkeen kun toisella purkitus kerralla tajusin että kyseessä ei ole piilokamera niin hieman vapautuneemmin olin messissä ja wou, nää tytöt osaa hommansa eli viihdyttää.

Mutta siis yksinkertaisesti KATTOKAA TÄMÄ SARJA! ..ei pelkästään sen takia että mä näyn jossain jaksossa vaan myös siksi että kuten mainos antaa ymmärtää luvassa taitaa olla katsomisen arvoista settiä. Mun odotukset on korkealla ja jos tää onnistuu menemään " Hynttyyt yhteen / Kumman kaa " -kategoriaan niin ihan mahtavaa, koska mä olen alkanut jo väsymään siihen että muistan edeltämainitut ulkoa vuorosanoja ja ilmeitä myöden:)

Oisko näistä uudeksi " Virpiksi & Vapuksi " tai " Elluksi & Anneksi " ? 

11 kommenttia:

 1. Nämä tytöistä ei ole kenenkään "kaimoiksi" Ne on niin omia persooniaan että tämmösiä nähty suomen tv:ssä ikinä...:D

  Riitta

  VastaaPoista
 2. Jeps yhdyn edelliseen, nämä mimmit tulee olemaan niin kuumia uudella ennennäkemättömällä ohjelmallaan, että on syytä pitää hatuista kiinni ja kovaa!
  Go Girls - tätä on odotettu!

  VastaaPoista
 3. Päivtät harvoin enää sun twitterii miks?

  VastaaPoista
 4. Uskottavasti odotettavissa saamelaista sarkasmia parhaimmillaan ;) Suomen valtaväestönkin kannattaa kattoa jotta oppivat oivaltamaan juttelu kumppaneitaan lohestus reissuillaan pohjoisimppan Suomeen.

  VastaaPoista
 5. Saattaapi olla, että Etelän väki jääpi toiseks!

  VastaaPoista
 6. Kuka on niko saarinen? Miksi siitä pitäisi välittää? Leivänmuruseni on hauska parodia, mutta lieneekö pimuilla muuta annettavaa. Kepoista, heppoista, huonoa.

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta tuubaa.

  VastaaPoista
 8. oli kyllä niin täyttä p...aa että toista jaksoa en katso. Nakhanokkien pilkkalaulu vaan kirkastuu tällaisen myötä

  VastaaPoista
 9. Vaihtelin kanavaa duudsoneitten ja tämän märät säpikkäitten välillä kun en osannut päättää. Mutta vilpittömästi sain nauraa. Ainakin eka jakso vaikutti hyvältä jos vertaa mitä skeidaa telkkarista tulee..

  VastaaPoista
 10. Märät säpikkäät27. tammikuuta 2012 klo 15.36

  Hei Niko,

  Täältä löytyy videon pätkää tapahtuneesta:
  http://youtu.be/reyh_DZnhBU

  VastaaPoista
 11. hei ihmiset kannattaa ottaa tuo sarja ihan läpällä. Ite oon kotosin ihan pohjois-lapista ja itekki oon saamelainen ja muuten hauska sarja!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com