sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tämä rasva tulisi löytyä jokaisesta itseään rakastavan kotoa!


Tein lomalla paitsi uskomattomia löytöjä alesta myös tutkimusmatkan wc:n kaappeihin joista löytyi vaikka mitä. Lisäksi kaatopaikalle lähti pussillinen kaikkia jämä pulloja ja mm. rasvapullo jonka muistan saaneeni joululahjaksi vuonna 2009? Oon vaan sellainen hamsteri etten oikeen koskaan malttaisi heittää mitään roskiin.

Dove - Summer Glow on ehdottomasti sellainen rasva joka tulisi kaikkien omistaa. Itse olin heittänyt sen kaapin perälle & muistinkin kuinka ihanaa on päivettää ihoaan ilman pelkoa siitä että jää jumalattomia läikkiä. Nyt muutaman päivän tehokuurin tehneenä voin sanoa että tämä täydentää mukavasti itseruskettavia. Tai periaatteessahan tämäkin on sellainen ja kyllä tiedän ihmisiä jotka ovat tälläkin onnistuneet saada läikkiä ihoonsa.. mutta tää on sellainen tuote jolla kannattaa aloittaa leikkiminen jos haluaa olla asteen tai pari ruskeampi:)

Eli kyseessä on päivittevä rasva joka tuoksuu ihan hyvältä (ilman itseruskettavien imelää hajua) ja tätä voi siis käyttää jokapäiväisenä rasvana. Jos kuitenkin on todella kalpea iho niin suosittelen niitä kumihanskoja. Valittavana on muutama eri sävy tämä taitaa olla niistä tummin. Todella halpaa ja löytyy ihan varmana jokaisesta ruokakaupastakin jos siis innostuit.

Tuossa hieman kuvaa siitä että minkä värisenä mä nyt olen. Käyttökertoja takana on kaksi. Mun keho oikeasti voi paremmin ja mulla on henkisesti parempi olla kun olen ruskee. Tää on asia josta mä olen kamppaillut muutamia kertoja kavereiden kanssa joidenka mielestä mulla on pakkoneuroosi itseruskettaviin ja ehkä mulla onkin? Mutta tää on aika terveellinen vaihtoehto ottaen huomioon että jotku ihmiset makaavaat viikottain solkussa. Itse käyn ehkä kahdesti vuodessa jos sitäkään.

Kävin viikonloppuna äidin luona ja sain takaisin ihan yhdet lemppareista nimittäin nämä farkut! Ne on ollut yli vuoden poissa käytöstä, koska ratkesivat tuolta perseen kohdalta (jota mulla ei muuten jostain syystä taaskaan ole, koska olen laihtunut muutaman kilon?!) ja oi että olin yhtä hymyä kun sain eilen vetää nämä jalkaani töissä:)

(Otettiin näistä kuvia myös edestä, mutta mä en tiedä oliko kamerassa joku asetus päin ****** tai sitten ystäväni tom-tom ei vaan saanut kaiken draaman keskellä pidettyä kameraa tärisemättä kädessään. Haluisin kertoa teille tämän tarinan, mutta ikävä kyllä mua velvoittaa laki joka on sellainen että koitan pitää ystäväni kaukana blogini valokeidasta:D). En mäkään haluisi että mua yhdistettäisiin "wannabe-bb-muka-julkkiksen-blogiin"? ja tässä ei ollut mitään katkeraa / ja mulle tää asia on ihan ok.. en mäkään aina haluisi että mua yhdistetään muhun. 

BEFOR.
AFTER.

Yö takana ja voin sanoa että kyllä vapaiden jälkeen on aina niin kamalan vaikeaa palata töihin. Oi miksi? Oi miksi? No tässä on taas ihan mukava putki tulossa että enköhän mä saa rytmitettyä elämäni taas niin että siihen mahtuu myös töissä käyminen, pah.

Nyt ajattelin laittaa kameran hetkeksi lataukseen. Keittää kahvit. Laittaa itseni ja koirat ulkoilu kuntoon. Nappaa kameran kaulaan ja lähteä kuvailemaan pihalle, koska siellä yksinkertaisesti on niin julmetun kaunista nyt ja just sopivasti pakkasta (-3). 

Todellisuudessahan mä en tule varmana saamaan yhtään kuvaan napattua ja siitä pitää huolen London & Milano. Vapaana mä en niitä uskalla yksin pitää pitkällä lenkillä, koska jotenkin toi pakkanen sekoittaa ne ja ne saa semmosia spurtteja tuolla pihalla että siinä ei meikäläinen vauhdissa pysy! Katsellaan;)

Ja muistakaa kisa!  ,joka on vielä noin about vuorokauden käynnissä.


Voita shoppailumatka Lontooseen!

4 kommenttia:

 1. Oot ihan oikeessa tuon Dove Summer Glowin kanssa (: ite tykkään kans tosi paljo.

  http://snowwykirjoittaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tykästyin ihan älyttömästi viimeyönä tohon viimisessä kuvassa olevaan paitaan! Sopii sulle ihan MIELETTÖMÄN hyvin :-) sulla on kyllä niin mahtava tyyli! Pukeutuispa kaikki miehet yhtä hyvin..

  VastaaPoista
 3. Niko :) Kommentoisitko jotenkin siihen, että onko se nyt totta, että Sauli Koskisen ja Adamin riita DTM:ssä johtui susta? Tuolla twitterissä ym. liikkuu huhu, että Adam olisi iskenyt silmänsä suhun ja siitä syntyi mustasukkasuusriita...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  Aina liikkuu huhuja ja juttuja & tämä nyt on yksi älyttömimmistä jonka olen itsestäni kuullut :) Eli kolme sanaa: Ei pidä paikkaansa:D

  -NikoJuhaniSaarinen-

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com