perjantai 16. joulukuuta 2011

Kuulin itsestäni ihan hirveän juorun..


Alkamassa on vuoden tylsimmät pyhät. Mummilassa on ihan kivaa sen ensimmäisen päivän ajan kun avataan lahjat ja se on velvollisuudentunteesta mennyt ostamaan kaikki sun lahjatoiveet ym ym. Aika käy tylsäksi, joutuu käymään metsässä tupakalla salaa.. Hei, oon elänyt tämän vaiheen. Silloin ei vaan vielä ollut keksitty kolme kirjaimista asiaa joka tarkoittaa: v i i h t y m i s t ä eli D V D -julkaisut.

Ja mulla on btw ikävä mun mummia jota en oo nähnyt vuosiin.. asiat ei vaan aina mene kuten satukirjoissa se on faktaa, mutta.. mulla on ratkaisu kaikkien ongelmiin ja mikä ihaninta vielä kerkee hyvin varmistamaan ettei ne pyhät oo ihan kuolettavia.

Anttilassa oli siis kaikkien sarjojen dvd-boxit (melkein kaikkien) alennuksessa. Ykköskaudet täykkärit kympin, itsehän maksoin niistä aikoinaan sen 50€.. ja vaikka kuulkaas mitä! Kannattaa käydä pyörähtämässä.


Itse ostin Gossip Girlsin 4.kauden jota oon himoinnut jo muutaman kuukauden, mutta en oo vaan malttanut ostaa.. Oon halunnut pitää itselleni sellaisen takaportin taivaaseen että sit-ku-mulla-on-tosi-tylsää. Faktahan on se että mä istun nyt seuraavat päivät sohvalla, hylkään ystävät, perheen, koirat, velvollisuudet.. ihan vaan K A I K E N, koska mä rakastan tätä sarjaa.

Koitin joskus vuosia sitten katsoa tätä tv:stä, mutta silloin se maistu ihan p*skalta. Yks kaveri joka sitten eli jo tätä näiden elämää ja kuvitteli olevansa Serena ja vaikka ties mitä.. sai mun mielenkiinnon heräämään. Ostin 1.kauden ja..

no mä kuvittelen kanssa olevani Serena nykyisin ja vaikka ties mitä!

Lisäksi jenkkilässä menee jo 5. kausi ja juonipaljastuksilta ei vaan voi välttyä kun selaa perezhiltonin -sivut päivittäin joten mun on pakko alkaa hieman kirimään tahtia:)

Skins -liekeissä 1.tuotantokausi tuli kanssa ostettua. En oo koskaan jaksoakaan katsonut, mutta mä tiedän jo valmiiksi että tuun tykkään siitä. Oon lukenut ja kuullut paljon. Tuotantokaudet 1-3 maksoi sen 15 euroa eli ilmaisia. Palaan rikospaikalle hakemaan loput kaudet jos ja kun rakastun.

Anttilaan jäi monta dvd-boxia itkemään minua ja kotiani. Kuiskasinkin niille lähtiessä:

"Älkää hätäilkö.. tuun hakemaan teidät ennen joulua kotini lämpöön, siihen asti olkaa kiltisti ja koittakaa olla loppumatta, koska mulla voi tulla muuten vieroitusoireita"


Hei, mitä sarjoja te seuraatte? Jos vaikka saisin jotain vinkkiä mitkä boxit lähtee seuraavaksi hankintaan. Kuten sanoin.. nää kaksi tuotantokautta ei niin riitä mihinkään & oon tosi kova katsomaan sarjoja tuosta omalta kotisohvalta, koska ne vaan on omalla tahdilla katsottuna niin paljon parempia ja niihin pääsee paremmin sisälle :) Ja vapaapäivä kunnon saippuasarjan parissa on paras vapaapäivä!

19 kommenttia:

  1. CSI MIAMI on ihan must! Horace Cain on vain niiiiin paras!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. ugly betty on ihana sarja <33

    VastaaPoista
  3. Ite en välitä paskaakaan noista "tyttöjen ohjelmista" jostain kumman syystä, tykkään kattoo supernaturalia ja true bloodia ja kaikkee mahollisimman yliluonnollista shaissea. :) Ja toivottavasti Oulunkin Anttilassa on nuo samat alet, huomenna täältä pikku rupupaskasta pääsen sinne♥

    VastaaPoista
  4. Olivia

    Joo, siis meiltä löytyy myös hyllystä True Bloodit ja voin sanoa että se on friikein sarja mitä oon koskaan katsonut. I love it! Ja tää toinen tapaus ilmeisesti tuli joskus subilta ja tuli vilkaistua myös.. en tiedä iskiskö se muhun? Hmm.. Toivotaan että alet on myös sillä suunnalla, koska voi että.. kaikki sarjat oli oikeesti ihan super-super halpoja!

