lauantai 3. joulukuuta 2011

Zetorin syntymäpäivät -> Järjetön krapula -> Viikonloppu selvinpäin..


Hellou.

Torstaina oltiin juhlimassa Zetorin syntymäpäiviä.  Ja voin sanoa että paikanpäällä oli kaikki, siis ihan vaatimattomasti kaikki. Niin paljon tuttuja että aivan mahtavaa. Ja kuten mä arvasin, heti kun mä nään pudonneita asukkaita tuolta BB-maailmasta niin mä ihastun niihin vaikka ne olisi olleet ruudun välityksellä ihan mun inhokkeja. Näin kävi Annikan kohdalla, joka osottautuikin ihan mahtavaksi tytöksi :) Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Annika saa elämänsä järjestykseen, useita kuukausia eristyksessä oleminen saattaa olla hurjan rankkaa pitkällä aikavälillä vaikka teistä katsojista se tuntuu naurettavalta ja aina ihmetellään että miten BB-tyypit on järjestäen aina todella kahjoja kun tulevat ulkomaailmaan. 

Illan tarjoilut oli käsittämättömät! Ok, poronkäristys ei ollut ehkä mun juttu. Kahden euron paukut oli puolestaan mun juttu. Zetori on kyllä yksi persoonallisimmista baareista keskustassa. Se sisustus on joku ihan oma maailmansa. I like it ! Mun kaveri sano että sen isä vie sinne aina kaikki kiinalaiset liikeneuvotteluihin ja voin vaan hyvin kuvitella kuinka paljon niiden kännykkäkamerat vilkkuu siellä. Mun kamera ei vilkkunut, joten mulla ei ole illasta lainkaan kuvituskuvaa teille näytettäväksi.

Eräs valokuvaaja otti kuitenkin musta sata valokuvaa heti kun se oli tullut kysymään multa että "oletko sä julkkis?". Ehkä illan paras kieltämättä. Se sitten sano mua Ninoksi, sen jälkeen Nousiaisen Nikoksi. Jos mä oisin hetkeäkään kauemmin pitänyt sitä jännityksessä mun nimeni suhteen olisi se seuraavaksi varmana veikannut että mä olen Saana Parviainen. Ihanaa. Mulla on maailman ihanin facebook! Se on vilkkaampi kuin suomi24 tai demin foorumit. LOL.

Joskus mä aina mietin että mä oon kaiken jo nähnyt / lukenut / kuullut, mutta ei.. Mä jaksan aina vaan yllättyä. En aina toki niin positiivisesti, mutta.. 

Eilen mä sitten tosiaan vietin semmoista krapulaa että ei ollut aikoihin nähty. Mä ajattelin että mä en ihan oikeasti vaan selviä siitä. Onneksi Tiina tuli käymään ja piristi mua läsnäolollaan & mä sain itsestäni puserrettua sellaiset apinamiehen voimat että jaksoin mäkkäriin ja siitä vielä kauppaan. Maha täynnä on kiva mennä kauppaan, koska silloin ei tule ostettua mitään ylinmääräistä ja säästyy rahaa. Jos taas menee nälkäisenä mestoille tulee vaan tuhlattua omaisuus. 

Nyt tänään mä joudun sitten skippaamaan illan kemut, koska meen töihin. Se on ehkä ihan hyvä ratkaisu, mutta harmittaa suunnattomasti että Minnan synttärit jää väliin. Lisäksi oisin halunnut niin lähteä tuolla porukalla katsastamaan yöelämän uusimman tulokkaan, Namun. Ja tämän kaiken ohella mun pitäisi saada tää asunto kondikseen tulevaksi maanantaiksi, koska jossain erittäin kummallisessa mielentilassa lupauduin järjestämään duunin pikkujoulut kotonamme. Luvassa on siis chatjuontajia yli 20 tässä kaksiossa, se tietää vain valituksia. Meille kun yleensä palkataan ihmisiä jotka on aika puheliaita.. Ja kun nämä puheliaat ihmiset saavat viinaa.. Hyvää päivää! 

Nyt mä rauhoituin viettämään lauantaita ja kuten taisin jo viimeksi vinkata niin luvassa on eräs kilpailu. Ja koska mä ajattelin levittää joulumieltä oikeen urakalla, on niitä kilpailuja takataskussa jo muutamakin kappale. Joten pysyhän saitilla ;)5 kommenttia:

 1. Niko blogisi on ihana. Mutta onko sinulla jotain minua vastaa, sillä olen jo useampaan kertaa lisännyt itseni blogisi lukijaksi ja parin päivän sisällä minut poistetaan sieltä. Vai onko vika vain bloggerissa? Vai olenko vaan liian ruma?

  VastaaPoista
 2. Eini : Pöh Pöh! Minulla ole ketään vastaan mitään. Vika on varmana sitten bloggerissa :/ En tosiaan ole ketään lukijoita poistanut koskaan =) t. Niko

  VastaaPoista
 3. ota sitte paljon kuvia sieltä pikkujouluista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Ajattelinkin että vika bloggerissa, mutta kun tätä ei ole esiintynyt muitten lukemieni blogejen kohdalla.

  VastaaPoista
 5. Onpas hauska blogi! :)

  http://natalievilen.blogspot.com/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com