tiistai 6. joulukuuta 2011

Bailando! Bailando! Bailando!Vietettiin eilen joulua mun kotona. Mä olin kutsunut nämä ihanat tänne 18.00 ne kuitenkin on niin helvetin kiireisiä kaikki, koska juontavat öisin maikkarin chättiä, joten ne tuli kaikki tunnin / kaksi / kolme myöhässä.

Ok, nähtiin bileissä myös takavuosien staroja & sitten niitäkin ihmisiä jotka ei koskaan suostuisi ruutuun. Mutta meillä oli aivan törkeen hauskaa. Kiitos kaikille. 

Meillä ei kuvattu kameroiden kanssa, koska tämä porukka keskittyy juomiseen eikä siihen että mun blogi saisi täytettä kuvista tänään, koska mä oon niin sanaton (munaton) ja en keksi mitään kirjoitettavaa teille.

Mentiin jatkoille NAMUuuuun, joka on sitten K-24 ( tää piti kuulemma erikseen mainita ). Mutta me saatiin sinne muutama "kakskyt" mukaan, koska meillä on kaikilla sponssiripset jotka on ihan törkeen pitkät ja sairaan kauniit kun niitä mukavasti räpyttää. Eli kiitoksia vaan portsareille ja meidän yhteistyökumppaneille. Oltiin niin perseet eilen että eiköhän se yhteistyö ollut sitten tässä? Mutta.. 

Nämä ihmiset olivat ihania, ne ei sotkenut tätä asuntoa ja eivät hajoittaneet mitään, paitsi naulakon. Ja siis meitä oli yli tusinan verran täällä asunnossa ja tänne ei tullut edes poliiseja illan aikana. Ootte niin jatkossakin tervetulleita! 


Ja tämä kuva vain siksi että todistan teille että ihminen voi olla kesät ja talvet ruskee. Ja sitten vielä se että kun oikeen kauniisti humalassa posettaa niin huulet voi saada sydämmen muotoisiksi. Ne näyttää puhelimessa ihanilta kuvilta kun ne katsotaan baarissa, mutta tässä koneella se todellisuus onkin sitten jotain ihan muuta. Lisää viinaa - meillähän liikkuu vielä silmät?


Ps. Jos menette namuun.

1. Älkää menkö sinne t-paidassa, koska te ette vaan sovi joukkoon ( idiootti minä )
2. Käykää wc:ssä, koska siellä on upeat hanat
3. Vetäkää aika hyvät pohjat kotona, koska siellä on hieman kallista
4. Fiilistelkää vielä sitä tunnetta että sinne tosiaan on K-24 ikäraja..

Meillä oli ihan super_hauskaa ja en kerro mitä me tuolla pihalla tehtiin, koska mä en tiedä onko se laitonta? No mutta hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, saa onnitella! Mun nimi siis on Niko ja tää on mun nimipäivä. Joku ehkä koitti kalenterista katsoa että milloin BB-Nikolla on nimipäivät. Toistaiseksi sellaista nimeä ei ole almanakassa, haha :)


Niin ja jos joku haluaa jatkoille, tervetuloa. Täältä löytyy tölkeistä lirut, hieman karkkia, sipsiä ja kuivunutta dippiä & poppareiden jyvät. Aika NAMUa ettenkö sanoisi. 

Ja illalla dissataan ihmisten iltapuvut ja toivotaan kädet ristissä että homot uskaltautuvat tanssilattialle vaikka perusjuntit on sitä vastaan. Homo tai ei - kaikilla on oikeus tanssia. Joten se mies joka näyttää possulta ja se hullu joka kirjoittelee aina ihme päivityksiä facebookkiin, koittakaa kestää.. Kyllä teitäkin joku tulee hakemaan tanssimaan! 1 kommentti:

  1. harmi ku oon täällä perseessä... ois ollu mukava olla menossa mukana :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com