    Teijataija

    CSI on ihan kiva tv:stä katsottuna.. mutta en mä tiedä jaksaisko sitä katsoa montaa jaksoa putkeen?! Sehän ei koskaan jatku seuraavassa jaksossa, joten ei siinä oikeen jännitys tahdo säilyä :Z ja ne tapaukset on jotenkin aina niin päivänselviä mitä nyt on tv:stä tullut katsottua:)

    Anonyymi

    Ugly betty, kaikki kaudet löytyy hyllystä ja katsottu on. Ah, ihana! Amanda on ihan kingi!

    -> nyt töihin!

    VastaaPoista
  5. csi miami, jäin kerran koukkuun
    siihen ku kaverilla on niitä tuotantokausia vaikka
    kuinka monta!
    Serranon perhe, jotkut ei vaan tykkää mutta itsehän rakastuin siihen sarjaan aivan liikaa

    VastaaPoista
  6. Parhaimpia sarjoja on kyllä Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy ja Game Of Thrones ;)

    VastaaPoista
  7. Game Of Thrones ja Breaking Bad on mulle ihan uusia tuttavuuksia! hmm-hmm-öö! Hei, mulla taitaa olla tulossa kiireinen sohvaperuna kausi:D

    VastaaPoista
  8. Greyn anatomia on aivan ihana ja tooosi koukuttava!

    VastaaPoista
  9. GREYN ANATOMIA, RAKKAUDEN ANATOMIA, SERRANON PERHE, CSI: MIAMI JA PALJASTAVAT VALHEET ON NIIN PARSAA!

    VastaaPoista
  10. aah, ihania sarjoja <3 :)
    suosittelen esim. O.C.:ta, Täykkäreitä, Sinkkuelämää, Moderni perhe on myös aika hyvä sarja :)

    VastaaPoista
  11. Seuraan just joitain Skinssiä, Täykkäreitä, Gossip Girliä ja yksi parhaista: True blood, tosi koukuttava sarja! En pidö musikaaleista, mutta Glee on poikkeus! (:

    VastaaPoista
  12. Sinkkuelämää on ehdottomasti parhaimmistoa! Voin kuvitella että säki varmasti tuut tykkää siitä! <3

    VastaaPoista
  13. Gossip girl on IHANA ! Itseltäni ei sitä kyllä löydy :(
    Multa löytyy vaan kaikki 10 Frendit-kautta, ja on tullut katottua MONEEN kertaan :)

    VastaaPoista
  14. glee ja ncis ihan ehdottomat ! ja kumman kaan dvd:t...

    VastaaPoista
  15. tullutkin muutamaan kertaan glee, frendit, sinkku elämää, täykkärit, mutta kattelen myös rillit huurussa ja tunteet pelissä (one tree hill) joka on tosi koukuttuva, oon saanu puolet mun kavereista siihen myös koukkuun, ja siitä on 8. kauttakin ettei ihan heti lopu kesken :)

    VastaaPoista
  16. Minäkin suosittelen gleetä! Sue on ihan paras.

    Toinen ihan älytön sarja on Jersey Shore. Se on ihan paras reality ohjelma.

    VastaaPoista
  17. Gosdip hirl on just paras :) Ite seuraan Amerikan tahtiin Vampyyrinpäiväkirjaa ja Hart of dixieta. Toi jälkimmäinen ei oo viel kovin tunnettu Suomes, mut suosittelen etsimään siitä pätkiä vaikka youtubesta. Ihastut varmasti! :) Ja aijjoo, olin aivan unohtaa, 90210 on kans tosi hyvä. :)

    VastaaPoista
  18. hei niko! täällä ei ollut kukaan sitä vielä sanonut,ei välttämättä niin kauhean tunnettu oo,mutta tykkään ite just samoista tuotanto kausista ( omistan kaikki täykkärit,kaikki sinkkuelämät, kaikki one tree hillit ja skinsit on tulossa,on mulla myös bad girlseja) joten uskon että pidät samoista mistä minä, joten ehdottoman totaalisesti suosittelen one tree hill - tunteet pelissä, uskomattoman juonirikas ja aivan mahtavan hyvä sarja, oon kattonu kaikki tuotantokaudet ainaki kolme kertaa! kannattaa kattoa ! kivaa joulunodotusta sulle :) toivottaa:janeski

    VastaaPoista
  19. voi kuule!! suosittelisin kattomaa vampyyripäiväkirjoja, se on niin paras sarja et oksat poiis:D:D:D!! :):)9

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com