perjantai 13. tammikuuta 2012

Hopeashampoo tekee ihmeitä.


Huomasin kauhukseni eilen että mun juurikasvu on hiuksissa muuttunut jotenkin oudon väriseksi ja muutenkin väri on alkanut olemaan hieman "ei mieleinen". Oon nyt ollut kuukauden käyttämättä hopeshampoota / muita vastaavia, koska parturini asetti ne mun kohdalla viime käynnin jälkeen mustalle listalle. Hiuksiani vaalennettiin ja ne oli paikoitellen niin huonossa kunnossa että hopeashampoon käytöllä olisi ollut varmana ei toivotut seuraukset.

Mä ajattelin eilen ottaa hiustenpesun oikeen pitkän kaavan mukaan. Ekana pesin hiukset hopeashampoolla ja annoin sen vaikuttaa päässäni jonkin aikaa. Sen jälkeen hoitoaine päähän ja 5-10 minuuttia saunassa. Mä en tiedä saako niin tehdä.. toisaltaan kuka sitäkään on sanomaan mitä omille hiuksilleen saa tehdä ja mitä ei - kunhan lopputulos on haluttu.

Oon todennut nämä kolme tuotetta ihan todella hyviksi ja ainakin mun hiuksille sopiviksi. Oon toki kokeillut vaikka ja mitä & kyllähän tuolta kaapista löytyy vielä jokunen vastaava putelli.
Ihan viimeiseksi laitoin siis tätä suihketta ja olen lisäillyt sitä nyt pitkin päivää, koska ajattelin illalla olla vedossa & baanalla & upeilla hiuksilla ja..ja..ja!
Mun hiustenväri taittuu nyt ihan hieman harmaaseen/hopeeseen/ ,mutta sitä mä oikeastaan tällä kertaa vähän niin kuin halusinkin. Näissä kuvissa mun hiukset on siis luonnollisessa tilassa eikä niissä ole vielä siis lakkaa/vahaa joita ilman mun kampaukset ei vaan synny.
Nyt saan taas siirrettyä seuraavaa aikaa parturiin muutamalla viikolla, koska mua ei siis haittaa juurikasvu vaan mun mielestä nimenomaan vaaleissa hiuksissa se antaa hiuksiin eloa ja tekee niistä luonnollisemman näköiset & sitä mä haluan.

Seuraavaksi ajattelin että Jere tuolta Parturi-Kampaamo Voxy:ssa voisi taikoa mulle toispuoleiset hiukset? Koska haluisin jotain uutta myös leikkaukseen ja mun hiukset kasvaa yllättävän nopeasti joten mallin saa muutettua sitten taas seuraavalla kerralla ihan varmana "normaaliksi".

Linkki: VoxyHelsingissä sataa lunta (mikä ei siis välity näistä kuvista) ,mutta on kuitenkin mainittava asia. On ihanaa vaan chillailla viltin kanssa tuolla partsilla ja katsella kuinka lumi leijailee maahan pumpulin tavoin. Eikä edes ole kylmä, koska ulkona ei kovinkaan paljoa ole pakkasta & lasitetulla parvekkeella on aina hieman suojaisempaa :)

Perjantai 13. päivä ja toistaiseksi kaikki enemmän kuin hyvin. Teillä siellä raajat ja kaikki vielä tallella?

20 kommenttia:

 1. Käytin ite kans noita hopeeshampoita kun olin blondi, suosittelen kaikille ! aivan mahtavia tuotteita !

  VastaaPoista
 2. kerran viikossa, niin ei ne hiukset siitä niin paljoo kärsi :)

  VastaaPoista
 3. hehe paidast näkyy ruokalista :) mitäs keltasta oot syöny :D

  VastaaPoista
 4. aivan yli ihana tuo toiseksi viimoinen kuva, suloinen (::
  & kivat sukat!

  VastaaPoista
 5. ttuulia: Itseasiassa kyseessä on tahra joka ei lähde pesussa pois, jonka vuoksi kyseinen paita onkin tämmöinen kotipaita vain ;)

  Mutta olen siis tänään syönyt jauhelihaa ja spagettia, kiitos kysymästä :D!

  -NikoJuhaniSaarinen-

  VastaaPoista
 6. Oot niin ihanan sympaattisen näkönen ! :)

  VastaaPoista
 7. Noi sitkeimmätki tahrat lähtee useimmiten sillee et laittaa fairyy tms tiskiainetta siihen tahraa, antaa olla siin ja sit pesukoneesee sen ihmeemmi pesemättä sitä fairyy pois (:

  VastaaPoista
 8. voi ku oot sulonen <3

  VastaaPoista
 9. Ootko tänään deitissä? :>

  VastaaPoista
 10. Eksyin sun gallerian blogiin, ja luin sieltä niitä ihan ensimmäisiä tekstejä. :) Täytyy sanoa että kyllä oot tässäkin jutussa kehittynyt valtavasti, mut oli jotenkin niin sulosta "pikku"-Nikon tekstiä siellä. :)

  VastaaPoista
 11. Ja tee hei enemmän videoblogeja, koska tuolla galleriassa oli kyllä ihan paras se videopätkä. Piristi mukavasti muuten paskaa päivää/yötä. Sain jopa päivän ensimmäiset naurut ku Milano tuli kameran eteen ja tokasit et "mamma tekee videoblogii". Mut joo, sellasia lisää tännekin. :)

  VastaaPoista
 12. Noi hopeeshampoot on kyl iha parhait enne käytin tota four reasonsii mut nyt mulla on kokeilus paul mitchelli ja se ei oo kyllä toiminu. :D sulla on ihana blogi tätä on nii kiva lukee ;)

  VastaaPoista
 13. Paul Mitchell:n tuoteissa on se ongelma että asiakaan pitää käytää ainoastaan saman sarjan tuoteita jos sekoitat toisen firman väreja ja paul mitchell tuoteita sekaisin et koskaan saavuta toivottua tulosta
  meillä on 25 vuoden kokemus kampaja partureina (lontoo pariisi tukholma köpenhamina ja nyt kolme vuotta tallinassa
  Parhaan tulokesn pohjoismaisiin hiuksiin saa kyllä Alfaparf tuoteilla

  VastaaPoista
 14. kasvosi ovat turvonneet !

  VastaaPoista
 15. kysymys: tykkäätkö ottaa suihin? mikä on parasta seksissä? sä oot varmaan bottom?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehkä ihan kaikista henk.kohtaisimpiin kysymyksiin vastaa..mutta kerrottakoon että neitsyt mä en ole. Riittikö ?!:D

   Poista
 16. Tykästyin sun blogiin, en tajua miten en oo ennen tänne eksyny, alan seuraamaan! tuli muuten mieleen tosta edellisestä iphone postauksesta et tsekkaappa nää kuoret, ihan ältsin siistit, mutta hintaki on aika siisti!

  http://www.cesarsshop.fi/products_new.php

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com