maanantai 16. tammikuuta 2012

PÄIVÄN BITCH !Latasin eilen tälläisen piirroksen facebookkiin ja yllättäen ihmiset olivat haltioissaan ( ?! ) ja pyysivät lisää. No mä innostuin sitten leikkimään illalla puhelimella ja päätin ilahduttaa teitä pienellä tarinalla, tietenkin kuvien kanssa.
Tässä se siis alkoi.. munanhimoisesta naisesta joka halasi kaikkia 4200 facebook kaveriani. Yllättäen hän onnistui suttuisesta ulkomuodostaan huolimatta hurmaamaan heidät. Tästä innostuneena..

Hän istahti peilin eteen, laittoi hieman hiuksiaan.. kampasi tukkansa..

Kauniilla hiuspannalla hän ajatteli hurmata teidät uudestaan. " Bitch " on erittäin yksinäinen ja tämä kirvoittikin hänet ajattelemaan että jospa hän hommaisi lapsen? Millainen siitä tulisi?
Se saattaisi näyttää tältä? Mutta ennen lasta kuitenkin pitäisi hommata mies.. hmm.. Tämä onkin sitten hieman haasteellisempaa, koska " Bitch " on ollut kauan.. hyvin kauan sinkkuna.. Hänellä kuitenkin on hyvin vaativa miesmaku (vaikka sänkyyn on tullut raahattua jos ketä).

Miehen tulisi näyttää Elvikseltä.. polttaa tupakkaa kuin korsteeni.. Ja äh, paskat.. Kunhan se edes olisi mies tällä kertaa..

Mutta mitä sitten tapahtui? Jatketaanko tarinaa ja katsotaan tuleeko tästä lasta tai paskaa? Löytyykö se Elvis vai pitääkö tyytyä Masaan joka tulee suoraan Myyrmäen sykkeestä?

Tää oli ihan törkeen hauskaa ja mua niin lapsettaisi jatkaa tätä :)


13 kommenttia:

 1. tää oli ihan super hauska :DDDD jatketaan!!!!!

  VastaaPoista
 2. Töö oli ihan superhauska!!! joten jatkajatka ihmeessä :D:D:DDDD

  VastaaPoista
 3. Suoraan sanottuna, en itte tykkää nuista... :|

  VastaaPoista
 4. nauran ääneen joten todellakin lisää tätä ja noi on oikeesti hienoja:D

  VastaaPoista
 5. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD En oo pitkään aikaa nauranu näin paljon :D JATKA!

  VastaaPoista
 6. toi vika on just siisti! :D

  VastaaPoista
 7. Ei vee, jatka ihmeessä! Päivän kikatukset :DD

  VastaaPoista
 8. Haha mahtava! Sä oot aika taitava :P Vaikka tää on tämmöstä "ou jee" piirtelyä niin se on silti omalla tavallaan kiehtovaa. Vähä niinku kiroileva siili :P

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com