keskiviikko 18. tammikuuta 2012

10..9..8..7..6 itselaukaisin!


Hei, kaikille teille jotka ette vielä tienneet niin en osaa käyttää kamerassa olevaa itselaukaisinta. Mä en oikeastaan osaa tehdä tolla järkkärillä mitään erikoista, mutta mä opettelen. Kuvia mä en muokkaa, ehkä voisin osata (kyllähän mä joskus galleria aikoina osasin ottaa naamastani finnin kuvankäsittelyllä pois ja blurrata sen kuvan muodottomaksi) ja en mä näillä kuvilla koita napata mitään "vuoden uutiskuva" -titteliä. Mä haluan että tästä blogista, kuvista,jutuista ei tule liian "hiottua" fiilistä kellekkään.

Nyt mä sitten opettelin itselaukaisimen käyttöä täällä työpaikalla samalla kun laittelin itseäni. Kävin tänään ystävän seurana keskustassa ja mitään mä en taaskaan etsinyt..


Paita: Jack And Jones

Neule: H&M
Paita: Jack And Jones


Mä voin sanoa että näiden otosten saamiseksi tarvittiin erittäin paljon "ei onnistuneita"-otoksia. Mutta toisaltaan eihän se Jumalakaan helsingin keskustaa ja kamppia päivässä rakentanut. Ja mulla meni sentään vain vaivaiset 20 minuuttia että onnistuin saamaan nämä kuvat ENSIKERTALAISENA kasaan. Eikä nää nyt niin huonoja ollut?

Mun kuitenkin pitää täällä maikkarilla tehdä muutakin kuin kuvata mun ostoksia eli osa jäi vielä kuvaamatta, hihi. Että en mä ihan yhdellä kassilla sieltä keskustasta pois päässyt, mutta näin tosiaan ihanaa Saijaa ja sain todella hyvällä ruokaa eli nyt jaksaa taas valvoskella koko yön:)

Oliko nää nyt ihan p*skoja otoksia näin niinku ensikertalaiselle? 

10 kommenttia:

 1. Noi housut on ihan über kivat ja oot niin sulonen ! :)

  VastaaPoista
 2. Noi oli ihan hyviä otoksia ensikertalaiselta :) Ite oon kuvannu parisen vuotta järkkärillä ja edelleen jotuu ottaan montakymmentä kuvaa jos itselaukasimella (tai mitenkääh muutenkaan) haluaa itsestään onnistuneita kuvia saada. Yössä valvotaan! hihi

  VastaaPoista
 3. Katoin just tota paitaa tosta tv:stä ku sulla oli toi päällä ja toi on kyllä tosi siisti! :)

  VastaaPoista
 4. Sä et kertonut että oliko ostokset taas "ilmaisia"? :D

  VastaaPoista
 5. Hanna:

  Kyllä ne taas kerran oli "ilmaisia" ainakin niin mä haluan itselleni uskotella XD. Ei vaan tosi halvalla lähti..jälleen..kerran.. hups!

  -Niko-

  VastaaPoista
 6. ihania vaatteita! :) sopii sulla loistavasti. OOt ihana :)<3 Oon katellu sillo tällö sitä chat ohjelmaa jossa sä oot, ja oot nii ihana siinä!! :) Hyvää jatkoa sulle Niko :)<3

  http://teaaslife.blogspot.com/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com