keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kirje joulupukille (+rikkaille liikemiehille)!


Hei rakas joulupukki. 

Tiedän että sinulla on hieman kiire tähän aikaan vuodesta, mutta jos töiltäsi kerkeät käymään mun blogissa niin olisin erittäin tyytyväinen. Halusin lähettää sinulle kirjeen, mutta en tiedä osaanko enää kirjoittaa kynällä? Hoidan nimittäin nykyisin suurimmat kirjoitusasiat (kauppalistaa lukuunottamatta) koneella. Lisäksi musta tuntuu että tämä voisi olla varmempi tapa saada sinuun yhteys eikä posti pääse hukkaamaan kirjettäni. Lisäksi tämä on ilmaista, hihi. 

Mä olen oikeasti 25-vuotias ja minusta on vuosien varrella kasvanut hyvinkin vaatimaton poika. En kamalasti toivo enää lahjoja, koska tiedän että en niitä paljoa saa.. joten ehkä mä säästyn pettymyksiltä kun en paljoa mitään toivo. Mun sukulaiset on melkein kaikki taivaassa ( ja sieltä en odota pakettaja, joten en edes suutu vaikka mummi ja enot ei minulle mitään lähetä ) ja sitten jotku sukulaiset on minut hylänneet, joten heille en edes erikseen lahjalistaani viitsi lähettää. Minulla on kuitenkin periaatteessa kaikki ja olen saanut elämässäni niin kovin paljon, mutta tottakai sitä 24.joulukuuta haluaa edes jokusen paketin avata. 
Minulle riittää että saan viettää jouluaaton rakkaimpien ihmisten kanssa, kuten äitini kanssa. Hän on minulle maailman tärkein asia ja ehkä lahjoista paras. Ja ihanaa että hänestä saa nauttia jokaisena vuoden päivänä :) ..Eikä vain jouluaattoisin. Vaikka silloin hän tekee maailman parasta porkkanalaatikkoa jota voisin nauttia useammankin kerran vuodessa, mutta on kiva säilyttää jotain perinteitä & onpahan jotain mitä odottaa joulupöydästä eli kieltäydyn kyseisestä herkusta esim. kesäkuussa, jos hän siis päättäisi sitä alkaa myös juhannuspöytään valmistamaan. 

Tässä nyt kuitenkin muutamia juttuja joita voisit rakas joulupukki koittaa mulle hommata. Tai sit joku rikas liikemieskin käy, jos siis välttämättä haluaa laittaa visan vinkumaan & käydä hakemassa mulle muutaman lahjan. Hätätapauksessa mä voin myös ottaa rahana kaiken tämän niin voin sitten itse käydä juoksemassa nää lahjat keskustasta. Mutta aloitetaan.. 

Haluisin tuollaisen söpön chihuahua tytön joka on kokonaan valkoinen. Ikää saisi olla max 3-4 kuukautta. Ps. tätä ei välttämättä tarvitse paketoida, koska haluan sen elävänä. Kiiiiiiitos! 


Playstation 3 ja siihen semmoiset kapulat joilla voin heilua ihan vimmatusti. Sitten muutama peli siihen myös, koska haluan viettää pyhät kotona pelaillessa. 

En yleensä tykkää kamalasti paketeista jotka ovat pehmeitä, mutta nyt voisin haluta avata myös yhden sellaisen paketin. Eli tämmöiset haalarit olisivat tervetulleet. Ei kuitenkaan oransseja, koska mä oon tottunut näyttämään itse oranssilta kun laitan itseruskettavaa.. eli sit mä näyttäisin joltain kokopuku-teletapilta tai jtn?


Sitten haluan elixian kausikortin. Ellen mä saa tätä joulupukilta / rikkaalta liikemieheltä nyt jouluksi niin mä joudun itse lähtemään tammikuussa neuvottelemaan sopimuksista. Nämä kun haluavat sinun sielusi ainakin 2 vuodeksi. Mä haluan olla vuonna 2012 enemmän kuin kukkakeppi, koska musta tuntuu että vampyyrit alkaa olemaan jo hieman nähtyjä kun viimeinen twilight tulee elokuviin ensivuonna. Joten nyt lihaksia kiitos! +tää maha pois.

ps. karppaamaan en ala, koska mä oon sellainen herkuttelija & oon sitä mieltä että karppaaminen ei ehkä ole terveellistä.


Haluisin lisäksi thaimaaseen vaikka kuukaudeksi ( voin joustaa ja olla vaikka 2 kuukauttakin, ihan miten saat lennot / hotellit ym ). Olen haaveillut tästä jo liian kauan ja alan olemaan sitä mieltä että olen ansainnut loman. PS. ei välttämättä tarvi tämän kuvan palmujen alle mua viedä, kunhan siis kyseessä olisi edes sama maa niin olisin pelkkää hymyä :)Ja kuten taisin jo mainitakkin niin ihan puhdas R A H A kin kelpaa. Laittakaa rahakin kuitenkin pakettiin, koska haluan "yllättyä" sitten aattona. Kiitos <3. 

PS. Älkää laittako tonttuja kurkkimaan meidän ikkunan taakse. Oon nykyisin hyvin säikky ja mä en takaa että jos mä näkisin jonku hiippalakissa ikkunani takana että mitä siitä seuraisi. A. Pahoinpitely B. Sydänkohtaus C. Lahjaton joulu ?

Plus (+) kaikkea kivaa pientä saa pakata paketteihin, avaan jokaisen lahjan iloisin mielin

Mitä te toivoitte pukilta / liikemiehiltä ? Toivottavasti ette mitään kovin kummallista, koska mun lahjasäkin arvo nousi yllättäen useisiin tuhansiin euroihin.. ja kaikki mitä te toivotte on varmana multa jotain pois, koska meillä kaikillahan on vain ja ainoastaan se yksi pukki. Pus.2 kommenttia:

 1. Mä tahtoisin vaatimattomasti vaan yhden toiveen, koska oon kuullut, että vaatimattomuus kaunistaa.

  Koska mä vanhenen joka päivä ja vanhuus tuo ryppyjä, voisi tietty toivoa ryppyvoiteitakin, mutta oon huomannut niiden olevan huuhaata.

  Joten toivon saavani oman joulupukin. Koska olen oikeesti vaatimaton, voin tinkiä pukin ominaisuuksista vähän.
  Ei ole pakko olla pukilla partaa, pelkkä sänkikin käy.
  Pukin ei tartte olla kaikkia puksuttelemassa, riittää jos mua aina silloin tällöin eli aika usein ;D
  Pukin ei edes tartte pukeutua punaisiin, koska eihän joka päivä voi olla joulu, makuhan siitä menisi. Näin ollen ihan normi muotitietoisuus piisannee.
  Treenatut lihakset on plussaa, huumoriakin voi olla, syvälliset keskustelut ja kuuntelut passaa, pikkulahjat kelvannee, enkä ronkeloi edes pukin porosta. Kunhan sillä eteen pääsee, niin mikäs siinä.

  Pukkia odotellen ...

  VastaaPoista
 2. hehe, ihana postaus!

  tänä vuonna en haluais mitään ns. aineellisia lahjoja, koska musta tuntuu että hukun kaikkeen tavaraan. paitsi jotain hyviä DVDitä voisin huolia... ^^*

  mutta joku maailman paras lahja olis tällä hetkellä lahjakortti hierontaan, olis niin taivas! ja sitten ehkä kivoja pikku matkashekkejä (tai sitä puhdasta rahaa) ens vuoden Afrikan matkaa varten. (:

  Käväsepäs vilkasemassa mun blogi, jos on aikaa. Se on aika tuollanen tusinablogi, että päivän asuja ja ostoksia, mutta aina on kiva jos sais kommentteja uusilta lukijoilta! (:

  eli www.ihaomaa.blogspot.com

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com